Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • 2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI
  • 2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI
  • 2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI
  • 2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI
  • 2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI
  • 2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI

2021 NOGOMETNI DRES ENGLESKA DOMAĆI

Cijena
52,96 €
Šifra oglasa: 34586734

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Čakovec, Centar
Stanje
novo bez etikete

Opis oglasa

Kupili ste već na tone dresova i imali ste problema? Mi vam nudimo visokokvalitetne dresove po prihvatljivim cijenama sa najmodernijim tehnologijama. Uz ove dresove, moći ćete ponosno predstavljati vaš omiljeni klub ili zemlju.

Svi dresovi su izrađeni od visokokvalitetnog poliestera i rashladne tkanine koja vam osigurava ugodu i samopouzdanje kada je vrijeme da pokažete svoje sposobnosti na terenu. Vaša će koža ostati suha i tijekom najekstremnijih uvjeta uz inovativnu tehnologiju koja rashlađuje kožu i odmiče znoj sa tijela. Elastičnost i izdržljivost je njihovo najmoćnije oružje, tako da ih slobodno možete prati na 30 bez straha od odvajanja grba ili natpisa.

Jeste li ikada bili u trgovini koja uz nogometne dresove nudi garanciju? Nismo ni mi. Zato ćemo se pobrinuti da vam pružimo potpuno zadovoljstvo. Ako vam se kupljeni dres neće svidjeti, vraćamo vam novac i dajemo još dodatnih 10% od plaćenog iznosa.

Posjetite www.golaut.com i slobodno se pretplatite na naš newsletter kako bi bili obavješteni o nadolazećim ponudama, popustima i akcijama u našoj trgovini.

Plaćanje pouzećem i besplatna dostava.

DETALJI O PROIZVODU: "Ova je momčad bolja nego što je ikad bila prije - kada obučemo taj dres Engleske, sva klupska rivalstva ostaju po strani", kaže kapetan Engleske Harry Kane. “Jedinstveni smo u cilju da predstavimo svoje navijače nadaleko i naširoko. Ova kolekcija bilježi onaj osjećaj zajedništva koji nam je tako drag. "

Smjela bijela prezentacija, tamnoplavi ovratnik i bočne pruge - oboje prošarani Nike-ovom prepoznatljivom grafikom "zajednica lavova", koja zagovara raznolikost. Oh, i klasični centrirani grb. Imamo klasik.

• Dri-FIT tehnologija - poliesterska tkanina visokih performansa, koja odvodi znoj s tijela i omogućuje povećani protok zraka

Karta

Oglas objavljen
09.11.2021. u 22:18
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
108 puta