Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • David Icke - Beskrajna ljubav jedina je istina
  • David Icke - Beskrajna ljubav jedina je istina

David Icke - Beskrajna ljubav jedina je istina

Cijena
70 kn ~ 10 €
Šifra oglasa: 30233123

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Sračinec, Sračinec
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Očuvano, iz kućne biblioteke.

Jednostavno rečeno, najdublji uvid upravo je postao još dublji! Još nijedna knjiga nije s ovakvom jasnoćom objasnila zašto je 'fizička' stvarnost tek iluzija koja postoji samo u našem mozgu.
Fantastično? Naravno da je. Ali informacije Davida Ickea, predstavljene tako da ih svatko može razumjeti, mijenjaju život razotkrivajući iluziju koju smatramo 'stvarnom' i način na koji se ta iluzija generira i manipulira kako bi nas zarobila u lažnoj stvarnosti.
Icke objašnjava kako 'živimo' u 'holografskom internetu' time što su naši mozgovi povezani sa središnjim 'kompjuterom' što nam šalje istu kolektivnu stvarnost koju dekodiramo iz valnih oblika i električnih signala u holografski 3D 'svijet' koji svi mislimo da vidimo.
Kako Icke ističe, razne discipline znanosti glavne struje već su otkrile velik dio ovih informacija, ali dijelovi nikada nisu bili sastavljeni u cjelinu. Oni su fokusirani na grančice i ne vide šumu zato što sile koje manipuliraju globalnim društvom ne žele da znamo istinu koja će nas osloboditi.
Takozvane 'zagonetke' života raspršuju se sa svakom stranicom: Tko smo mi? Što radimo ovdje? Što je ljudsko tijelo i kako može prestati 'starjeti'? Tko kontrolira našu stvarnost? Zašto ima tako puno ratova, gladi, patnje i stresa? Što su 'um' i 'emocije', i zašto nas kontroliraju? Tko je stvorio religiju i što njeni zagovornici stvarno štuju? Ta i mnoga druga pitanja objašnjena su s dosljednošću i jednostavnošću kakve smo dosad mogli vidjeti rijetko ili nikada.
Ickeova priča, podržana izvrsnim ilustracijama Neila Haguea, promijenit će stvarnost – 'život' – svakoga tko je dovoljno hrabar da ju pročita.

-cijena: 70,00 kn plus poštarina
-moguće osobno preuzimanje
-kontakt 097/6556-101, Viber, WhatsApp ili e-mail
Oglas objavljen
08.12.2019. u 08:37
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
15 puta