Ovaj oglas je neaktivan

Pogledaj oglase iz kategorije "Madraci".

MADRAC MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA : AKCIJA STARO ZA NOVO!!!

Cijena
1.990 kn ~ 268 €
Šifra oglasa: 27339993

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Radi se o izvanserijskom programu ortopedskih madraca koji imaju 4 funkcije:
1. Zaštita kralježnice, zglobova i cirkulacije
2. Antialergijska zaštita
3. Terapija organizma pozitivnom energijom kristala za vrijeme spavanja
4. Iznadprosječna zaštita mjesta spavanja od štetnih zračenja ( podzemne vode, Hartmanov čvor, Curryev čvor ), ali i od štetnog elektromagnetskog zračenja brojnih tehničkih uređaja u Vašem kućanstvu i izvan njega ( repetitori, mobiteli, računala, wi-fi bežični internet, trafostanice i sl...)
MADRAC MEDI PUR - KRISTALOTERAPIJA

ZAŠTITNI MADRAC - MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA sastoji se od glavnog gornjeg dijela -7 cm čisti MEDICINSKI TERMOSENZIBILNI MEDI PUR MATERIJAL, a ostatak čini tvrđa podloga od hladno lijevane pjene.
Između ta dva materijala u GORNJI DIO MADRACA tvornički je ugrađena aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA, sa svojim nosačima, koji služe za čišćenje i obnavljanje kristala. To su dva izuzetno jaka medija, koja zajedničkom sinergijom jedan drugog snažno nadopunjuju i čine JEDNU OD najboljih mogućih ZAŠTITA LJUDSKOG TIJELA od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora, ali i tehničkih zračenja koja je stvorio čovjek.
Uz to, specijalno odabrani kristali svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvaraju oko tijela jako POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, te tako omogućuju SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA. Radi se o INTElIGENTNOJ ENERGIJI KRISTALA, koja prestaje sa radom kada je naše tijelo energetski puno, ŠTO ZNAČI DA TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA TO TREBA.

S medicinskog gledišta MADRAC se koristi kao preventivni madrac za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije od raznih degenerativnih oboljenja, reumatoidnih oboljenja i kroničnih bolnih sindroma. S gledišta komplementarne medicine MADRAC omogućuje iznadprosječnu zaštitu od štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA, te svakodnevnu TERAPIJU pozitivnom energijom kristala.
Za osobe veće tjelesne težine od 120kg, preporuča se madrac visine 20cm. Madrac ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze neposredno do jezgre madraca i vanjsku originalnu ARGENTUM presvlaku sa patent zatvaračem. ARGENTUM tkanina sadrži ione SREBRA sa antibakterijskim učinkom.
Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA sprečavaju množenje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato presvlaka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

Kada počnete koristiti MADRAC MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA, počinje se pojačavati protok energije kroz sve energetske centre u Vašem tijelu. Pozitivna energetska vibracija kristala, prenosi se na 65 % vode u našem organizmu (cca. 65 % ukupne mase ljudskog tijela čini voda). Na taj način snažno stimulira naš imunološki, obrambeni sustav. Tada ćete osjetiti da se u tijelu javljaju određene senzacije kao što su: osjećaj mira, olakšanje, toplina, vrućina u dlanovima i stopalima, trnci, pospanost, opuštenost i sl.
Moguće je čak i otpuštanje nakupljene emotivne napetosti. Obzirom da energetska vibracija kristala djeluje na slabe točke našeg energetskog polja i puni ih potrebnom energijom,kod nekih ljudi u početku su moguće i senzacije u smislu pritiska, zatezanja, lagane glavobolje i male vrtoglavice. Te senzacije su prolazne, ali Vam jasno daju do znanja da se mjesta u tijelu gdje postoji energetski nedostatak, sada energijom pune.
Budući da KRISTALI nastaju ISKLJUČIVO samo na energetski zdravim mjestima na Zemlji, kada spavate na KRISTALOTERAPIJI, automatski spavate na ENERGETSKI JAKO DOBROM MJESTU. Kroz određeno vrijeme svakodnevnog korištenja, Vaše tijelo ima priliku imunološki i energetski ojačat, te tako postajete prirodno jači i otporniji prema mnogim bolestima, bolnim sindromima i bolesnim stanjima.
U MADRAC je implementirana inovativna kombinacija specijalno odabranih omjera usitnjenih kristala i minerala, pomiješana sa sofisticiranim NOSAČIMA kristala. Nosači su posebne tvari, koje omogućuju trajno čišćenje i stabilizaciju kristala u smjesi. Iz tog razloga, terapeutska svojstva MADRACA-KRISTALOTERAPIJE ne troše se s vremenom, nego ostaju trajno prisutna.
MADRAC MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA može se koristiti bez ikakvih ograničenja. Toplo se preporuča svima - maloj djeci, odraslima,bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.

TERAPIJSKA SMJESA KRISTALA I MINERALA ugrađena je u gornju polovicu MADRACA. Zato je VAŽNO da prilikom postavljanja MADRACA obratite pažnju na kojoj je strani ZATVARAČ VANJSKE NAVLAKE i DEKLARACIJA - MEDI SPA! Tu stranu gdje je ZATVARAČ obavezno postavite na donji dio Vašega kreveta - gdje su noge! TERAPEUTSKA KRISTALO - MINERALNA SMJESA sada se nalazi ugrađena u GORNJOJ POLOVICI MADRACA, tamo gdje je tijelo i glava.
Sa medicinske strane MADRAC predstavlja ORTOPEDSKO POMAGALO ZA SAMOZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE.
Prilagođava se težini i toplini tijela osobe koja legne na MEDI PUR MADRAC, te tako formira jedinstveni ortopedski otisak isključivo za tu osobu, a kralježnica spavača uvijek se nalazi u svojoj fiziološkoj ravnini, bez obzira u kojem položaju spavali.
Diskusi između kralježaka tijekom šest do osam sati sna u potpunosti se relaksiraju, dobro se napune hranjivom tekućinom, nabubre te tako ostanu elastični, dugovječni i sposobni odlično zaštititi stup kralježnice od svih dnevnih opterećenja ( dugotrajno sjedenje, dugotrajno stajanje, težak fizički posao i sl.).

ANTIALERGIJSKI MEDI PUR MATERIJAL potpuno je neprikladan za razvoj bioloških organizama ( grinje,plijesni,gljivice,bakterije,virusi ),što madracu daje besprijekorni ANTIALERGIJSKI UČINAK, koji je od presudne važnosti kod osoba preosjetljivih na izmet grinja( protein GVANIN ) i kućnu mikro prašinu.
Zahvaljujući TERMOSENZIBILNOSTI MEDI PUR MATERIJALA, tjelesna temperatura spavača nakon nekoliko minuta dodatno smekša materijal, zato tijelo puno rjeđe šalje signale mozgu za novom prilagodbom i korekcijom položaja. To se događa zato jer više nema pritiska lošeg madraca na tijelo, zato mozak ne dobiva tako često informaciju da negdje žulja ili trne, pa se česta noćna prevrtanja, buđenja i nemiran san smanjuju za više od 90%.
Kada legnete na MADRAC, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ortopedski otisak točno prema težini Vašeg tijela, a kada u snu promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe MADRACA na novonastali položaj.
Tijelo kao da Vam ugodno, opušteno lebdi u vlastitom otisku, brže tonete u san, spavate bolje, dublje i duže – mišići, vezivno tkivo i živci tijekom sna potpuno se opuštaju, te je tako omogućen neometan krvni i limfni optok ( propuštena je mikro cirkulacija krvi i limfe ).

Spavanje na MADRACU rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi u organizmu znatno je poboljšana, zato se čovjek brže oporavlja od bolesti, kao i od povećanih psihičkih ili fizičkih napora, te od većih sportskih napora i upala mišića ( sportaši ).
Zahvaljujući ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA, svakom spavaču omogućeno je spavanje u ZAŠTIĆENOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja. No puno važnije od toga ja PREVENTIVNO DJELOVANJE MEDI PUR MATERIJALA u zaštiti ljudskog organizma od velikog broja zdravstvenih poremećaja, ali i težih oboljenja ( poput karcinoma, leukemija ili limfoma ).
Kao dokaz izvanserijske kvalitete i potvrde deklariranosti - ORTOPEDSKO POMAGALO ZA ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, TERAPIJA POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA, te dodatne ZAŠTITE SPAVAČA od štetnih zračenja, SKUPINA MEDICINSKIH PROIZVODA - MEDI PUR posjeduje 9 prestižnih CERTIFIKATA I RJEŠENJA iznadprosjećne kvalitete i učinkovitosti, ispitano i normirano kod nekoliko poznatih renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.

Pošto ima više modela unutar brenda ~Medi Pur~ (KRISTALOTERAPIJA, SUPERIOR, ORTO, PRESTIGE), potrebno ih je detaljno objasniti kako bi za sebe odabrali najkompatibilniji model. Iz tog razloga toplo Vam preporučamo da nas najprije kontaktirate putem e-mail adrese info@madrac-medipur.hr ili nas kontaktirate na broj mobitela 095/4447070 ( Anita ).
Novost je da smo pokrenuli i AKCIJU - STARO ZA NOVO, te imate priliku da Vam procijenimo vrijednost Vaših dosadašnjih madraca, te Vam umanjimo cijenu za novi. a tada imate priliku iskoristiti i odvoz Vaših starih madraca potpuno besplatno.
Ukoliko imate dobar, noviji madrac, nije ga potrebno mijenjati, možete ga jednostavno oplemeniti sa MEDI PUR KRISTALOTERAPIJSKIM PODLOŠKOM ILI NADMADRACOM. Više informacija potražite na našoj web adresi - www.madrac-medipur.hr
Oglas objavljen
26.06.2019. u 13:10
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1210 puta