• MALI LOŠINJ - ČIKAT - teren 752 m2, sportsko rekreacijska zona R1
  • MALI LOŠINJ - ČIKAT - teren 752 m2, sportsko rekreacijska zona R1
  • Nemoj propustiti priliku!

MALI LOŠINJ - ČIKAT - teren 752 m2, sportsko rekreacijska zona R1

Cijena
828.723 kn ~ 110.000 €
Šifra oglasa: 32154031
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    752,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Mali Lošinj, Mali Lošinj
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
ostalo
Površina
752,00 m²
Šifra objekta
4977

Opis oglasa

MALI LOŠINJ - ČIKAT - teren 752 m2, sportsko rekreacijska zona R1

Sportsko- rekreacijski centri - R 1:
U okviru površine sportsko-rekreacijske namjene - sportskog centra (R1) se prema konkretnom programu a ovisno o uvjetima na određenoj lokaciji, može predvidjeti izgradnja otvorenih i natkrivenih, poluotvorenih igrališta za mali nogomet, rukomet, košarku, odbojku, tenis i druge sportove, izgradnja bazena, staza za karting, skeit, rolanje i sl..
U okviru pojedinog sportsko-rekreacijskog centra - R1 se može organizirati više sadržaja ili pojedinačni sadržaj kao što je ronilački centar, centar skijanja na vodi, konjički centar, tenis-centar, rekreacijsko-lječilišni centar i sl.
Na najviše 10 % površine sportskog centra je dozvoljena izgradnja pomoćnih građevina sa svlačionicama i sanitarijama, spremištima rekvizita, spremištima opreme za održavanje površina i sl., za smještaj pratećih rekreacijskih, zabavnih, ugostiteljskih, uslužnih i drugih pratećih djelatnosti, izgradnja štala za konje i drugih sadržaja ovisno o namjeni sportskog centra.
Pri uređenju sportskog centra - R1 treba sačuvati vrijedno postojeće zelenilo a najmanje 30 % površine zone se uređuje kao javna ili zaštitna zelena površina, u koju se površinu uključuju i površine drvoreda na parkiralištima.

Površine sportsko-rekreacijske namjene na području Grada Malog Lošinja, određene kao sportski centar (R1), jesu:
Prateće građevine su prizemne, visine do 3,5 m, oblikovanje suvremeno, na načelu sukladnosti arhitektonskog izraza s elementima tradicijske arhitekture uz intenciju uklapanja u okolni krajolik, kad je moguće kao suterenska polu ukopana građevina.

Najveća površina pratećih građevina odrediti će se urbanističkim planom uređenja ovisno o namjeni centra i lokalnim uvjetima, ali tako da je unutar nje moguće osigurati viši standard usluge (sanitarni čvor, spremište za rekvizite, ugostiteljski sadržaj, za veće centre garderobe i sl.)
U okviru površine sportsko-rekreacijske namjene, sportskog centra - R1 nije dozvoljena izgradnja smještajnih turističkih, stambenih ili bilo kojih sličnih sadržaja.
Za površine sportsko-rekreacijske namjene, sportski centar - R1, obvezna je izrada urbanističkog plana uređenja.

Do izrade urbanističkog plana uređenja na površinama sportsko-rekreacijske namjene, sportski centar - R1, moguća je isključivo izgradnja travnatih ili nasipanih igrališta.
Obalni dio sportsko-rekreacijskog centra se u pravilu uređuje kao kupalište sukladno odredbama koje se odnose na površine kupališta.

Cijenjeni klijenti, razgledavanje nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija ''DUX NEKRETNINE'' kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- i to od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
(Čl. 27 Zakona o posredovanju u prometu nekretnina regulira da se visina posredničke naknade određuje ugovorom.)


ID KOD AGENCIJE: 4977

DUX Rijeka
Mob: +385 91 270 3979
Tel: 051 518 174
E-mail: dux@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Karta

Dodatne informacije

Komunalije

  • Gradski vodovod

Dozvole

  • vlasnički list

DUX Nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.09.2020. u 10:01
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
609 puta

DUX Nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska