Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Noćna optika, dodatak, adapter RAPTOR

Noćna optika, dodatak, adapter RAPTOR

Cijena
384,76 €
Šifra oglasa: 24517971

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Postaje sve jasnije da problemi koji se vezuju uz razvoj digitalnog noćnog ciljnika sve više opterećuju kako kupce tako i proizvođače. Nastojanje da se proizvede digitalni ciljnik koji će moći izdržati trzaj lovačkog oružja, zadržati končanicu, koji se neće samoinicijativno gasiti i koji će pouzdano raditi te koji neće korisnika tjerati da sumnja u ispravnost svakog sljedećeg hica se nije pokazalo opravdanim. Osobito kada su se proizvođači digitalnih optika odlučili međusobno natjecati u proizvodnji najjeftinijeg digitalnog ciljnika. Tako su padala svakakva obećanja. Od toga da su proizveli univerzalno rješenje za dnevni i noćni lov, najbolji, najnoviji, naj... Na žalost, to se pokazalo netočnim. Uštede su se svele na gubitak kvalitete, stalno recikliranje vrlo sličnih proizvoda samo s novim oznakama itd.

Zato se dio proizvođača odlučio na jednostavan koncept gdje se uopće ne nastoji izbaciti ono što je dobro i dokazano. Naime, odlučuju ne izbacivati klasični, pouzdani, već upucan dnevni ciljnik, već sustav lova u slabim svjetlosnim uvjetima grade na činjenici da je sve što je potrebno jednostavno nadograditi sustav dnevne optike.

I tako smo dobili i RAPTOR. Riječ je o modularnom noćnom adapteru za dnevne optike koji se jednostavno stavlja i skida, koji ne zahtjeva upucavanja ili preinake dnevne optike. Pored navedenog, riječ je o sustavu koji ruši sve cijene noćnih ciljnika. RAPTOR u osnovnoj varijanti možete imati za manje od 3000 kn. Ako želite nabaviti cijeli set s nevidljivim IC osvjetljivačem,to će vas stajati oko 3499 kn.

Bitno je napomenuti kako sam ekran posjeduje mogućnost regulacije osvjetljenja i kontrasta. Kamera je visoke rezolucije i imma pristup za njeno izoštravanje i dok je postavljena na dnevnu opiku. Tu je i indikator istrošenosti baterije. IC osvjetljivač se može montirati gdje god želite. Na optiku, cijev oružja... Sustav se brzo skida i stavlja i ne zahtjeva bilo kakve preinake oružja ili dnevne optike.

Ovdje ponuđeni osnovni set se sastoji od modula kamere s adapterom za prihvat dnevne optike, spremnikom akumulatorskih baterija tipa 18650 i indikatorom napunjenosti, ekranom za prikaz slike iz ciljnika koji ima mogućnost regulacije osvjetljenja (zatamnjenja) i kontrasta slike.


















noćni ciljnik, photon, yukon, pulsar, dipol, swt, IC, adapter, atn, nitesite, noćna optika, dedal
Oglas objavljen
19.01.2018. u 21:49
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
5509 puta