• BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ
  • BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ
  • BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ
  • BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ
  • BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ
  • BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ
  • Nemoj propustiti priliku!

BIORBAIR 60 TERARIJ/VIVARIJ

Cijena
2.999 kn ~ 399 €
Šifra oglasa: 24754327

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Visina: 56cm / 22in
Širina: 50 cm / 19,75 in
Set sadrži:
Terarij i baza
Modul osvjetljenja i zamagljivanja
Kokosov treset
Staklo za sadnju
Spremnik za ugljični filtar
500ml Humidimist boca x2
24 V transformator
Kapilarna oplata plus gumeni čep
Pune upute
BiOrbAIR Terarij je moderni terarij / vivarium, bez obzira na to jesu li orhideje, otrovne žabe, zračne biljke, mahovine i mesožderke biljke ili insektarija biOrbAIR replicira uvjete koji se nalaze u tropskom šumarstvu i osiguravaju im vlažnost, cirkulaciju zraka i osvjetljenje koje im je potrebno.

Također imate 360 ​​stupnjeva pogleda na svijet koji ste stvorili, a užitak gledanja da se razvija i raste, to je poput prozora u drugi svijet.

BiOrbAIR koristi tretirani sterilizirani kokosov treset kao sredstvo za rast kako bi se uzgojili biljni korijeni. Kompozit za kavu stavlja se na vrh kapilarne oplate koja vadi vodu do komposta iz malog spremnika vode u bazu. Kapilarno djelovanje sprečava koroziju biljaka da se natapaju i trune.Prirodno dnevno svjetlo nije potrebno jer je rasvjeta raspoređena u šest LED lampica raspoređenih na vrhu kugle. Ovo emitira savršeni izlaz svjetlosti za poticanje prirodnog rasta i sprečava da se biljke savijaju prema jednom izvoru svjetlosti. Svjetlost također radi na automatskom ciklusu od 24 sata, simulirajući izlazak sunca, dnevnu svjetlost, zalazak sunca i noćno vrijeme.

Kako bi obeshrabrili stagnaciju i kondenzaciju unutar BiOrBAIR-a, neprestani ventilator reciklira zrak kroz zamjenjivi ugljeni filtar. Mala količina svježeg zraka redovito se uvodi kao dio cirkulacijskog procesa.

Kako bi se održala vlažnost unutar mikroklime, voda se dodaje ultrazvučnim misterom montiranim u gornji spremnik vode. Taj se mozak može postaviti na tri različite postavke: automatsko za rast tropskih biljaka, nisko za manje vlažnu sredinu i visoku za određene vrste vodozemaca i beskralješnjaka.

Terarij je dostupan u sjajnoj bijeloj ili sivoj boji.Po dogovoru moguće uređenje i održavanje.

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.07.2020. u 07:41
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
2019 puta

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska