• EHEIM PROFESSIONEL 3 1700L/H
  • EHEIM PROFESSIONEL 3 1700L/H
  • Nemoj propustiti priliku!

EHEIM PROFESSIONEL 3 1700L/H

Cijena
3.099 kn ~ 414 €
Šifra oglasa: 26842946

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Sloboština
Stanje
novo

Opis oglasa

Visoka tehnologija u XL formatu. Za akvarije do 1200 litara.
EHEIM-ova novost iz 2004 godine: uporni razvoj generacije Professionel II je stvorio novu klasu. Vanjski kanister filter sa 1700 litara protoka na sat nudi do sada neviđene ugođaje. Velikim akvarijima nikada do sada nije bilo ovako lako upravljati.

Volumen filtera + protok + komfor = EHEIM 2080

– Ergonomski oblikovan cilindar pumpe napuni 25 litarsku posudu filtera sa samo nekoliko jednostavnih pokreta. Komplicirano dizajnirani sistemi za punjenje filtera, koji su uzrok puno problema a nekada i poplava sada su prošlost.

Novost: Vodu iz akvarija dovodimo u filter pomoću dvije cijevi i dvije zaštitne košare. Akvarijska voda kod velikih akvarija zato izuzetno dobro kruži u svakom dijelu akvarija. Jedna povratna cijev dovodi vodu nazad u akvarij. EHEIM professionel 3 je prvi vanjski filter sa tri cijevi i trostrukim adapterom za cijevi.

– Adapter za cijevi se može skinuti jedino ukoliko je zatvoren i sigurnosni ventil. Ovako su nepravilnosti pri radu svedene ne minimum. Vizualno odlično pozicioniran indikator protoka nam govori koliko je filter zaprljan. Ovako se vrlo jednostavno ustanovi da li je filteru potrebno čišćenje.

Proces filtracije/čišćenja je kod filtera professionel 3 izuzetno jednostavan:

– Filter ima kotače, koji su koncipirani tako, da ga možemo pomicati bez da ga nosimo. Kada je na svojem mestu, stoji stabilno na svom postolju.

– 4 velike, jednostavne za upotrebu, sigurnosne spojke omogućavaju jednostavno zatvaranje i otvaranje za samo nekoliko sekundi.

– Novi veliki predfilter sa 1,5 litre zapremine direktno pod glavom pumpe. Veći dijelovi nečistoća se tu sakupljaju i ne talože se na dnu filtra. Zato su intervali čišćenja smanjeni i vrlo jednostavni. Predfilter se zajedno sa košarom i filter materijalom odnese do tekuće vode, opere i vrati u filter.

– Tako pročišćena voda pada na dno filtera i kreće prema gore kroz tri 4 litarske filter košare (zapremina filtera je 12 litara + 1,5 litarski predfilter = 13,5 litrara). Rad sa filter košarama je jednostavan i omogućava brzu zamjenu ili čišćenje filter materijala.

– Široka paleta dodataka uključuje i filter Media SET, koji je sastavljen iz originalnih EHEIM filter materijala. EHEIM-ova visoko efikasna keramika – visoka kvaliteta keramičkih komponenti koje su izrađene na način koji osigurava tiho, dugotrajno i neprekidno dijelovanje.Komplet sadrži:

– 2 x usisna cijev sa košarom

– Preljevnu cijev sa mlaznicom

– Vakuumski držači

– Filter košara

– EHEIM cijev 12/16 mm

– Filter filc/vata i spužva

– Spužva za predfilter

EHEIM-ovi kanister filteri se osim visoke efikasnosti odlikuju i po niskoj potrošnji struje.

EHEIM professional 3 filteri troše samo 30 W na sat!!!Tehnički podaci:

– Za akvarije do: 1200 litara

– Protok pumpe: 1700 litara/sat

– Širina/dubina/visina: 330/330/567 mm

– Maksimalna visina pumpanja: 2,8 m

– 50 Hz, 230 V, 25 W

– Dimezija cijevi: 16/22

– Volumen filtera: cca. 25 litara

– Broj filter košara: 3 + 1

– Volumen filter košara: 4 litre

Karta

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
18.02.2021. u 08:49
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
605 puta

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska