OPTI LIFE ADULT ACTIVE ALL BREEDS 12,5 KG

  • Cijena: 330 kn
  • Približno: 45 
  • Šifra oglasa: 24847782
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb
Stanje: novo
Mogućnost dostave:

Ovaj predmet može biti dostavljen
na tvoju kućnu adresu.

Cijena dostave: Uključena u cijenu

Opširnije:

Opti Life Adult Active All Breeds je nutricionistički savršeno uravnotežena formulacija temeljena na piletinu i riži koja će vašem psu osigurati energiju potrebnu za sport ili povećani napor. Također je prikladna za kuje doilje ili pse koji se oporavljaju od bolesti.
Dobro uravnotežena hrana za aktivne pse – piletina – sve pasmine
Opti Life Adult Active All Breeds je nutricionistički savršeno uravnotežena formulacija temeljena na piletinu i riži koja će vašem psu osigurati energiju potrebnu za sport ili posao. Također je prikladna za sisanje kuja ili pse koji se oporavljaju od bolesti.
Jedinstvena formula: bez glutena i 88% proteina su životinjskog podrijetla, glatke probave i dobre izlučevine
Podržava imunitet, savitljive spojeve i zdrave hrskavice
Sadrži L-karnitin za kontrolu tjelesne težine pasa.

Opti Life Chicken 88%
88% prisutnih bjelančevina od životinjskog podrijetla i, u kombinaciji s rižom, također osiguravaju glatku probavu i dobru konzistenciju izmeta. Vrlo ukusna kompozicija ne sadrži gluten, te je bez pšenice ili kukuruza. Time se smanjuje rizik od alergija na hranu i netrpeljivost.

Opti težina
Opti Life Active formula sadrži L-karnitin za kontrolu tjelesne težine vašeg psa. L-karnitin ima važnu ulogu u izgaranju masnoća u tijelu i time osigurava vašem pasu snopom energije.

Opti Joint
Veoma je važno zglobove i mišiće Vašeg psa održavati čvrstima i savitljivima. Piletina kao osnovni sastojak prirodni je izvor kondroitina i također smo obogaćivali sastav glukozaminom. Obje hranjive tvari podupiru združene zglobove i zdrave hrskavice.

Kontakt

gladnipsic.hr
Grad i poštanski broj
10010 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Hrvatska
E-mail
info@gladnipsic.hr