SNiŽENO !!! Proizvodna hala 4200 m2 na parceli od 7000 m2 - 980.000 € (prodaja)

  • Cijena: 7.287.996 kn
  • približno 980.000 
  • Šifra oglasa: 22916583
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Istarska, Buzet, Buzet
Namjena poslovnog prostora: skladišni/radiona
Pozicija poslovnog prostora: u dvorištu
Površina: 4.100,00
Broj prostorija: 10
Kat: 1
Godina izgradnje: 2007.
Godina zadnje adaptacije: 2017.

Opširnije:

Opširnije:
NAJAM ili PRODAJA, poslovno-skladišna hala (prizemlje+kat ukupne površine 4100 m2) smještena na ograđenoj, uređenoj i izdvojenoj parceli od 6959 m2
TRENUTNO NUDIMO U NAJAM PROIZVODNI DIO OBJEKTA sa minimalnim tehničkim uvjetima za proizvodnju, odvojeni uredski isanitarni prostori. PRILIKA !!!!!
2100 m2 u dugoročni najam. Cijena = 5,00 € / m2
Objekt se nalazi u industrijskoj zoni Buzeta na adresi Mažinjica bb. Hala je smještena uz lokalnu prometnicu kroz naselje (industrijsku zonu) na udaljenosti cca 200 m od prometnice Buzet-Kopar. Lokacija je povoljna i predviđena za industrijske i poslovne objekte.
Udaljenost industrijske zone od centra Buzeta je cca 3 km, od slovenske granice cca 2,5 km. Priključak na autoput je udaljen cca 10 km, a željeznička stanica cca 5 km.
OPIS NEKRETNINE: Nekretnina je u naravi poslovno-skladišna hala katnosti prizemlje i kat, starosti cca 12 godina. U jugoistočnom dijelu prizemlja i na katu nalaze se uredski prostori sa pomoćnim prostorima i sanitarnim čvorovima. Uredski prostori prizemlja i kata imaju odvojene vanjske ulaze. Ostatak hale su skladišta u prizemlju i u potpunosti je prilagođen proizvodnom pogonu, a na katu je dio proizvodnog pogona i dio skladišnog, do kojih je pristup riješen zasebnim ulazima. Ulaz u prizemni dio skladišta je sa jugozapada, a na kat sa sjeveroistoka hale.
Nosiva konstrukcija je sistem polumontažnih armiranobetonskih elemenata sa ispunama od termo blokova.
Međukatna konstrukcija je polumontažna AB ploča. Konstrukcija krova je kosa polumontažna AB ploča pokrivena valovitim obojanim pocinčanim limom.
Pregradni zidovi su od gips ploča. Unutarnji zidovi su gletovani, obojani sa keramičkim pločicama postavljenim u mokrim čvorovima.
Na podove ulaza i u sanitarne čvorove postavljene su keramičke pločice. U uredima je dijelom laminat, dijelom tepison. Skladišni podovi su betonski.
Pročelje je od termo betonskih blokova, obojano.
Fasadna stolarija je aluminijska sa IZO ostakljenjem.
Izvedeni su priključci instalacija električne energije, vodovoda, kanalizacije spojene na septičku jamu i telefona. U objektu je razvedena hidrantska mreža i protupožarni alarm. Grijanje uredskih prostora je na električnu energiju klima uređajima. Parcela je ograđena niskim betonskim zidom sa metalnom ogradom. Oko hale asfaltirane su manipulativne i parkirne površine, te razvedena hidrantska mreža.
Komunalije:
Gradski vodovod
Gradska kanalizacija
Telefon
Dozvole:
građevinska dozvola
vlasnički list
uporabna dozvola
Parking:
Više parkirnih mjesta

Kontakt

Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Hrvatska
E-mail
nensi@globalnet.hr