Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

BEDEKOVČINA, HOTEL S 4* U IZGRADNJI (5.500 M2)+PROIZ. HALA, (prodaja)

Cijena
5.000.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 23207634
  • Površina
    6.800,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Krapinsko-zagorska, Bedekovčina, Lug Poznanovečki
Namjena poslovnog prostora
ulični lokal
Pozicija poslovnog prostora
Ulični lokal
Površina
6.800,00 m²
Kat
Prizemlje
Lift
Da
Godina izgradnje
2014.
Šifra objekta
1678-1

Opis oglasa

Tel.: 092 35 45 200
e-mail: agent1@bestcroatianproperties.com
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
Ovaj objekt nalazi se u Poslovnoj zoni Bedekovčine koja je samo 40km udaljena do Zagreba, 6 km od Zaboka i vrlo je dobro prometno povezana sa svim pravcima, osobito poslije otvaranja brze ceste Zabok – Zlatar Bistrica čiji ulaz u centar mjesta prolazi upravo kraj ove nekretnine.
Na 16.000 m2 zemljišta pravokutnog oblika, nalazi se zgrada – hotel sčetiri zvjezdice u izgradnji BRP 5.500 m2 i uz nju proizvodna hala od 1.300 m2, visine 4,5 metra u kojoj se trenutno izrađuje PVC stolarija.
Hotel ima pet etaža od kojih je prizemlje namijenjeno za ugostiteljski lokal – pizzeriju i popratne sadržaje, na prvom katu je predviđena sala za vjenčanja (koja može primiti 600 gostiju) i restoran s kuhinjom. Drugi i treći kat zauzimaju sobe za hotelski smještaj – planirane su ukupno 24 smještajne jedinice (hodnik, kupaonica i soba) po 32 m2 i jedan apartman od 120 m2. Na trećem katu je prostor namijenjen sportskom centru, a pod dijelom zgrade je podrum koji će služiti kao skladište.
Prostor je u rohbau izvedbI (vanjski zidovi debljine 40 cm, visina prizemlja i prvog kata je 4,5 metara a drugog i trećeg 2,90 metara). Prizemlje i prvi kat koji nemaju pregradne zidove mogu se prenamijeniti u druge sadržaje (višehotelskih soba napr.). Otvori zgrade zatvoreni su kvalitetnom PVC stolarijom i staklenim stijenama te postoje priključci vode, struje (120 KW), kanalizacije i plina. U zgradi su planirana dva lifta od kojih jedan uslužni.
Izgrađeno je parkiralište za 120 parkirnih mjesta.
Mogućaje i pogodna gradnja bazena jer je izvor termalne vode tridesetak metara ispod zemlje.
Zahvaljujući  Bedekovčanskim jezerima i velikom kompleksu zemljišta postoje značajne mogućnosti za razvoj seoskog, lovnog i sportsko-rekreacijskog turizma. Blizu su gotovo sve znamenosti Krapinsko-Zagorske župaije, a do Zagreba se stiže za 20 minuta.
U neposrednoj blizini objekta nalaze se Bedekovčanska jezera, banka, pošta, željeznička stanica, zgrada Općine i Sportska dvorana, pošta te različiti trgovačko-uslužno-ugostiteljski sadržaji.
Cjelokupno imanje se prodaje (cijena na upit, moguć dogovor), a mogući su i različiti oblici partnerstva. Prodavatelj je pravna osoba.
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

Karta

Dodatne informacije

Grijanje

  • Klima uređaj: Da

Komunalije

  • Gradski plin
  • Gradski vodovod

Dozvole

  • građevinska dozvola
  • vlasnički list

Parking

  • Parkirno mjesto
  • Više parkirnih mjesta
Oglas objavljen
11.01.2022. u 16:07
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
5341 puta