• Tajna - Rhonda Byrne
  • Tajna - Rhonda Byrne
  • Nemoj propustiti priliku!

Tajna - Rhonda Byrne

Cijena
13,27 € / 100 kn

+ 5,97 € / 45 kn dostava

+ 1,06 € / 8 kn zaštita kupca

Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn

PayProtect - Plaćaš Njuškalu i ako predmet koji primiš nije onaj koji je bio oglašen ili nije dostavljen, vraćamo ti novac. Saznaj više

Šifra oglasa: 31131747

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Viškovo, Kosi
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem knjigu "Tajna", autorice Rhonde Byrne.
Best seller iz 2006.g.
Svojevremeno najpopularnija i najčitanija knjiga.

Maksimalno očuvana, nema tragova korištenja.

-----
Postoje dvije osnovne vrste knjiga; one koje čitamo kako bismo skratili vrijeme i zabavili se i one koje čitamo kako bismo nešto naučili, a pritom i uživali. "Tajna" je zasigurno jedna od knjiga iz druge kategorije. Vjerujem da je moguće čitati je i samo iz razbibrige, no teško da će iz takvoga čitanja proizaći isključivo razbibriga – neka će nam rečenica zasigurno ostati u sjećanju i potaknuti nas na razmišljanje, propitkivanje. Samim time što smo je uzeli u ruke – baš nju – odabrali smo pouku, kaže "zakon privlačnosti", jer slučajnost ne postoji. Postoji razlog zašto smo uzeli baš nju i postoji neki odgovor koji ćemo čitanjem pronaći za sebe.

"Tajna" je podijeljena na 10 dijelova (broj koji simbolizira savršenstvo): Razotkrivanje Tajne, Pojednostavljivanje Tajne, Kako se koristiti Tajnom, Moćni procesi, Tajna novca, Tajna odnosa, Tajna zdravlja, Tajna svijeta, Tajna za Vas i Tajna života, a ti su dijelovi upotpunjeni izjavama i svjedočanstvima ljudi koji su naučili služiti se Tajnom. Podjelom na ovakva, tematska poglavlja pred čitatelja se stavlja izbor: može pročitati samo ona koja ga zanimaju, primjerice, ako smatra da mu ide dobro po pitanju odnosa, ali nikako da ima dovoljno novca, može pročitati samo poglavlje o novcu; a može pročitati cijelu knjigu, što se naravno i preporučuje, jer ipak se samo cjelovitim čitanjem može iščitati cjelovito značenje i poruka. Posebno su bitna uvodna poglavlja, gdje se objašnjava što je to tajna, što je zakon privlačnosti te kako se njime koristiti.

Ukratko, "tajna je zakon privlačnosti", a zakon privlačnosti funkcionira kao i svi zakoni fizike, autorica ga uspoređuje s gravitacijom – uvijek funkcionira. Čitav zakon privlačnosti zasniva se na energiji misli, misli koje odašiljemo mi – ljudi. Suprotno mišljenju koje učimo o svijetu, o životu, o sebi, tajna govori kako mi imamo moć nad svime što se događa u nama i oko nas. Kako su misli pokretač svega što se događa, dovoljno je ovladati vlastitim mislima kako bi se sve promijenilo i kako bi se preuzela kontrola nad vlastitim životom – potrebno je osvijestiti vlastite misli, a time i osjećaje, jer ovladavanje mislima i osjećajima temelj je moći koju posjedujemo.

Byrne tvrdi kako se svakome od nas, svjesno ili nesvjesno, događa Aladinova priča s Duhom i čarobnom svjetiljkom: što god pomislimo i osjetimo – poželimo, a Duh uvijek daje isti odgovor: "Tvoja je želja moja zapovijed!" Tako nastaje sve. Sve što smo dosada doživjeli, privukli smo vlastitim mislima – i dobro i loše. Kakve su nam misli – takav nam je život, zato se u njima i krije tolika moć. Vjera, ljubav i zahvalnost temeljne su stavke u ostvarivanju svih naših želja.

"Tajna" završava riječima: "Sada kad ste naučili spoznaje Tajne, samo o vama ovisi što ćete napraviti. Što god odabrali, ispravno je. Moć u potpunosti pripada vama." Tim bih riječima završila i ovaj osvrt – na vama je da odaberete hoćete li uzeti i pročitati Tajnu, na koji ćete je način čitati i što ćete iz nje izvući.

Rhonda Byrne proslavila se filmom i knjigom "Tajna" (2007). Time je postala i jedna od 100 osoba koje su oblikovale svijet, prema Time Magazinu. Osim ove knjige, napisala je knjige "Magija", "Heroj" i "Moć".
-----

Preferiram primpredaju u Rijeci i okolici, ali šaljem i poštom.

Pogledajte moje i ostale oglase. Popust na kolčinu (kombinacija oglasa).

Karta

svizac_us

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
Oglas objavljen
19.11.2022. u 11:58
Do isteka još
Oglas prikazan
232 puta

svizac_us

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača