Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens
  • Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens
  • Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens
  • Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens
  • Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens
  • Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens

Multifunkcionalni aparat za glavu i tijelo - Tiens

Cijena
819 kn ~ 109 €
Šifra oglasa: 28450414

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Jarun
Stanje
novo

Opis oglasa

TIENS MULTIFUNKCIONALNI APARAT ZA MASAŽU GLAVE I TIJELA
MASAŽER ZA GLAVU I TIJELO, REGULATOR KRVNOG TLAKA, APARAT ZA OTKLANJANJE BOLOVA I BOLJU CIRKUACIJU
TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA U SURADNJI S MODERNOM PRENOSIVOM TEHNOLOGIJOM ZA BOLJE ZDRAVLJE, RAVNOTEŽU I VITALNOST
Naš je aparat najbolja kombinacija tradicionalne kineske medicine i moderne, visokopatentirane tehnologije. Otvara nove smjerove u području welnessa. Dizajniran kao inteligentan mikrokompjuter s jednim čipom. Tiens Multifunkcionalan aparat za masažu glave može izbalansirati naš organizam prilagođavajući električni potencijal tijela kako bi postigao balans i vratio ga na normalne vrijednosti.
Koristeći stimulaciju lasera može stimulirati stanice tijela da prolaze kroz kemijske reakcije koje vode do biološkog pomlađivanja njih samih. Funkcija vibracijske masaže dodatno nudi nježan osjećaj ugode dok se izjednačavaju električni potencijal galve, smanjuje umor i poboljšava memoriju.
STIMULACIJA LASEROM
Tiens Multifunkcionalni aparat za masažu glave sadrži nisko-intenzivni laser ( 650 nanometara velne duljine i snage od 5 milivata) sa širokim biološkim efektom koji stimulira aktivnost stanica u tijelu i omogućava da pravilno reagiraju na kemijske procese u tijelu i na taj način jačaju prirodni obrambeni sustav tijela.
PREVENIRA OPADANJE KOSE I ĆELAVOST
Nisko-intenzivno zračenje lsera na skalp može vidljivo poboljšati kapacitet regeneracije krvi kapilara i kolagenih vlakna, poboljšati metaboličke procese u matičnim stanicama folikula kose. Na taj način kosa se obnavlja i smanjujese opadanje.
ZAŠTITA ZDRAVLJA MASAŽOM
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini i njihovom znanju o meridijanima i kolateralnim kanalima, masažom akupunkturnih točaka na glavi, laganim i nježnim češljanjem aparat može učinkovito ublažiti vrtoglavice i umor uzokovan pretjeranim razmišljanjem, smanjiti umor mozga, poboljšati pamćenje, potaknuti moždane vijuge te olakšati zatezanja i neugode u mišićima.
REGULACIJA BIOELEKTRICITETA
Tiens Multifunkcionalni aparat za glavu može sigurno, brzo i jednostavno vratiti elektirčni potencijal u ravnotežu. Princip djelovanja je prilagodba elektirčnog potencijala oštećenih stanica koristeći bioleketrične principe, kako bi posložila bioelektričnu ravnotežu u tijelu.
REGULACIJA PROTOKA KRVI
Korištenjem kombinacije funkcije masažera, električni potenicijal stanica se regulira i vraća u zdravo stanje. S ugrađenim specijalnim metalnim krugom koji se aktivira prilikom zatvaranja strujnog kruga ljudskog tijela povećava se negativni naboj koji brzi regulira i vraća ga u normalu.
Tiens Multifunkcionalni masažer za glavu nema funkciju samo regulacije protoka krvi, on također može utjecati na balans meridijana te Yin i Yanga u tijelu te poboljšati opće stanje organizma.

Preporukuka za osobu upotrebu kao i za profesionalno korištenje terapeutima i maserima uz tretmane masaža, akupresura, kiropraktike

Cijena sa popustom - 35 % 819 kn ( 1260 kn puna cijena ) - područje Zagreba i okolice mogućnost plaćanja na 6 rata Pbz karticama i Amex ** trenutni popust do isteka zaliha . Trenutni popust za kupce Vital Body Njuškalo web shopa!!!
Za područje Zagreba i okolice mogućnost demonstracije osobno.

https://www.youtube.com/watch?v=4cQ3tQ1kzRk&t=124s promo info video

Više o ostalim artiklima iz ponude Vital Body Web Store-a na linku http://shop.tiens.com/80462556
Oglas objavljen
07.12.2019. u 12:13
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
402 puta