Zagreb, Centar - novopreuređen luksuzan ured 125m2 za zakup (iznajmljivanje)

 • Cijena: 11.104 kn
 • približno 1.493 
 • Šifra oglasa: 28623768
 • Objavljen:
 • Do isteka je još: do iznajmljivanja
 • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Namjena poslovnog prostora: ulični lokal
Pozicija poslovnog prostora: ulični lokal
Površina: 124,45
Broj prostorija: 4
Kat: 2
Lift: Da
Godina zadnje adaptacije: 2018.
Režije: posebno
Namještenost: prazno
Provizija: 1 MJESEČNA NAJAMNINA
Broj sanitarnih čvorova: 1
Blizina busa: Da
Blizina tramvaja: Da
Šifra objekta: 2051-1

Opširnije:

LOKACIJA
Poslovni prostor nalazi se na drugom katu kompletno renovirane austro ugarske zgrade u samom centru Zagreba. U neposrednoj blizini mnoge su značajne kulturne zgrade i zgrade državne uprave. Do glavnog gradskog trga su tri bloka hoda, do Cvjetnog trga su dva bloka hoda. Tramvajska i autobusna stanica prve zone javnog gradskog prijevoza udaljene su svega 3 minute hoda od zgrade.
 
OPISA
Poslovni prostor smješten je u povijesnoj jezgri Zagreba, u zgradama nastalim u 19. stoljeću. Povijesna zgrada s impresivnom arhitekturom obnovljena je 2004. godine i sastoji se od suterena, prizemlja, tri kata i podzemne garaže ukupne površine 6.500 kvadrata. Prilikom preuređenja u modernuuredsku zgradu, osobito se vodilo računa o korištenju izvornih građevinskih materijala.
Po svojoj veličini te vrhunskoj opremljenosti komunikacijskim sustavom i optičkim vezama, ovaj poslovni kompleks uspješno konkurira na tržištu poslovnih prostora u središtu grada Zagreba.
Centar nudi najam visoko kvalitetnih uredskih prostora internacionalnih standarda, dizajniranih na način da zadovoljavaju sve uvjete rada lokalnih i stranih tvrtki.
U sklopu centra, nalazi se i garaža, s ukupno 78 parkirnih mjesta. Garaža ima zasebni ulaz i nalazi se u podzemlju zgrade. Na parceli u dvorištu zgrade se nalazi vanjski parking. Opremljena je suvremenim ventilacijskim sustavom u podzemnom dijelu garaže, sigurnosnim sistemom protpožarne zaštite te video nadzorom.
Poslovni prostor sastoji se od dvije cjeline, svaka cjelina sastoji se od dvije međusobno povezane prostorije. Jedna cjelina je veća a druga manja. Sve prostorije gledaju na uličnu stranu i zelenilo. Ispred tih prostorija je ulazni hol gdje dolazite liftom ili stepeništem i u njemu se nalazi prijemna recepcija.
Service charge u iznosu 3,50 €/m² uključuje održavanje zajedničkih dijelova zgrade (usluge zaštitarske službe 0-24, čišćenje zajedničkih dijelova zgrade (dvorište, garaža, liftovi, stubišta..), održavanje sustava grijanja i hlađenja, atestii ispitivanja, Co detekcija, DDD, održavanje vatrodojave i vatrogasnih aparata, šprinkler sustava, dizala, hortikulture, kontrole pristupa i videonadzora itd.), te spomeničku rentu i komunalnu i vodnu naknadu.
Zakupnik dodatno ima troškove:
- režijske potrošnje (voda, struja, grijanje, hlađenje), po udjelu zakupljene kvadrature u odnosu na kvadraturu istočnog dijela 2. kata
- sudjelovanje u potrepštinama za toalet i kuhinju, te čišćenju zajedničkog dijela 2.kata (susjedizakupnici imaju svoje tete čistilice koje jednom tjednu počiste zajednički dio kata, te po dogovoru kupuju potrepštine za toalet i kuhinju).
 
Garažna mjesta moguće je zakupiti na period od godinu dana po cijeni os =100,00 EUR+PDV-e mjesečno. 
Agencijska provizija naplaćuje se u visini jedne mjesečne zakupnine + PDV-e.
 

Grijanje:

 • Plinsko centralno

Komunalije:

 • Gradski plin
 • Gradski vodovod

Tehnika:

 • ADSL
 • Alarmni sustav

Parking:

 • Garaža
 • Parkirno mjesto

Kontakt

VON POLL-Angelus nekretnine d.o.o.
Adresa
Vlaška 72
Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Hrvatska
E-mail
info@angelusnekretnine.hr