• AQUAEL MULTIKANI 800
  • Nemoj propustiti priliku!

AQUAEL MULTIKANI 800

Cijena
496 kn ~ 67 €
Šifra oglasa: 23614293

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Sloboština
Stanje
novo

Opis oglasa

AQUAEL MULTIKANI je prvi vanjski filter na svijetu koji se može prilagoditi potrebama individualnog korisnika i njegovog akvarija. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu ovaj filter je moguće nadograditi u slučaju da se prelazi na veći akvarij.
Većina akvarista obično počne s malim akvarijem kojeg vrlo brzo zamijene većim, a kasnije kada steknu još više iskustva odluče nabaviti još veći akvarij. Nažalost, sa svakim prelaskom na veći akvarij je potrebno kupovati novu opremu, od koje je vanjski filter među najskupljim stavkama. S MULTIKANI filterom više ne trebate svaki puta kupovati novi filter, već ga samo možete nadograditi. Posebnost MULTIKANI filtera je mala potrošnja struje i visok stupanj efikasnosti filtracije u odnosu na preporučen kapacitet.Sadržaj osnovnog pakiranja

MULTIKANI filter sastavljen je od cilindričnog kanistera s filter medijima (zeolit i spužve) i poklopca koji na sebi ima zaustavni ventil. U osnovno pakiranje je još uključena vanjska pumpa sa svim priključnim cijevima i nastavcima. Zahvaljujući vanjskoj pumpi ovaj vanjski filter je moguće koristiti čak i u djelomično punjenim akvarijima gdje je voda plitka (npr. poludariji ili akvaterariji za vodene kornjače). Glavna brtva između kanistera i poklopca je napravljena od posebnog silikona kako bi se postiglo najbolje moguće brtvljenje.
Način rada

Protok MULTIKANI filtera je moguće precizno regulirati uz pomoć zaustavnog ventila na vrhu filtera. Filter je pogonjen s vanjskom pumpom 800 L/h koja osigurava 650 L/h protočnosti kroz filter. Zahvaljujući vanjskoj pumpi filter je moguće instalirati ispod, pokraj ili čak iznad akvarija.
Čišćenje filtera se provodi zakretanjem zaustavnog ventila za 90 stupnjeva, čime se tok vode kroz filter je u potpunosti zatvori i cijeli ventil se može iščupati iz filtera. Tako je moguće odvojiti cijevi od filtera kako bi se filter mediji mogli očistiti. Zahvaljujući ovoj premosnoj funkciji ventila,pumpu tijekom čišćenja filtera ili dodavanja dodatnih modula uopće nije potrebno isključivati iz struje.
Dodatni filter moduli

Pojedinačni MULTI CARTRIDGE PRO moduli se mogu dodavati između osnovnog karnistera i poklopca. Također je moguće spojiti vise filtera u seriju. Ukupan broj filter modula ne bi smio biti veći od 8. Tako je moguće postepeno povećavati filtracijski kapacitet i koristiti isti filter na akvariju od 20 litara, pa sve do 320 litara.
Dodavanje MULTI CARTRIDGE PRO modula je vrlo jednostavno korištenjem posebnog ključa koji se dobije u osnovnom pakiranju.
Dostupni moduli:
MULTI CARTRIDGE PRO ZeoMAX Plus
MULTI CARTRIDGE PRO CarboMAX Plus
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX Pro 600
MULTI CARTRIDGE PRO PhosMAX Basic
Tehničke karakteristike:

Broj filter košara: 1
Kapacitet filter košara: 1 L
Kapacitet akvarija: 20-320 L
Potrošnja: 8 W
Protok: 800 L/h

Web trgovina prodavača

Karta

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.02.2021. u 22:53
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1664 puta

gladnipsic.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska