Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)
  • Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)
  • Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)
  • Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)
  • Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)
  • Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)

Črnomerec, Baruna Filipovića, dvosobni 57m2, 3.kat (prodaja)

Cijena
143.425 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 30028295

Stan je u sklopu novogradnje

Stambena građevina Stambeni projekt Črnomerec - Baruna Filipovića

Stambena građevina Stambeni projekt Črnomerec - Baruna Filipovića Saznajte više o ovoj novogradnji
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Stambena površina
    57,37 m²
  • Broj soba
    2-sobni

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec
Ulica
Prilaz Baruna Filipovića
Tip stana
U stambenoj zgradi
Broj etaža
Jednoetažni
Broj soba
2-sobni
Kat
3.
Ukupni broj katova
8
Stambena površina
57,37 m²
Netto površina
57,37 m²
Godina izgradnje
2021.
Namještenost i stanje
Nenamješten
Broj parkirnih mjesta
1
Balkon/Lođa/Terasa
Lođa (Loggia)
Energetski razred
A
Šifra objekta
4062
Mogućnost zamjene
Nije moguća zamjena za drugu nekretninu

Opis oglasa

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
 
Črnomerec - prilaz Baruna Filipovića - novi projekt u izgradnji, visokih standarda gradnje i ugradne opreme, te predviđenog  A energetskog certifikata. Zgrada moderne arhitekture od 8 katova i 69 stanova te 72 garažna mjesta povezanih liftom.
 
Projekt je u sustavu pdv-a, kupac ne plaća porez na nekretnine.
 
Dovršetak gradnje očekuje se u 5. mjesecu 2021. g.
Zgrada se sastoji od podruma (-1 i -2 etaže na kojima se nalaze podzemna garaža i spremišta), visokog prizemlja i 8 katova, ukupno 69 stanova; (1s od 27m2, 2s od 39m2 do 57m2, 3s od 54m2 do 80m2, 4s od 82m2 do 129m2). 
 
Stanovi u zgradi:
Prizemlje (5 stanova): trosoban stan od 58 i 65m2 bez balkona/loggie, trosoban stan od 54m2 s vrtom,  dvosoban stan od 45m2 bez balkona/loggie, dvosoban stan od 43m2 s vrtom.
Od 1. kata - 5. kata (9 stanova na svakom): jednosoban stan od 32m2 s loggiom, dvosoban od 40m2 bez balkona/loggie, dvosobi stanovi s loggiom veličine: 39m2, 51m2, 57m2 (2 stana), trosoban stan s loggiom od: 60m2 i 67m2, četverosoban s loggiom od 82m2.
6. kat (9 stanova): jedosoban od 32m2, dvosoban od 40m2 bez loggie/balkona, dvosoban od 39m2, 52m2 (2 stana), 57m2, trosoban stan s loggiom i terasom od 62m2 (2 kom) i 67m2.
7. kat (6 stanova): jednosoban od 32m2 s loggiom, dvosoban od 45m2 i 52m2 s terasom, trosoban od 80m2 s loggiom, četverosoban od 113m2 i 119m2 s loggiom i terasom.
8. kat (4 stana): trosoban od 67m2 i 80m2 s loggiom i terasom, četverosoban od 105m2 i 129m2 s loggiom i terasom.
 
Spremišta se nalaze na -2 etaži; veličine su od 3-9m2 i zidana su.Obavezna kupnja spremišta uz stan!
 
Garažna mjesta koja se nalaze na -1 etaži (41 mjesto), veličine su od 11,50-16m2. Garažna mjesta na -2 etaži (31 mjesto) su veličine  od 13-16m2. Obavezna kupnja garažnog mjesta uz stan!
 
Pozivamo Vas, da sudjelujete u opremanju i kreiranju vašeg budućeg doma i u samom tijeku izgradnje. Prepustit ćemo Vam odabir pločica, parketa, sanitarija, te manjih preinaka na pregradnim zidovima u suradnji s našim arhitektom.
Stambeni objekt će se nalaziti u neposrednoj blizini tramvaja, trgovina, škole, vrtića, doma zdravlja, osnovne, srednje škole, fakulteta, bolnica i ostalih sadržaja.
 
Izuzetno dobra lokacija, te kvalitetne gradnja (skuplja ugradbena oprema i viši standard u gradnji) - luksuzni stanovi!
Idealno za one koje traže kvalitetno stanove u neposrednoj blizini samog Centra grada; za stanovanje ili kao dobru priliku za investiranje u najam.
 
 
CIJENA:
Visoko prizemlje: 2.300€/m2
1. - 5. kata: 2.500€/m2
6. kat: 2.550€/m2 
7. kat 2.600€/m2 
8. kat 2.650€/m2
 
 
KOMPLETAN PROJEKT SA SLIKAMA I TLOCRTIMA POGLEDAJTE NA: https://www.basilica.hr/projekt - projekt ČRNOMEREC - PRILAZ BARUNA FILIPOVIĆA ili zatražite informacije na nikola@basilica.hr
 
 
Stan oznake A306, dvosoban, posljednji je neprodan stan u zgradi; nalazi se na 3. katu i sastoji se od: ulaza, kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonicom, kupaonice,  sobe i loggie; ukupne obračunske površine 57,37m2.
 
Uz stan je obavezna kupnja zidanog spremišta u podrumu (veličine 3m2 do 9m2 - cijena = veličina x 0,5 x 2.500€/m2), kupnja garažnog parkirnog mjesta nije obavezna (veličine 12 do 16m2 - cijena = veličina x 0,5 x 2.500€/m2).
 
Projekt financira banka - kapara 10%, ostatak po završetku gradnje.
 
Direktna prodaja od renomiranog investitora, bez provizije agencije, uz pravnu pratnju i podršku kupcima!
 
Energetski certifikat A razreda.
 
OPIS OBJEKATA
 
KONSTRUKCIJA- konstrukcija zgrade je većim dijelom armirano betonska- vanjski zidovi su od vodonepropusnog betona- pregradni zidovi unutar stanova su od gips-kartonskih ploča debljine (obostrano 2 gips kartonske ploče s ispunom od mineralne vune)- zidovi između stanova su armirano betonski,- zidovi između stanova i hodnika su armirano betonski, toplinske izolacije- okno dizala je armirano betonsko,- AB međukatne ploče su debljine 20 cm
 
FASADA- fasada se djelomično izvodi u klasičnoj izvedbi (BAUMIT) a djelomično u ventilirajućoj izvedbi (SWISSPAERL)
KROV- krovište se izvodi kao ravni neprohodni krov na armiranoj betonskoj ploči u sljedećim  slojevima:- parna brana AL V 45 BUSSCHER ALUTEKT- EPS 150 tvrde polistiren ploče deb. 20Cm- razdijelni sloj geotekstila 150gr/m2 hidroizolacijski sloj: hidroizolacijske trake od umjetnog materijala- razdjelni sloj geotekstila 300gr/m2- nabačaj pranog šljunka deb. 6Cm
 
VANJSKA STOLARIJA- Drvo-aluminij, troslojno staklo. Drvo ARIŠ lakirano u boji, aluminij u RAL-u , IZO staklo 4+14+4 Low-e+14+4 Low-e Argon, rolete aluminijske s ispunom.
 
ZAJEDNIČKI DIJELOVI- stubišta su opremljena bešumnim dizalima kroz sve etaže- na hodnicima i podestima su prirodne polirane kamene ploče  debljine 12cm, a obloga je na vanjskom i unutrašnjem stubištu 3cm- ograde u stubištima su čelične konstrukcije sa drvenim rukohvatom
 
SPREMIŠTA- zidovi spremišta su izvedeni od armiranog betona- Svako spremište ima zasebno stropno rasvjetno tijelo
 
PARKIRNA MJESTA
- 72 podzemnih parkirnih odnosno garažnih mjesta
OPREMA STANOVA
STOLARIJA- protuprovalna ulazna vrata u stanove sa obuhvatnim štokovima. Vrhunski protuprovalni cilindar u "sistemu" jedan ključ otvara vrata stana i ulazna vrata zgrade 
 
PODOVI
- podovi soba, dnevnog boravka i blagovaone su obloženi troslojnim hrastovim parketom- podovi kuhinje, WC-a, kupaonice, ulaznog prostora i izbe obloženi su keramičkim pločicama, a terase,spremišta i lođe protukliznim keramičkim pločicamaZIDOVI- armirano betonski zidovi su  gletani i ličeni u minimalno 2 navrata- pregradni zidovi unutar stanova su od gips-kartonskih ploča debljine 10-12,5 cm (obostrano 2 gips-kartonske ploče sa ispunom od mineralne vune)- visina i način opločenja sanitarnih čvorova ovisna je o dimenziji pločica (do stropa)
 
SANITARNI ČVOROVI- sva sanitarna oprema je visoke kvalitete poznatih svjetskih proizvođača (HANSGROHE, LAUFEN PRO, GROHE)- WC školjka s niskošumnim ugradbenim vodokotlićem (GEBERIT DUO FIX)- kada, tuš- odabir keramike od našeg dobaljača po želji kupca
 
ELEKTROINSTALACIJE
Predviđene su slijedeće elektroinstalacije JAKE STRUJE:- napajanje građevine električnom energijom- elektroenergetski razvod u građevini- električna rasvjeta- instalacija priključnica- elektromotorni pogon grijanja i ventilacije- napajanje električnih dizala- gromobranska instalacija i svođenje na zajednički potencijal; zaštita od prenapona- vanjska rezidencijalna rasvjeta
 
Predviđene su slijedeće elektroinstalacije SLABE STRUJE:- DTK instalacija za priključene građevine na javnu telekomunikacijsku mrežu i kabelsku televiziju- telefonska instalacija- video portafonski sustav- zajednički antenski sustav
INSTALACIJA VODOVODA I KANALIZACIJE- Sekundarni vodomjeri za mjerenje potrošnje hladne vode svakog stana bit će smješteni u prostoru stubišta svake etaže građevine A / ulični volumen, te u stubištu podruma građevine B/dvorišni volumen, u limenim ormarićima. U ormarićima će biti smješteno vodomjera ovisno o broju stanova (1, 2 ili 3)- Sekundarni vodomjeri za mjerenje potrošnje tople vode svakog stana biti će smješteni u prostoru stubišta svake etaže građevine, vršit će se kalorimetrima, koji nisu predmet ovog objekta.
 
GRIJANJE I HLAĐENJE- Etažno grijanje i priprema potrošene tople vode putem toplane ( trenutno najmoderniji oblik grijanja i pripreme tople vode putem vrelovodnog sustava HEP toplinarstvo d.o.o.)- zajednička podstanica u podrumu- individualna toplinska podstanica za svaki stan sa zasebnim brojilom smještena u zajedničkoj prostoriji na svakoj etaži (brojilo za grijanje i toplu vodu)- daljinsko očitavanje brojila za grijanje i toplu vodu- instalacija za grijanje izvedena je podžbukno PEX cijevima- u svim stanovima je ugrađena 1-2  klima uređaj ovisno o veličini stana svijetski poznatih proizvođača s mogočnošću grijanja i hlađenja prostora
VENTILACIJA- umjetna ventilacija osigurana je bešumnim ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama- ventilacija kuhinja osigurana je "spiro" cijevima za odsis napa dovedenim do pozicija štednjaka predviđenim projektom

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Grijanje

  • Sustav grijanja: Gradska toplana
  • Dodatni izvor grijanja: Da
  • Klima uređaj: Da

Podaci o objektu

  • Lift
  • Pristup za osobe s invaliditetom
  • Gradska kanalizacija
  • Gradski plin
  • Gradski vodovod
  • Novogradnja

Dozvole

  • Vlasnički list
  • Građevinska dozvola

Vrsta parkinga

  • Garažno mjesto

Funkcionalnosti i ostale karakteristike

  • Protuprovalna vrata

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica s WC-om: 1

Ostali objekti i površine

  • Spremište/šupa
Oglas objavljen
03.03.2021. u 09:09
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2876 puta