Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Građevinsko zemljište na prodaju na otoku Braču
  • Građevinsko zemljište na prodaju na otoku Braču
  • Građevinsko zemljište na prodaju na otoku Braču
  • Građevinsko zemljište na prodaju na otoku Braču

Građevinsko zemljište na prodaju na otoku Braču

Cijena
132.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 26921116
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    470,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Supetar, Splitska
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
ostalo
Površina
470,00 m²
Šifra objekta
1793-1

Opis oglasa

Prodajemo građevinsko zemljište smješteno u neposrednoj blizini mora, 30 metara udaljeno od plaže, ukupne površine 470 m2 u mirnom i lijepom okruženju. Parcela je lijepog pravilnog oblika. Dozvoljeno graditi prizemlje + prvi kat + potkrovlje. Pristupni put i potrebna infrastruktura nalaze se do same parcele. Vlasništvo uredno.
 
Splitska je priobalno mjesto na otoku Braču, nalazi se 3 km istočno od Supetra, u čijem je administrativnom sastavu. Naselje se razvilo u 16. st., nakon 13. st. u kojem su ga razorili omiški gusari. U Splitskoj se u antičko doba nalazila luka iz koje se izvozio brački kamen korišten za izgradnju Dioklecijanove palače u Splitu. U neposrednoj blizini Splitske, u kamenolomima Rasohe i danas se može vidjeti reljef Herakla uklesan u stijeni, djelo jednog od Dioklecijanovih klesara. U 16. stoljeću postaje poznata ne samo kao lijepo mjesto, nego kao i sigurna pomorska luka u tom dijelu Brača.
Crkva posvećena Blaženoj Djevici Mariji sagrađena je na temeljima ranije crkve iz 1228. godine. Vrijedni spomenik je i dvorac obitelji Cerinić iz 1577. i crkvica sv. Jadre na putu prema Škripu iz petog stoljeća.
Vrijedni mještani ovog pitoresknog mjesta se ponajviše bave turizmom, a zatim i poljodjelstvom, maslinarstvom i vinogradarstvom.
Splitska je idealno mjesto za obiteljski odmor i za posjetitelje koji vole uživati u domaćoj hrani, vinu i istinskom mediteranskom ambijentu. Svakodnevno je više puta povezana trajektnom linijom Split-Supetar. Blizina Supetra koji je središte otoka Brača pruža dodatne mogućnosti sportske rekreacije, izleta i zabave. Najpoznatije ljetovalište Bol i slavna plaža Zlatni Rat su udaljeni svega 35 km.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Karta

Oglas objavljen
06.04.2021. u 09:44
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2155 puta