Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • 27 - inch iMac Pro with Retina 5K display :  ***NOVO***R1***
  • 27 - inch iMac Pro with Retina 5K display :  ***NOVO***R1***

27 - inch iMac Pro with Retina 5K display : ***NOVO***R1***

Cijena
5.063,24 €
Šifra oglasa: 26304293

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

**R1**
**NOVO, zapakirano, račun, garancija.
**Dostupno više komada i modela **(KONTAKTIRAJTE NAS I ZA OSTALE MODELE)**
**50.000 Artikala dostupno unutar 72h po super cijenama**

broj artikla MQ2Y2D / A
EAN 190198419736

Apple iMac Pro. Vrsta proizvoda: All-in-one radna stanica. Veličina zaslona: 68,6 cm (27 inča), vrsta HD: 5K Ultra HD, razlučivost zaslona: 5120 x 2880 piksela, Oblik zaslona: ravna. Obitelj procesora: Intel® Xeon® W, brzina procesora: 3,2 GHz. RAM memorija: 32 GB, unutarnja memorija: DDR4 SDRAM. Ukupni kapacitet pohrane: 1024 GB, medij za pohranu: SSD. Dedicirani grafički model: AMD Radeon Pro Vega 56. Integrirana kamera. Predinstalirani operacijski sustav: macOS High Sierra 10.13. Boja proizvoda: Siva

Snaga za profesionalce.


Pros ljubavi iMac. Stoga smo vam izgradili dodatnu opremu. Sadrži grafiku i procesore koji su snažniji od bilo kojeg Mac računala prije, plus najnovije mjesto na tvrdom disku, memoriji i I / O. I sve to iza fascinantnog Retina 5K zaslona, ​​u elegantnom dizajnu AllinOne. Od video sidra do 3D animatora, glazbenika i razvojnih programera do znanstvenika koji upotrebljavaju iMac Pro, svatko može napraviti svoje najveće ideje iz svojih najvećih ideja.

Do 18 jezgri u jednom iMacu. Ne, to nije pogreška.


IMac s 4 jezgre već je impresivan. Ali iMac s 8, 10, 14 ili 18 jezgrama nešto je sasvim drukčije. Uz Turbo Boost brzine do 4,5 GHz, iMac Pro ima snagu i fleksibilnost za višesmjernu obradu i performanse jednoznake. S novim naredbama vektora AVX512 i novom arhivijom predmemorije, procesor brže obrađuje još više podataka. Omogućuje vam prikazivanje slika, uređivanje videozapisa do 8 K, manipuliranje fotografijama, stvaranje zvučnih efekata u stvarnom vremenu ili sastavljanje sljedećeg SuperApp-a. I sve to brzo.

Čestica simulacija? Naravno.

Dim. Izlijevanje kiše. Polje pšenice na vjetru. S do 18 jezgri i Hyper-Threading možete na iMac Pro lako najviše različitih sustava čestica stvoriti i donijeti statički ili animirani, 2D ili 3D.

Vega Graphics. Zvijer iza ljepote.


IMac dolazi sa Radeon Pro Pro Vega grafičke kartice i donosi najbolju grafiku na radnu razini, sve u Mac. Prvi Mac s Vega arhitektura ima do 16GB visoke propusnosti memorije, tako da se čini ogroman skok u performansama i do dva puta brže nego bilo koji drugi iMac GPU i do tri puta brže nego GPU u Mac Pro. To omogućuje veće brzine okvira za VR, 3D renderiranje u stvarnom vremenu, realnije specijalne efekte i reprodukciju pri maksimalnim postavkama. Osim toga, izračuni su podržani od strane jednostavan i polu-točnih preciznošću, tako da računalni procesi koji ne zahtijevaju punu 32-bitnu preciznost, može pokrenuti dvostruko brže. Koliko brzo? Do 22 TeraFLOPS brzo.

Virtualna stvarnost postaje stvarnost.

S novim Vega GPU-om, iMac Pro omogućuje vam više nego samo zaroniti u VR svijetove. Možete ga sami izraditi od temelja.

Ogromna memorija za velike projekte.


S četiri memorijska kanala, iMac Pro ima mjesta za do 128 GB. Zato možete vizualizirati, simulirati i prikazivati ​​ogromne 3D modele. Stvorite više testnih okruženja za razvoj različitih platformi. Istodobno otvarajte i upotrebljavajte brojne aplikacije. On može učiniti sve. Za sve što želite učiniti.

skladištenje visoke performanse. Učitaj brže. Počni brže.


S do 4 TB flash memorije radite nezavisno od kodeka na velikim 4K i HD projektima. S kapacitetom do 3 GB / s možete učitati ogromne datoteke i pokrenuti aplikacije brže nego ikada prije.

T2. Poboljšana integracija i sigurnost.


Novi Apple T2 čip je naš samostvareni procesor drugog generiranja Mac računala. Revizija i integracija nekoliko kontrolora iz drugih Mac sustavima, kao što su kontroler za upravljanje sustavima, procesor signala slike, audio kontroler i SSD kontroler daje nove mogućnosti za Mac. Na primjer, procesor signala T2 slike surađuje s lica vrijeme HD kamere i tako omogućava poboljšanu ton mapiranje, optimizirana kontrola ekspozicije i na temelju prepoznavanja lica i automatske ekspozicije Automatski balans bijele boje. Osim toga, T2 Pro iMac čini sigurnijim, zahvaljujući sigurnom enklave koprocesor, koji čini temelj za novi šifriranom pohranu i sigurne za pokretanje sposobnosti. Podaci o SSD-u kriptirani su posebnim AES hardverom, što ne utječe na performanse SSD-a, dok procesor Intel Xeon ostaje slobodan za sve računalne postupke. I siguran dizanje osigurava da je softver koji je svjestan sustava zaštićen od pristupa i započinje samo učitavanje softvera operacijskog sustava kojemu Apple vjeruje.

Video performanse umjetnik.

IMac Pro ima dovoljno propusne širine za jednostavno rukovanje s višestrukim video streamovima. I sa do 4 TB flash memorije, potrebno je samo trenutak da se sigurnosno kopira i učita gigantske projekte.

Stručni I / O Za profesionalni rad.


Kao što biste očekivali od računalnog računala, iMac Pro ima mnoge priključke velike brzine koji ga čine pravim radnim stanjem visokih performansi. Možete povezati dva 5K monitora s četiri Thunderbolt 3 priključka za 44 milijuna piksela i imaju nevjerojatno brz prijenos podataka od 40 Gbit / s. I nešto drugo što vjerojatno ne očekujete u iMacu: 10 Gb Ethernet. To čini brže do 10x za dijeljenje datoteka između stolnih računala ili rad s pohranom mreže visokih performansi.

Vaš rad u velikoj formi.

Za radnu stanicu s visokim performansama možete spojiti dva RAID sustava i dva 5K zaslona na četiri Thunderbolt 3 priključka. Već imate 44 milijuna piksela i dovoljno prostora za rad.

Retina 5K zaslon. San s milijardu boja.


Gotovo da ne govori ono što iMac znači, dolazi s velikim zaslonom. I iMac Pro ispunjava sva očekivanja. Njegova 27 „zaslon s 500 gnjide svjetlinu na 14.7 milijuna piksela je najbolje što smo ikada učinili. Čini se gotovo kao da nestaje iza sjajnog zaslona gladak sve-u-jednom dizajn, tako da sve što se možete usredotočiti na sadržaj. Zajedno s P3 boje i podršku za milijardu boja, iMac donosi Pro nevjerojatne, vjerne slike.

Obojite svoj svijet nikada nije bio tako impresivan.

prikaz više od milijardu boja znači da je svaki od vaših fotografija izgleda onako kako ste ga snimili S super-tekućim gradijentima i znatno smanjenim trakama,

sve u jednom i milijun kreativnih mogućnosti.


IMac Pro donosi snagu radne stanice, a iza impresivnog retina 5K zaslona u kućištu koje je samo 5 mm tanak na rubu. Cijeli sustav pokreće se jednim kabelom kako bi vaše radno mjesto održalo uredno. Jasno i učinkovito dizajn pomaže vam usmjeriti pozornost na ono što radite, a ne ono što radite s njom.

Napredno upravljanje toplinom. Vrlo cool.


Dodavanje toliko snage u takav tanki AllinOne dizajn zahtijevao je novi pristup rashladnom sustavu. Zato smo u potpunosti nadograđivali toplinsko upravljanje u iMac Pro, s inovativnim dvostrukim ventilatorima, velikim hladilom i dodatnom ventilacijom. Rezultat? Gotovo 75% više strujanja zraka i 80% povećava toplinski kapacitet sustava. IMac Pro može izdržati 500 wata. To je 67% više snage od 27 "iMac

novih zvučnika.


Poboljšani stereo zvučnici u iMac Prou ​​pružaju širok raspon frekvencija, bogati bas i više glasnoće. Na taj način možete čuti zveckanje hi-šešira, višeslojnih efekata ili uzoraka pjesama s impresivnom točnošću. A s četiri mikrofona s formiranjem snopa, glas će se čuti glasno i jasno uz bilo koju pozadinsku buku.

Pribor s tamnom stranom.


Svemirski sivi, bežični i punjivi Novi pribor dostupan je isključivo kada kupite iMac Pro. I to jednostavno izgleda dobro. Nova Magic tipkovnica ima numeričku tipkovnicu i možete odabrati između Magic Mouse 2 i Magic Trackpad 2.

- 3,2 GHz procesor
s 8 jezgrama Intel Xeon W - Turbo Boost do 4,2 GHz
- 32 GB 2666 MHz ECC memorija
- 1 TB SSD memorije
- Radeon Pro Vega 56 8 GB HBM2 grafičke memorije
- 10 Gbit Ethernet
- Četiri grom 3 porta
- 27 „Retina 5K P3 zaslon s 5120 x 2880 piksela
Oglas objavljen
08.06.2020. u 01:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1578 puta