Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ODGOJ I NJEGA DJETETA, Dr. Benjamin Spock & Steven J. Parker
  • ODGOJ I NJEGA DJETETA, Dr. Benjamin Spock & Steven J. Parker
  • ODGOJ I NJEGA DJETETA, Dr. Benjamin Spock & Steven J. Parker

ODGOJ I NJEGA DJETETA, Dr. Benjamin Spock & Steven J. Parker

Cijena
38,49 €
Šifra oglasa: 26167104

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Slavni priručnik najpoznatijeg pedijatra i psihijatra za djecu i mlade, dr. Benjamina Spocka u kojemu već brojne generacije pronalaze savjete vezane za njegu i odgoj djeteta. Knjiga Dr. Spocka "ODGOJ I NJEGA DJETETA" ostao je najpotpunija knjiga, s odgovorima na sva pitanja.
Suradnja između dr. Spocka i dr. Michaela B. Rothenberga rezultirala je novim i dopunjenim poglavljima koja odgovaraju izazovima i promjenama novog stoljeća, a uključuje i novo poglavlje koje pokriva pubertet. Knjiga je pisana tako da daje brze i jednostavne odgovore i informacije o djeci i roditeljstvu: dojenje (najnoviji stavovi s prilagođenim tehnikama), raspored cjepiva, preporuke o prehrani, njezi, zdravlju, spolnosti, prevenciji ozljeda, poteškoćama u razvoju, poteškoćama u školi, odgoju nenasilne djece, prevenciji pušenja, alkohola i droge i drugo.
Svi neprocjenjivi savjeti dr. Spocka nalaze se u ovoj knjizi, uključujući najnovije medicinske informacije o njezi djeteta. Ovaj će osnovni i klasični priručnik pomoći svim roditeljima da se na najbolji način suoče sa svim izazovima i odgovornostima roditeljstva.

Izdavač: "BOTTERI" Supetar, broširano, 536 str. Prijevod: Dražen Zec. Format: 14 x 20 cm. Knjiga je nova i nije korištena. S police knjižare.

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Fortunato1

Oglas objavljen
18.12.2021. u 13:47
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1088 puta

Fortunato1