• Nemoj propustiti priliku!

VAŠE DIJETE OD 3 GODINE DO ŠKOLE

Cijena
80 kn ~ 11 €
Šifra oglasa: 29731193

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

VAŠE DIJETE OD 3 GODINE DO ŠKOLE
Thomas Berry Brazelton, Joshua Sparrow
tvrde korice
Mozaik knjiga
376 strana
odlično stanje

Razvoj emocija i škole
Otkad je knjiga »Vaše dijete« privukla pozornost na važne događaje u osjećajnom, tjelesnom i društvenom razvoju djeteta, mnogi su me čitatelji molili da obradim i sljedeće godine. Ova knjiga proširuje pojam važnih događaja sve do bitne godine polaska u školu. Pišući ovu knjigu imao sam priliku raditi s kolegom Joshuom Sparrowom, doktorom medicine, psihijatrom za djecu u Dječjoj bolnici u Bostonu i produbio sam svoje razmišljanje i pristup djeci te dobi. Radeći zajedno, mogli smo kombinirati svoje pristupe i nadam se da će čitatelji zamijetiti koristi koje je donijela naša suradnja. Zajedno smo uživali u istraživanju djetetova razvoja i potencijala za budućnost. Čitatelje prve knjige utješila je spoznaja da se regresije u ponašanju djece pojavljuju upravo prije razvojnog skoka koji je zdrav i konstruktivan. Umiru-juće je gledati na razdoblja regresije kao na priliku da se reorganizira u pripremi za razdoblje brza razvoja. Svaki novi napor u motornom, ili emocionalnom razvoju vjerojatno će biti najavljen dezorganizacijom i regresijom u djetetovu ponašanju; razumijevanje tih slijedova događaja i njihovo predviđanje pokazalo se dragocjenima onima koji se brinu za malu djecu.

ZA SVAKOG RODITELJA PREDŠKOLSKOG DJETETA ILI DJETETA U PRVOM RAZREDU – mudrost i autoritet koji su učinili važne događaje biblijom za prve tri godine.
Brazelton i Sparrow stalno nas podsjećaju na radosti i veselje roditeljstva. Time
Milijuni roditelja diljem svijeta oslonili su se na mudrost dr. Brazeltona i njegovu teoriju važnih događaja u razvoju novorođenčadi i male djece. No sve Brazeltonove bebe odrastaju. Ova će knjiga pokazati roditeljima kako mogu primijeniti u svijetu priznat pristup dr. Brazeltona na razdoblje od treće godine do polaska u školu. Zajedno s dječjim psihijatrom loshuom Sparrow, on objašnjava dječje želje, strahove, borbe, snove i pobjede tih godina s velikom empatijom i humorom, istovremeno pokazujući savršeno razumijevanje za gledište roditelja.
U PRVOM DI|ELU pratimo četvero vrlo različite djece u zabavnoj i poučnoj priči i otkrivamo kako prepoznavanje predvidivih važnih događaja – univerzalnih napora razvoja i teških razdoblja regresije koja ih prate – može pribaviti poučan prozor u djetetov intelektualni i emocionalni razvoj te pomoći roditeljima nositi se s obrascima ponašanja s većom osjetljivošću i razumijevanjem.
DRUGI DIO pokriva sve najvažnije izazove i probleme koji stoje pred današnjim roditeljima, nudeći im stručno vodstvo i dragocjene savjete.

+pt
Oglas objavljen
11.10.2019. u 02:58
Do isteka još
Oglas prikazan
6 puta

prilika75

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska