Ovaj oglas je neaktivan

Pogledaj oglase iz kategorije "Madraci".

Antidekutabitalni madraci i nadmadraci - MEDI PUR

Cijena
990 kn ~ 134 €
Šifra oglasa: 28201631

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Susedgrad
Stanje
novo

Opis oglasa

PASIVNI ANTIDEKUBITALNI MADRAC MEDI PUR-HOSPITAL proizveden je iz dvije komponente. Neposredno do tijela nalazi se 7cm čisti TERMOSENZIBILNI MEDI PUR MATERIJAL, a ispod je 8cm hladna poliuretanska pjena. TERMOSENZIBILNI MATERIJAL je idealan materijal koji je sam po sebi ANTIDEKUBITALAN, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikrocirkulaciju krvi, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Svojstvo TERMOSENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA da umanjuje pritisak podloge na tijelo, prepoznato je posebno u bolničkim okolnostima: kod ležećih bolesnika, teško pokretnih osoba i svih osoba koje imaju tegobe s kralježnicom (vratni, grudni ili slabinski dio).

Madrac je presvučen specijalnom visokokvalitetnom antidekubitalnom navlakom koja ne propušta urin, a propušta zrak , tako da nema podznojavanja koje otvara put dekubitusu.

PASIVNI ANTIDEKUBITALNI MADRAC MEDI PUR - HOSPITAL namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

Antidekubitalna INCO PRESVLAKA
Presvlaka je proizvedena od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, antistatičko djelovanje i smanjuje trenje.

Plinopropusna tkanina omogućuje protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodonepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal tkanine je obogaćen dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove antidekubitalnih madraca i nadmadraca namjenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.
Antidekubitalni madraci i nadmadraci izdržljivi su i dugovječni.
Kontakt: info@madrac-medipur.hr ; mob. 095/444-7070 (Anita)
Oglas objavljen
26.06.2019. u 13:10
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
389 puta