• GRIJAČ ZA AKVARIJ AQUAEL EASY HEATER 50W
  • Nemoj propustiti priliku!

GRIJAČ ZA AKVARIJ AQUAEL EASY HEATER 50W

Cijena
198 kn ~ 27 €
Šifra oglasa: 30101333

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Sloboština
Stanje
novo

Opis oglasa

EASYHEATER je tehnološki napredan uređaj čije je kućište izrađeno od posebne kompozitne plastike. Zahvaljujući tom materijalu ovaj grijač je otporan čak i na jače udarce. Uređaj je također specifičan po svom obliku: malen je, plosnat i tanak pa ga je lako sakriti u akvariju.

Zahvaljujući držaču s dva priljepka grijač je moguće namontirati na bilo koju stranicu akvarija. Instalacija je dodatno pojednostavljena s obzirom na to da se ovaj grijač može instalirati u bilo koji položaj, horizontalno ili vertikalno.

Temperaturu je moguće precizno podesiti pomoću ergonomski oblikovanog regulatora s proširenom temperaturnom skalom od 17-36º C. Odstupanje automatskog termostata je ± 1° C. Rad grijača signaliziraju tri LED diode na prednjoj strani i vrhu grijača. Diode se automatski pale kada grijač grije pa je lako nadzirati njegov rad.
EASYHEATER ima integriranu zaštitu od pregrijavanja i taljenja. Ona služi kao prevencija požara u slučaju da grijač greškom ostane raditi na suhom ili dođe do nekontroliranog curenja akvarija. U slučaju da dođe do automatskog isključivanja grijača treba ga samo ostaviti da se ohladi i nakon toga će opet normalno funkcionirati.
Provodljivost topline materijala od kojeg je grijač napravljen je posebno odabrana kako ne bi došlo do opekotina u slučaju da čovjek ili životinja dotakne grijač tijekom rada.

Zahvaljujući naprednom dizajnu i mjerama zaštite, EASYHEATER grijači garantiraju visok stupanj sigurnosti uporabe.

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.11.2019. u 23:45
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
17 puta

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska