Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo
  • VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo

VIP STICK za Internet mobilni K3765 - Z HSPA USB stik sa micro sd memo

Cijena
11,15 €
Šifra oglasa: 13142654

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Novi Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Molim Vas:
- nemojte mi pisati sms / email / kontaktiraj oglašivača "pismo" prije nego se čujemo telefonom.
- NEMOJTE ZVATI / NEMOJTE KUPITI ako niste imali vremena ili strpljenja pažljivo pročitati cijeli oglas od početka do kraja te ako vam sve dolje napisano nije potpuno razumljivo te prihvatljivo po načelu "takvo kakvo jest"
- MOLIM NEMOJTE me zvati za T-mobile stickove i trošiti moje vrijeme bez veze, ako nigdje nisam oglasio da ih imam za prodaju - znači nemam T mobile, imam samo za Vip i Tomato i ne zanima me Vaše mišljenje šta je bolje i povoljnje.

POČETAK

UVOD:
Molim Vas da razumijete da nema ama baš nikakve svrhe zvati me na telefon ili čitati oglas dalje, ako trebate slanje poštom a ne možete napraviti uplatu unaprijed ili ako iz svega dolje napisanog niste shvatili da su načelno jedina dva dobrodošla pitanja oko ovog:

1. Jel' ima?
2. Kad mogu doć' po njega ili koji je IBAN za uplatu?

OVAJ SA SLIKA VIŠE NEMAM ALI IMAM DVA SA ZADNJE SLIKE (GORNJI I SREDNJI - NAJDONJI NEMA PRODAN) oba polovna 100% ispravna i dobro očuvana sa zaštitnim kapicama ali bez kartonske ambalaže.
Najgornji - meni nepoznat model 50 kn + poštarina, zatim srednji HUAWEI E3131 84 kn + poštarina i najdonji PRODANO / NEMA je bio ZTE K3565 (K3565-Z) isto je prodan za 84 kn + poštarina, odnosno kupac je došao sam po njega pa nije bilo poštarine.
Stikovi su 100% ispravni, međutim ja ne znam ništa, niti stignem saznati o područjima kompatibilnosti sa modelom tableta, fiskalne blagajne ili operativnog sustava na računalu - molim nemojte me za to pitati / molim nemojte mi o tome pričati. Hvala.

Pouzećem ne šaljem.

Ovo niže je opis tog sticka što sam prodao, načelno sve vrijedi i za ova tri osim što nemaju original ambalažu i ne znam koji ima utor za memorijsku karticu a koji nema - mislim i prilično sam siguran da imaju oba.
Prodajem skoro pa nov ZTE PRODAN / Huawei IMAM Vodafone Vip 091 / Tomato 092 3G stick za Internet kupljen u Vipu, gotovo nekorišten sa svim papirima, uputama i original ambalažom.
Vrijedi i za bonove i za pretplatu.
Jednostavna Plug and Play instalacija direktno sa sticka, ne treba instalacijski CD - dakle samo odete u Vip uzmete SIM karticu i sve radi bez potpisivanja ugovora.
Osim utora za SIM ima i utor za microsd karticu pa može služiti i kao usb memory stick
Mogućnost slanja SMS -a direktno sa računala.
Brzina 7,2Mbit/s
HSDPA
HSPA
UMTS
EDGE
GPRS
GPS


CIJENA: 84 kn - osobno preuzimanje Karlovac.
POŠTARINA 16 kn - preporučeno, prioritetno, Hrvatska pošta - većinom na adresu primatelja stiže drugi radni dan.
SLANJE: u sigurnosnoj koverti / kutiji, ISTI radni dan po vidljivoj uplati na tekući račun.
POUZEĆEM NE ŠALJEM i nije me moguće na to nagovoriti.

INFORMACIJE:
- najprije zvati na mobitel (MOLIM PROČITATI CIJELI OGLAS OD POČETKA DO KRAJA) 095 8888 666 svaki dan 10-22 h može i nedjeljom
a onda eventualno poslije:
- email - samo u vezi podataka za plaćanje, adrese za slanje i broja za praćenje.

VAŽNO:
Sve što znam o ovome napisano je i naslikano u oglasu, te ne znam da li ovo što ja prodajem može služiti upravo tom specifičnom području primjene za koji ga vi kupujete - molim nemojte me za to pitati / molim nemojte mi o tome pričati, jer ja Vam nažalost oko toga ne mogu / ne stignem / ne želim pomoći.
Isto tako ne znam umjesto vas odrediti, da li vam je dovoljno jak ovaj jeftiniji ili ipak trebate ovaj drugi skuplji.
Dakle, probajte naći vremena za pročitati cijeli oglas od početka do kraja, te po potrebi konzultirati i stručne službe (ako postoje) prije kupovine ovog.
Na pismene upite u bilo kom obliku i bilo kakvog sadržaja ako se prethodno nismo čuli telefonom, vam neću stići / htjeti odgovoriti - dakle mora biti govorni poziv na mobitel prije dopisivanja čak i ako ste jako prehlađeni ili u inozemstvu.
Slanje Tiskom te općenito plaćanja po uzeću (poštaru) sa moje strane nisu moguća.
Osim Hrvatske pošte nemam nikakve alternativne načine dostave ni za Zagreb, ni za ostatak Hrvatske (autobus, kad ne'ko ide i slično)
Osobno preuzimanje, po prethodnom telefonskom dogovoru (govorni poziv) moguće je isključivo u Novom centru Karlovca i to isključivo na adresi Senjska ulica kućni broj 1 - dakle dostave po raznim karlovačkim parkiralištima, benzinskim pumpama, rampama, naplatnim kućicama, tržnicama i slično ne radim.
Bilo kakvi pokušaji razgovora sa mnom o slanju pouzećem ili nečem drugom što U OGLASU PIŠE DA NE MOŽE, sa moje strane rezultirat' će trenutnim i konačnim prekidom svih daljnjih pregovora o kupoprodaji.

Sve fotografije iz oglasa su autentične - osobno sam ih uslikao fotoaparatom.

KRAJ
Oglas objavljen
02.09.2020. u 06:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3148 puta