Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

 • Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investicij (prodaja)
 • Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investicij (prodaja)
 • Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investicij (prodaja)

Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investicij (prodaja)

Cijena
294.364 €
 • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 43509173
 • Licencirani posrednik
  Da
 • Površina
  87,09 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Pula, Arsenal
Namjena poslovnog prostora
uredski
Pozicija poslovnog prostora
U zgradi
Površina
87,09 m²
Kat
Prizemlje
Šifra objekta
I27923

Opis oglasa

Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investiciju

Poslovni prostor 87,09 m2, pogodnosti za dvije firme, Pula

U gradu Puli, u blizini turističkih atrakcija kao što su Amfiteatar, Arheološki muzej, te povijesni centar grada s brojnim kafićima, restoranima i trgovinama, smjestio se poslovni prostor.
Njegova lokacija nudi kombinaciju funkcionalnosti i privlačnosti za buduće vlasnike, idealno za razvoj uspješnog poslovanja koje cilja na širok spektar klijenata, uključujući lokalno stanovništvo i turiste.
Ovaj jedinstveni poslovni prostor proteže se na ukupno 87,09 m² neto korisne površine, nudeći otvoreni prostor sa galerijom. Prostor je projektiran s misijom na fleksibilnost, pružajući mogućnost za rad dviju različitih firmi zahvaljujući galeriji zatvorenog tipa, dostupnoj putem stepenica. Svaki dio prostora, uključujući i galeriju, opremljen je vlastitim sanitarnim čvorom, čime se dodatno potiče neovisnost i funkcionalnost različitih poslovnih poduhvata.
Karakteristike prostora uključuju velike aluminijske otvore koji osiguravaju obilje prirodnog svjetla, stvarajući ugodno radno okruženje. Zahvaljujući pažljivom održavanju, prostor se nalazi u odličnom stanju, spreman za prihvat novih poslovnih korisnika.
Pristup gradskom parkingu sa rampom osigurava lak pristup i dostupnost parking mjesta za vlasnike, zaposlenike, i klijente. Atraktivnost lokacije dodatno se pojačava blizinom ostalih poslovnih subjekata, čime se stvara dinamično poslovno okruženje pogodno za razvoj i rast.
Uzimajući u obzir sve ove faktore, lokacija ovog poslovnog prostora u Puli predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže strateški smješten prostor koji kombinira poslovni potencijal s bogatstvom lokalne kulture i povijesti, idealnu za podizanje poslovanja na viši nivo.

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Komunalije

 • Gradski vodovod
 • Gradska kanalizacija

Parking

 • Parkirno mjesto
Oglas objavljen
19.04.2024. u 14:37
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
40 puta