• REVELL Antonov An-225 Mrija
  • REVELL Antonov An-225 Mrija
  • REVELL Antonov An-225 Mrija
  • REVELL Antonov An-225 Mrija
  • Nemoj propustiti priliku!

  • Moguća dostava

REVELL Antonov An-225 Mrija

Cijena
802 kn ~ 107 €
Šifra oglasa: 30150517

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo
Mogućnost dostave
Dostava moguća

Opis oglasa

Ljestvica 1:144
Razina težine 4
Nezavisni model
Plastični model

Troškove poštarine u iznosu 73 kuna (10 eur) snosi kupac i potrebno ih je uplatiti zajedno sa cijenom makete.
Moguće je kombinirati više predmeta za jednu poštarinu.
Za narudžbe veče od 580 kuna (80 eura) poštarina je uključena u cijenu.

RAZINA 1: Početna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za djecu mlađu od 8 godina. Modeli su izrađeni robusnije, ne trebaju ih lakirati i lijepiti i imaju malo dijelova. Oni su namijenjeni igranju. Vrijeme montaže cca. 30 min.

RAZINA 2: Napredna početna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za djecu mlađu od 10 godina. Imaju malo više komponenti (do 50 komada) koje su već obojene i ukrašene oznakama. Ne trebaju ih lijepiti . Modeli su pogodni za igru i skupljanje. Vrijeme montaže cca. 60 min.

RAZINA 3: Napredna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za osobe starije od 10 godina. To je gotovo najčešće korištena kategorija među REVELL proizvodima. Ovdje pripada većina, ako ne i svi, modeli s mjerilima 1: 144, 1: 100 i 1:72. Ovi modeli moraju biti zalijepljeni, obojeni i na gotov proizvod pričvršćene odgovarajuće oznake. Modeli imaju između 20 i 100 komponenti. Vrijeme montaže je 8 sati ili više. Ovisi uglavnom o točnosti pojedinca i detaljima koje želite istaknuti.

RAZINA 4: Zahtijevna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za osobe starije od 15 godina. Ovdje je već potrebno primijeniti malo više znanja i vještina prilikom sastavljanja i bojanja modela. U ovoj fazi mnogi ljudi zamijene četkicu, airbrushem za bolji krajnji učinak. Oni uključuju uglavnom modele većih razmjera 1:48, 1:32, 1:24, 1:12. Modeli imaju između 100 i 200 komponenti. Vrijeme izgradnje oko 3 - 5 dana. Ovisi uglavnom o točnosti pojedinca i detaljima koje želite istaknuti.

RAZINA 5: vrlo izazovna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za osobe starije od 20 godina. Ova razina zahtijeva puno znanja i vještina u sastavu, ali posebno u slikanju. Ti modeli obično sadrže više od 200 komponenti i također zahtijevaju mnogo vremena za modelere. Može biti i do 1 mjeseca. Opet, vrijeme uglavnom ovisi o preciznosti pojedinca i detaljima koje želite istaknuti. Modeli ljestvice svih razina spadaju u ovu kategoriju.

Što trebam napraviti? (minimalne preporuke)

RAZINA 1 Samo dobra volja i vrijeme.

RAZINA 2 Ovdje su nam potrebne male kopče.

RAZINA 3 Potrebna je ovdje: površina za rezanje A4 ili A3, dobar nož ili skalpel Olfa, male kopče, mekane sintetičke četkice veličine 4 do 0, pinceta, voda (kad se slika akrilnim bojama i naljepnicama), traka za maskiranje i pile ,

NIVO 4 Potrebne su nam sve gore navedene stvari, kao i razna dodatna oprema koja nije bitna, ali olakšavaju rad s njima. pomoći u postizanju boljih krajnjih rezultata. To uključuje naljepnice (npr. miko set, mikro sol), razna ljepila, fine četkice od 1 do 000, posebne silikonske četke za kamuflažu, plastični kit, ručna bušilica, turpije, prajmeri, lakovi, alkoholne maramice, ušice, ravnalo.

RAZINA 5 Na ovoj razini trebamo sve u RAZINI 3 i 4, te dodamo airbrush i srdne dodatke i boje. U ovoj fazi sam modelar najbolje zna što treba raditi.

Dostava

Ovaj predmet može biti dostavljen na tvoju kućnu adresu. Dostava je uključena u cijenu.
Dostava

Delko d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
29.07.2020. u 15:40
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
349 puta

Delko d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia