Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • PINEWOOD čizme/visoke gojzerice
  • PINEWOOD čizme/visoke gojzerice
  • PINEWOOD čizme/visoke gojzerice
  • PINEWOOD čizme/visoke gojzerice

PINEWOOD čizme/visoke gojzerice

Cijena
159,27 €
Šifra oglasa: 36185628

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Split, Visoka
Veličina
46
Boja
smeđa
Stanje
novo bez etikete
Materijal
Koža

Opis oglasa

Proizvođač: PINEWOOD, made in Sweden

Boja: crna, smeđa

Materijal: koža, umjetni materijal, tekstil

Materijali:
gornjište: 100% koža sa 100% Vibramovim polyester pojačanjima
podstava: 100% tkanina sa Aqua-Dry i 200-gram Thinsulate membranom
potplat: 100% Vibram

Pinewood visoke gojzerice savršena su obuća za lov, planinarenje, kampiranje i druge aktivnosti koje se odvijaju na teškim terenima tokom cijele godine. Zbog modernih materijala gojzerica je čvrsta a lagana za nošenje što je jako praktično kod cijelodnevnog hodanja.

Gornjište gojzerice rađeno je od 2,2 – 2,4 mm kravlje kože sa dodatnim uljnim premazom ispod koje se nalazi Napa vodoodbojna kravlja koža debljine 1,2 – 1,44 mm. Gumena pojačanjia na peti i vrhu gojzerice rađena su od Vibramove gume debljine 2 mm. Dodatno pojačanje nogama na stražnjem dijelu cipele daje flex-panel, tzv. Ahilova peta. Koža je šivana dvostrukim šavom za veću čvrstoću.

Čvrst dvostrani Vibramov potplat nrađen je od PU materijala sa gornje strane koji štiti nogu te joj daje dodatnu udobnost na teškim terenima, dok je donji dio napravljen od čvršćeg materijala gdje njegovi duboki urezi prianjaju uz skliske površine te istodobno istiskuju višak blata i kamenčića van.

Podložak unutar gojzerice rađen je od tekstila sa gornje strane sa dodatnom kožnom zaštitom na peti te filcom sa prednje strane što pruža dobro prianjanje noge te upijanje znoja. Podložak je odstranjiv i može se prati na temperaturi od 30°C.

Membrana je rađena u 3 sloja. Prvi je sloj tekstil koji upija znoj, u sredini se nalazi pjena koja daje dodatnu zaštitu nogama, dok je vanjski sloj sama membrana sa 150.000 pora po četvornom centimetru koja onemogućuju ulazak vode u gojzericu, a istodobno propušta paru koja se sakuplja znojenjem noge te dopšta nozi da diše. Šivana je dvostranim šavom te dodatno mašinski ljepljena za bolju čvrstoću.

D-prsten koji se nalazi na jeziku postavljen je tako da ga možete možete vezati vezicama te time dodatno zaštititi nogu od vanjskih uvjeta i nepogodnog vremena. Sami prstenovi rađeni su od nehrđajućeg čelika.

Karta

Oglas objavljen
04.12.2021. u 23:49
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
351 puta