BTWIN ROCKRIDER 520,27,5 cola,3x8 SRAM X3,rama XL

  • Cijena: 1.700kn
  • Približno: 229
  • Šifra oglasa: 27712521
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb
Stanje: rabljeno

Opširnije:

BICIKL JE U DOBROM STANJU,3X8 SRAM MJENJAČI

RAMA XL
PREDNOSTI
UDOBNOST BICIKLAPodignuti položaj, podesiva lula, ovjes 120 mm i ergonomsko sjedalo.
POVRATVozite i istražujte s kotačima od 27,5", 24 brzine i aluminijskim okvirom.
PRECIZNOSTVladajte stazom: disk kočnice i široke gume za sve terene.
JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJEVilicu i stražnji ovjes U-FIT podesite u skladu s težinom!
DOŽIVOTNO JAMSTVOB’TWIN doživotno jamči za okvir, lulu i upravljač.
JAMSTVODoživotno (okvir, upravljač, lula). Više na btwin.com.Dostupnost zamjenskih dijelova: 2 godine.
TEHNIČKI PODACI
1
NASTANAK BRDSKOG BICIKLA ROCKRIDER 520.
U potpunosti dizajniran i razvijen u Francuskoj u B'Twin Villageu (Lille), ovaj brdski bicikl je rezultat rada tima stručnjaka, redom strastvenih brdskih biciklista. Tim Rockrider osmislio je i ispitao brdski bicikl Rockrider 520 s ispitivačima brdskih bicikala.
2
UNIVERZALNI BRDSKI BICIKL
Muški ili ženski bicikl? Bicikl Rockrider 520 je univerzalan. Radi veće udobnosti, ženama se preporučuje da sjedala na našim brdskim biciklima zamijene sportskim sjedalom 500 za žene.
3
ODABIR VELIČINE BICIKLA?
Dostupne veličine: S: između 1,50 i 1,64 m M: između 1,65 m i 1,74 m L: između 1,74 i 1,84 m XL: između 1,85 m i 2,00 m Ako ste na granici između 2 veličine: Odaberite manju veličinu kako biste lakše upravljali i imali više udobnosti (ravnija leđa). Odaberite veću veličinu za lakše pedaliranje u ispruženom položaju (položaj prikladniji za bolje rezultate).
4
OKVIR ZA ZABAVU I UČINAK
Za manju težinu osmislili smo okvir B'TWIN SPORT od aluminija 6061. Rezultat: samo 2,9 kg za veličinu M bez pedala. Stražnji amortizeri od 120 mm počivaju na sustavu jedne osovine (osjetljivijem na manje udarce, čvrstim kod većih udaraca) i na unutarnjim ležajevima za dulji životni vijek.
5
PREDNJA SUSPENZIJA ZA AMORTIZACIJU NA NEPREDVIDLJIVIM TERENIMA
Ne dopustite da vas obeshrabri teren. S hidrauličnom vilicom B'TWIN U-FIT s hodom od 120 mm jednostavno možete svladati sve prepreke (korijenje, šljunak, kamenje, blato). Koristite kotačić za namještanje krutosti vilice u skladu s vašom visinom. Integriran u desni amortizer, sustav za brzo otpuštanje pomaže spriječiti poskakivanje na ravnim stazama.
6
STRAŽNJI OVJES ZA VIŠE UDOBNOSTI
Svjesni smo da vožnja brdskog bicikla zahtijeva prikladnu opremu. Stoga su naši dizajneri opremili bicikl RR520 S hidrauličnim opružnim amortizerom koji je lagan i posebno osmišljen za ovaj okvir. Lako ga možete podesiti u skladu s vlastitom težinom pomoću ventila Schrader, koji daje dobru ravnotežu osjetljivosti i učinka.
7
MJENJAČ I PRIJENOS: ZA POSTIZANJE VELIKE BRZINE
3 lančanika s po 8 brzina ili ukupno 24 brzina! Dva mjenjača za brzo mijenjanje brzina na upravljaču. Lijeva (zupčanici): kontrola uspona/spusta. Desna (brzine): preciznija kontrola pedaliranja. Detaljnije: - trostruki zupčanik 22, 32 i 42 zupca - prednji mjenjač SHIMANO TX800 - stražnji mjenjač SRAM X3 - ručice SRAM X4, s oznakama brzine - kazeta SRAM PG820 s 8 zupčanika, od 11 do 32 zupca
8
UPRAVLJAČ, LULA, RUČKE: PREUZMITE KONTROLU
Zahvaljujući podesivoj luli, kontrole bicikla RR 520 uvijek su pri ruci. Ekskluzivna aluminijska lula B'TWIN - 70 mm (za S), 80 mm (za M i L) i 90 mm (za XL) s mogućnošću podizanja zahvaljujući 5 regulacijskih položaja: + 0 mm, + 7,5 mm, + 15 mm, + 22,5 mm, + 30 mm. Detaljnije: - Aluminijski "oversize" upravljač B'TWIN SPORT širine 660 mm (veličina S i M) ili 680 mm (veličina L i XL) - Ručke B'TWIN SPORT "soft touch" za dobro hvatanje i ugodan osjećaj u rukama
9
SJEDALO / CIJEV SJEDALA: UDOBNO SPORTSKO SJEDALO
Budući da će vaše vožnje brdskim biciklom biti sve dulje, važno je imati odgovarajuće sjedalo. Zbog toga su naši timovi dizajnirali ekskluzivno sjedalo B'Twin Ergofit Evo. Prikladno za sve građe tijela, a izgled poput "viseće mreže" posebno je dobro za sportsku vožnju. Promjera 29,8 i dužine 400 mm, cijev sjedala B'Twin SPORT omogućuje veliki raspon podešavanja te povišeni položaj.
10
DVOSTRUKE DISK KOČNICE: ZA KONTROLU KOČENJA
Bez obzira na uvjete vožnje (suho/mokro/blatno) prednje i stražnje mehaničke disk kočnice HAYES 160MX5 obavit će posao. Zadržite kontrolu u svim uvjetima uz aluminijske poluge kočnica TEKTRO koje lakše prianjaju, manje su težine i preciznije.
11
KOTAČI S DVOSTRUKOM STIJENKOM OD 27,5"
Kotači Aero Trail Evo od aluminija s dvostrukom stijenkom. Njihov promjer pruža savršen odnos udobnosti i učinkovitosti. Njihovih 28 žbica daju lakoću, čvrstoću i otpornost.
12
BRDSKE GUME
Ekskluzivne gume B'TWIN ALL TERRAIN LIGHT 27,5" x 2,0 (stražnja) i 27,5" x 2,1 (prednja) imaju sustav ispupčenja posebno namijenjenim za sve terene, za sve vrste staza. Preporuke za tlak ovisno o težini biciklista naznačene su a bočnim stranama.
13
RAVNE PEDALE
Bicikl RR 520 isporučuje se s pedalama od smole sa širom gaznom površinom za malu težinu i sigurnost. Ako vam stopalo klizi na pedali, postoji opasnost od ozljede.
14
JEDNOSTAVAN TRANSPORT I SPREMANJE BRDSKOG BICIKLA
Olakšali smo skidanje i zamjenu prednjih i stražnjih kotača. Pričvršćivanje uređajem s brzim stezačem.
15
TEŽINA
16,1 kg u veličini S bez pedala. 16,2 kg u veličini M bez pedala.16,3 kg u veličini L bez pedala . 16,4 kg u veličini XL bez pedala. Ovisno o dijelovima, težina može varirati. Bicikl dolazi s ravnim pedalama B'Twin Flat. Ukupna težina (bicikl + vozač) ne bi smjela prelaziti 120 kg.

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10000 zagreb
Županija
Grad Zagreb
Država
Hrvatska