Adidas Kiel vel. 41 1/3, 46 (novo s kutijom i etiketom)

  • Cijena: 250 kn
  • Približno: 34 
  • Šifra oglasa: 28622817
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir
Veličina: 41
Boja: ljubičasta
Stanje: novo

Opširnije:

POŠTOVANI, PRVO PROČITAJTE CJELOKUPAN OPIS OGLASA PRIJE NEGO ŠTO SE ODLUČITE NAZVATI ILI POSLATI UPIT!!! :-)
Prodajem/nabavljam Adidas Kiel tenisice veličina 41 1/3, 46. Tenisice su original s kutijom i etiketom. Molim vas da se jave samo zainteresirani, i ne trošite svoje, a i moje vrijeme. I bez onih "skupit ću lovu za 3-4 dana". Eto kad skupiš onda se javiš pa ćemo se sve dogovorit ;) Također, meni najdraže, može primopredaja na relaciji Dugo Selo-Zagreb(glavni kolodvor-autobusni-centar). Ako ste iz neke velike udaljenosti sigurno imate nekoga na toj relaciji tko može preuzet tene i ponijet vam usput. A u krajnjoj soluciji šaljem poštom, iako pošta i nije neki suradnik :/ uz poštarinu od 35/40kn. Možete me kontaktirati pozivom, porukom ili javljanjem na whatsapp(preferiram) na broj: 097 758 5499
Često sam u vožnji, na treningu, u teretani, na faksu na predavanju pa se ne mogu istoga trena s Vama čuti. Ako je takva situacija onda mi na Whatsapp ili viber pošaljite poruku sa oglasom koji Vas zanima i Vašim upitom te pričekajte odgovor max.sat vremena.
NA EMAIL NE ODGOVARAM, ZNAČI NE SLATI UPITE PREKO NJUŠKALO PORUKA!!! AKO MI SE JAVLJATE ONDA TOČNO NAVEDITE KOJE TENISICE I KOJI BROJ JER JA TOGA DOSTA IMAM PA DA NE POGAĐAM.
CIJENA JE FIKSNA, NEMA SPUŠTANJA. POGLEDATE I MOJE OSTALE OGLASE, IMA DOSTA TOGA ZANIMLJIVOG.
Ugodan dan :D

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Država
Hrvatska