Građevinsko zemljište: Buševec, 2586 m2 / 719 čhv / 24x cca109 metara

 • Cijena: 327.209 kn
 • približno 43.999 
 • Šifra oglasa: 4714545
 • Objavljen:
 • Do isteka je još:
 • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Zagrebačka, Velika Gorica - Okolica, Buševec
Tip zemljišta: građevinsko
Namjena: stambeno
Površina: 2.586,00

Opširnije:

Buševec, građevinsko prvoklasno zemljište u izgrađenom dijelu naselja, krasan ravan komad širine uz glavnu cestu 24 metra, orijentacija okomito na prometnicu (iste širine od 24 metra po cijeloj dužini parcele), dužine sa kraće strane cca 104 metra, sa duže strane cca 114 metara (na kraju parcele međa ide ukoso - na fotografijama to je sve ovo pokošeno i malčirano), na zemlji prolazi voda, struja, telefon (kanalizacija i gradski plin su u početnoj izgradnji u cijelom selu), izlaz sa parcele - vidljiv na fotografijama - je na asfaltiranu županijsku cestu (Dolenec), mogućnost vlastite pitke vode na zemljištu putem hidrofora (zemlja je unutar vodocrpne zone), 1 km do izlaza na autocestu.

U selu je blizina dućana (u selu su dvije velike trgovine MiP "Mlin i Pekare"), škole, vrtića, sportskih terena, kafića, pošte, vlaka i 4 autobusne linije, autom manje od 20 minuta do Zagreba i manje od 10 do Velike Gorice, vlakom 4 minute do Velike Gorice i 23 minute do Glavnog kolodvora Zagreb (vlak ide svakih sat vremena). U selu ima liječnik, zubar i ljekarna, automehaničar, vulkanizer, starački dom, mesnica, crkva, frizer i još nekoliko obrta, mirna i tiha lokacija jer je 650 metara od stare ceste Zagreb-Sisak.

Uz parcelu je samo 1 susjed sa sjeverne strane parcele, sa stražnje je šuma dubine preko 6 kilometara za šetnju, lov i uživanje, južna strana graniči sa neizgrađenom parcelom od ljudi iz sela (svi susjedi vrlo normalni i mirni ljudi), mogućnost dobivanja uz zemlju i gotovog projekta obiteljske kuće katnice cca 175 m2 za koju postoji lokacijska dozvola na toj parceli.

Parcele su vlasništvo 1/1 prodavatelja, parcele su katastarski brojevi 466/3, 466/4 i 466/5 KO Buševec (Velika Gorica), sve čista i kompletna vlasnička i zemljišna dokumentacija, stanje parcela u naravi odgovara stanju u dokumentaciji, sve tri zajedno čine jednu cjelinu i prodaju se kao cjelina.

Cijena je 43.999€, moguće neke korekcije (i ovako je za svoju kvalitetu i lokaciju najbolja i istodobno najjeftinija građevinska zemlja po kvadratu u Buševcu, cca 17 eura/kvadrat, i prava je građevinska zemlja sa pravim smještajem baš u Buševcu, a ne kako se pod “Buševec” prodaju zemlje koje su od Buševca kilometrima daleko… a ova moja je po kvadratu još i jeftinija od tih i takovih zemlji "u Buševcu"…).

U cijenu je do iznosa od max cca 10.000€ moguće dati i rabljeni plin/diesel automobil (Mercedes, BMW, Audi, VW), rabljeni ATV/quad (iznad 500 ccm) ili rabljeni motocikl (BMW iznad 750 ccm), ili kombinaciju više vozila do tog iznosa, a što si možete i uzeti na karticu ili kredit i tako umanjiti gotovinsku isplatu. Ponudite, pa ako se auto/motocikl/ATV ili njihova kombinacija okvirno uklapaju, dogovor nije isključen...

Moguća je i zamjena za obiteljsku kuću bilo gdje u zagrebačkoj županiji sa najmanje 3 spavaće sobe i ograđenom okućnicom, do cca 70.000 eura vrijednosti, plus moja nadoplata u ratama do max 4 godine do dogovorenog iznosa razlike.

Uz kuću - po želji i mogućnostima gradnje (jer je prostor izdašan za svaku želju i plan) - imate dovoljno odlične plodne zemlje za voćke, vrt, uzgoj životinja ili šetnju po šumi, branje gljiva... Blizu je i lovište za ljubitelje lova, te sportski aerodrom Buševec udaljen cca 700 metara (najčešće služi samo za natjecanja modelara i malih letjelica, nema nikakve buke od tamo). Mir, tišina i užitak su zagarantirani, uz istodobno uživanje u svim urbanim aspektima i blizinu svih prednosti velikog grada - do Velike Gorice (Lidl, Kaufland, SuperKonzum itd...) 9 minuta, do npr. Metro Sesvete ili Bauhaus Buzin - 15 minuta, do izlaska na auto-cestu Sisak-Zagreb - 1,5 kilometara... u svakom slučaju, za onoga tko poznaje taj teren i kraj (ili i ne poznaje), slobodno se može reći da "ljepše parcele - na boljoj poziciji - i za manje novca" - neće naći...

Svakako pogledajte i Youtube video!

A tu je Google Maps Street View (stara snimka iz 2011.-e dok se postavljalo nove instalacije u ulici pa je cesta malo razrovana) na

https://www.google.com/maps/@45.6372708,16.1228007,3a,75y,153.87h,68.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1splIXfHewfIAda7SGrMK4Vg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=hr

Komunalije:

 • Gradski vodovod
 • Telefon
 • Asfaltni put

Dozvole:

 • građevinska dozvola
 • uporabna dozvola
 • vlasnički list

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10370 Dugo Selo
Županija
Zagrebačka
Država
Hrvatska
Lokacija oglasa Građevinsko zemljište: Buševec, 2586 m2 / 719 čhv / 24x cca109 metara
Napomena: Prikazana je točna lokacija