Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GARMIN QUATIX 5 NAUTIČKI PAMETNI SAT NOVO! RAČUN I GARANCIJA

GARMIN QUATIX 5 NAUTIČKI PAMETNI SAT NOVO! RAČUN I GARANCIJA

Cijena
445 €
Šifra oglasa: 27450734

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Dugo Selo - Okolica, Leprovica
Stanje
novo

Opis oglasa

Posebno dizajniran za vodu
•Povezuje se s kompatibilnim Garmin ploterima i drugim uređajima i tako vam pruža mogućnost upravljanja3 autopilotom, daljinsko označavanje točaka, prijenos podataka, pomoć u jedriličarskim utrkama i još mnogo toga
•Ugrađena aplikacija FUSION-Link™ Lite pruža mogućnost upravljanja povezanim StereoActive™ proizvodima i drugim stereo modelima s omogućenom ANT® tehnologijom (RA70/BB100)
•Sadrži Elevate™ tehnologiju mjerenja pulsa na zapešću1
•Povezane funkcije2 uključuju pametne obavijesti, automatski prijenos u online fitness zajednicu Garmin Connect™ i personalizaciju pomoću besplatnih izgleda sata i aplikacija iz naše Connect IQ™ trgovine
•Trajanje baterije: do 2 tjedna kad se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama), do 24 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 24 mjeseci

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA



Izrađen na temelju naše popularne fēnix® 5 platforme, naš multisport nautički pametni sat najnovije generacije pruža sveobuhvatne mogućnosti povezivanja s plovilom. Povezuje se s kompatibilnim Garmin ploterima i drugim uređajima i tako prenosi podatke na vaš quatix 5 sat, uključujući podatke o brzini, dubini, temperaturi i vjetru. Ovaj kompaktan i elegantan sat sadrži remene koji se brzo mijenjaju, a osim toga se odlikuje i naprednim funkcijama za fitness i senzorom za mjerenje pulsa na zapešću. Zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti i praćenju performansi za vožnju plivanje, kanuom i veslanje na dasci za surfanje, quatix 5 pružit će vam sve potrebne podatke.









Preuzmite kontrolu gdje god se na plovilu nalazite

Napredne funkcije upravljanja autopilotom i daljinsko označavanje točaka omogućuju vam da zadržite kontrolu nad plovilom čak i kada niste za kormilom. quatix 5 omogućuje vam pristup GHC™ 20 kontrolnoj jedinici za upravljanje autopilotom pa možete mijenjati smjer, okretati plovilo i njime upravljati. Na raspolaganju vam je i daljinsko označavanje točaka, što vam omogućuje dodavanje točke s quatix 5 uređaja i automatsko sinkroniziranje s povezanim ploterom.









Iskoristite prednosti Garmin SailAssist™ mogućnosti

Kada je riječ o jedriličarskim utrkama, nemojte samo tempirati početak utrke – vizualizirajte ga. Možete vidjeti virtualnu startnu liniju koja je na vašem quatix 5 satu označena s 2 točke koje predstavljaju startnu liniju utrke. Uz prikaz udaljenosti do startne linije možete znati koliko ste od nje udaljeni na temelju udaljenosti do virtualne startne linije. Osim toga ćete pomoću štoperice utrke moći vidjeti vrijeme preostalo do početka utrke i koliko ste uranili na start ako je prisutna virtualna startna linija. Funkcija pomoći pri okretu uz vjetar otkriva kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra i zatim jednim dodirom gumba jednostavno kalibrira kutove okreta plovila uz vjetar ulijevo/udesno.









Prikupite podatke o sportovima na vodi

Bilo da se vozite kanuom ili veslate na dasci za surfanje, quatix 5 pratit će vaše zaveslaje, udaljenost po zaveslaju i ukupnu udaljenost, a omogućuje čak i praćenje dionica. Osim toga, ako se radi o skijanju na vodi, možete provjeriti brzinu plovila jednim pogledom na quatix 5 sat.









Navigirajte vodom i kopnom

quatix 5 sat odlikuje se iznimno osjetljivom GPS navigacijom i funkcijama praćenja, kao i ABC senzorima (visinomjer, barometar i kompas). Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Osim toga je opremljen i ugrađenim žiroskopom koji omogućuje preciznije određivanje položaja (i produljuje trajanje baterije) u UltraTrac načinu rada.









Uživajte i zabavite se

Uz quatix 5 možete čak i upravljati sustavom za zabavu koji se nalazi na plovilu. Pomoću ugrađene aplikacija FUSION-Link Lite upravljajte povezanim StereoActive proizvodima i drugim stereo modelima s omogućenom ANT tehnologijom (RA70/BB100).









Ugrađene funkcije za praćenje aktivnosti

Bilo da ste na vodi ili kopnu, quatix 5 može pratiti vaše fizičke aktivnosti. Sadrži senzor za mjerenje pulsa na zapešću s tehnologijom Elevate koji neprekidno mjeri vaš puls bez potrebe za trakom za pričvršćivanje uređaja na prsima. Ovaj sat pruža vam i napredne funkcije za fitness koje uključuju statistiku o treninzima i profile aktivnosti za različite sportove/aktivnosti kao što su trčanje, biciklizam, plivanje, planinarenje i golf.









Sveobuhvatne mogućnosti pametnog povezivanja

Pametne obavijesti2 na quatix 5 satu omogućuju vam primanje poruka e-pošte, poruka i upozorenja na sat, bilo da ste na vodi, stazi, golf terenu ili jednostavno niste za svojim radnim stolom. Ostale funkcije povezivanja uključuju automatski prijenos na našu online fitness zajednicu Garmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje na društvenim medijima putem besplatnih Garmin Connect i Garmin Connect™ Mobile aplikacija.









Uvijek impresivan

Kompaktan i elegantan dizajn ostavlja upečatljiv dojam na vodi i kopnu. Zahvaljujući ekskluzivnom Garmin QuickFit™ sustavu remena, quatix 5 omogućuje vam jednostavnu i brzu zamjenu remena bez upotrebe alata. Osim toga sadrži učitane izglede sata u nautičkom stilu pa ih možete mijenjati kada god želite. Sat je kompatibilan i s Connect IQ trgovinom pa možete preuzeti još više besplatnih izgleda sata i aplikacija za praćenje aktivnosti.
Oglas objavljen
28.10.2020. u 19:41
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2904 puta