• POKRIVAČ ZDRAVLJA
  • POKRIVAČ ZDRAVLJA
  • POKRIVAČ ZDRAVLJA
  • Nemoj propustiti priliku!

POKRIVAČ ZDRAVLJA

Cijena
2.161 kn ~ 291 €
Šifra oglasa: 28471728

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Jarun
Stanje
novo

Opis oglasa

TIENS POKRIVAČ ZDRAVLJA
***************************** UZ KUPNJU GRATIS POKLON BON BODY VITAL AKUPRESURE ILI MASAŽE *****************************
Spavanje je ključno za naše fizičko i mentalno zdravlje. Ono igra ključnu ulogu u funkcioniranju našeg imunološkog sustava, metabolizma, kapaciteta memorije, učenja i još mnogo toga. Zahvaljujući TIENS Pokrivaču zdravlja možete poboljšati kvalitetu i dužinu sna.
Još uvijek je misterij za znanstvenike, zašto naše tijelo treba tako dugo vremensko razdoblje odmora i kako se to zapravo radi. No, svi se slažu da ljudi trebaju spavati za optimalno zdravlje i dobrobit. Za to vrijeme naš mozak radi vrlo teško - očvrsne i objedinjuje sjećanja i obrađuje nevjerojatnu količinu informacija prikupljenih kroz cijeli dan. Tijelo zahtijeva ovo vrijeme za vraćanje i pomlađivanje, da rastu mišići, za popravak tkiva i za stvaranje vrijednih hormona. Spavanje utječe na naše emocije, reakcije i dobro zdravlje. Nakon dobro prospavane noći možete misliti jasno, brzo reagirati i u dobrom ste raspoloženju. Nedostatak sna može povećati rizik od visokog krvnog tlaka i bolesti srca.
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, ciklus spavanja je dinamična interakcija između Yin i Yang vezan s temeljnim duhom - Shen.
Spavanje je vrlo važna komponenta za održavanje ravnoteže Yin i Yang-a u tijelu. Dnevni i sezonski ciklusi u prirodi imaju utjecaj na Yin i Yang u svemiru. TKM naglašava da je ljudsko tijelo programirano da živi u skladu s ritmom prirode. Stoga svatko mora brinuti o dubokom i mirnom snu.
TIENS Pokirvač zdravlja je kreiran kombiniranjem nauke 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načina protoka energije meridijana u tijelu. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji, on može pomoći da se oslobodite umora i poboljšate dužinu i kvalitetu sna. Na ovakav način se neometano pokreće prirodni detoksikacijski ciklus i podupire zdravlje cijelog tijela.

IZRADA
Lukens vlakno
Lukens vlakno je nova vrsta funkcionalnih poliesterskih vlakana, punijih i prozračnijih od običnih vlakana. Čuva tijelo toplim i trajno pomaže održavati pravilnu cirkulaciju.
Infracrveni anionski pamuk
Uz nano tehnologiju, anionski pamuk koji ima svojstvo infracrvenog zračenja je izrađen od turmalina kroz 23 koraka. Turmalin otpušta infracrveno zračenje i anioni pomažu da poboljšate spavanje.
Anioni
Anioni, također poznati kao "policajaci zaštite okoliša" i "vitamini zraka", imaju funkcije kao što su sterilizacija, pročišćavanje zraka, uklanjanje prašine i eliminacije grinja. Također povećavaju količinu kisika u stanicama, podešavaju acidobaznu ravnotežu ljudskog tijela i ublažavaju umor uzrokovan akumulacijom mliječne kiseline u tkivima i mišićima.
Infracrvene zrake
Infracrvene zrake (FIR) su nevidljivi elektromagnetski valovi u suncu, s valnom duljinom od 4 ~ 1000μm. Apsorpcija spektra FIR-a u ljudskom tijelu je slična onoj od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature na dijelovima tijela. To može pozitivno utjecati na protok krvi, metabolizam i tjelesnu snagu.

DJELOVANJE
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, dobar i miran san:
- može pomoći da se oslobodite umora
- može izmijeniti duljinu i kvalitetu života
- kao posljedica dubokog i bezbrižnog odmora, može poboljšati prirodni detoksikacijski ciklus koji traje neometano i podupire zdravlje cijelog tijela

BILJEŠKE
TIENS Pokrivač zdravlja nema kontraindikacije na lijekove, tako da terapija lijekovima i drugi oblici zdravstvenih tretmana mogu se koristiti neometano uz njegovo korištenje. UPOZORENJE KOD UPOTREBE
Izbjegavajte struganje ili oštećivanje površine proizvoda s bilo kojim oštrim predmetom, koš što su ključ ili škare.
ODRŽAVANJE
Ako postoji prljavštine na proizvodu, molimo Vas da koristite čistu meku tkaninu umočenu u malo vode ili neutralnim deterdžentom nježno obrišite proizvod i onda ga zagladite za prirodno sušenje (voda temperature≤40 ℃).
Da bi zadržali oblik i produžili vijek trajanja proizvoda, pranje ili kemijsko čišćenje nije predloženo.


Prodajna cijena sa DODATNIM popustom - 35% 2161,25 kn ( 3 325 kn / 4 156 kn )
mogućnost plaćanja u ratama Pbz posom - Pbz kartice i Amex do 6 rata

****** UZ KUPNJU GRATIS POKLON BON BODY VITAL CENTRA 200 KN ZA TRETMAN PO IZBORU *********************************
Registrirajte se preko linka, naručujte samostalno i ostvarujte trajno dodatne popuste na sav Tiens asortiman te koristite pogodnost plaćanja karticama !!

https://b2c-hr.tiens.com/tiens-pokriva%C4%8D-zdravlja?source=cms&invitecode=HFZKuv0RSa

Za sva dodatna pitanja i informacije te narudžbu nazovite na broj mob. 098 94 02 308 te mail vitalbody.webstore@gmail.com

Vital Body Web Store

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
15.10.2019. u 13:20
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
184 puta

Vital Body Web Store

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska