Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

Kuća, zgrada i zemljište, Beli Manastir, 22281 m2 - JAVNA DRAŽBA! (prodaja)

Cijena
91.958 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 27950647
  • Površina
    22.281,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Beli Manastir, Šećerana
Pozicija poslovnog prostora
U zgradi
Površina
22.281,00 m²
Kat
Prizemlje

Opis oglasa

KUĆA 31,ZGRADA I EKONOMSKO DVORIŠTE 29806 m2(RAZLUČNO PRAVO PARTNER BANKA D.D.ZAGREB)
ZK UL. 3385, K.Č. br. 3056/1

NEPLODNO UL.IVANA MILUTINOVIĆA 22281 m2 (RAZLUČNO PRAVO PARTNER BANKA D.D. ZAGREB)
ZK UL. 3385, K.Č. br. 3057

Početna cjena: 689.692,20 kn

*cijena na oglasu može varirati od stvarne cijene. Ispravna cijena je u opisu oglasa.

- Navedena imovina prodavati će se usmenom javnom dražbom,a ročište za prodaju održati će se dana 20. studenog 2019. g. u 11,30 sati u prostorijama Trgovačkog suda u Osijeku, Zagrebačka 2,soba broj 23/I.
- Kao kupci mogu sudjelovati samo osobe koje su najkasnije dva dana prije dana održavanja ročišta za dražbu uplatile jamčevinu u iznosu od 10 % početne cijene nekretnine određene zaključkom na račun sudskog depozita Trgovačkog suda u Osijeku otvorenog kod HRVATSKE POŠTANSKE BANKE d.d. Zagreb, IBAN HR31 23900011 3000 0020 0,
- Osiguranje nisu dužni položiti razlučni vjerovnici kojima je to pravo upisano u zemljišnim knjigama.
- Punomoćnici ponuditelja mogu sudjelovati na dražbi samo uz specijalnu punomoć.
- Sudionicima dražbe koji ne uspiju u javnoj dražbi,jamčevina će se vratiti odmah nakon javne dražbe.
- Ročište za javnu dražbu će se održati i ako na njemu sudjeluje samo jedan ponuditelj.
- Prodaja se odvija po načelu „viđeno-kupljeno“,što isključuje sve naknadne prigovore kupca na materijalne i pravne nedostatke.
- Poreze, pristojbe i sve troškove u svezi s prodajom i prijenosom vlasništva dužan je platiti kupac, sukladno Zakonu o porezu na promet nekretnina, odnosno Zakonu o porezu na dodanu vrijednost.
- Kupac je dužan položiti razliku između jamčevine i postignute kupoprodajne cijene u roku 45 dana od pravomoćnosti rješenja o dosudi. Ako kupac u tom roku ne položi kupovninu smatrat će se da je odustao od kupnje, a položena jamčevina se zadržava. Iz položenog osiguranja namirit će se troškovi nove prodaje. Ako bude više ponuditelja sud će u rješenju o dosudi odrediti da će se nekretnina dosuditi i kupcima koji su ponudili nižu cijenu, redom prema veličini cijene koju su ponudili, ako kupci koji su ponudili veću cijenu ne polože kupovninu u roku koji im je određen. U tom slučaju sud će donijeti posebno rješenje o dosudi svakom narednom kupcu koji je ispunio uvjete da mu se nekretnina dosudi, u kojem će odrediti rok za polaganje kupovnine. Sud će u tom rješenju najprije oglasiti nevažećom dosudu kupcu koji je ponudio višu cijenu.
- Nakon što kupac položi kupovinu i rješenje o dosudi postane pravomoćno sud će zaključkom o predaji nekretnine kupcu odrediti upis prava vlasništva u korist kupca te brisanje tereta na tim nekretninama.
- Ako kupac radi plaćanja kupovnine treba uzeti kredit, sud će na prijedlog kupca već u rješenju o dosudi odrediti da će se nakon pravomoćnosti rješenja o dosudi te nakon što kupovnina bude položena, u zemljišnim knjigama prilikom upisa prava vlasništva u korist kupca upisati i založno pravo na nekretninama radi osiguranja tražbine po osnovi kredita u korist davatelja kredita u skladu sa sporazumom o osiguranju.
- Razgledati nekretnine i dokumentaciju vezanu uz iste, zainteresirane osobe mogu u vrijeme dogovoreno sa stečajnom upraviteljicom na tel.br. 095-205-8815 .

III Ovaj zaključak o prodaji objavit će se na e - oglasnoj ploči Trgovačkog suda u Osijeku.

IV Nalaže se stečajnoj upraviteljici objaviti oglas predmetnog sadržaja u jednom od javnih glasila, te o prodaji izvijestiti Hrvatsku gospodarsku komoru, radi uvrštenja prodaje u Očevidnik nekretnina i pokretnina koje se prodaju u stečajnom postupku.


Razgledati nekretnine i dokumentaciju vezanu uz iste, zainteresirane osobe mogu u vrijeme dogovoreno sa stečajnom upraviteljicom na
tel. br. 095-205-8815

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
30.10.2019. u 14:06
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
318 puta