• Termovizijska kamera sa prepoznavanjem lica
  • Termovizijska kamera sa prepoznavanjem lica
  • Termovizijska kamera sa prepoznavanjem lica
  • Nemoj propustiti priliku!

  • Dostupno odmah
  • Moguća dostava

Termovizijska kamera sa prepoznavanjem lica

Cijena
9.900 kn ~ 1.308 €
Šifra oglasa: 31539461

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Cvjetno naselje
Stanje
novo
Mogućnost dostave
Dostava moguća
Raspoloživost
Dostupno odmah

Opis oglasa

kako bi sačuvali zdravlje Vas, Vaših zaposlenika i klijenata, te prilagodili Vaše poslovanje izmjenjenim uvjetima na tržištu koji su rezultirali pojavom korona virusa, predstavljamo Vam novi uređaj odličnog dizajna koji će se uklopiti u Vaše poslovne prostorije – termovizijsku kameru koja omogućava istovremeno prepoznavanje lica i bez kontaktno mjerenje temperature.
Ovaj uređaj koji se može instalirati na zid, stol ili posebno prilagođen tronožac detektira osobe s povišenom tjelesnom temperaturom koji se nalaze/ulaze u Vašu ordinaciju u roku od 100 milisekundi unutar 1 metra uz točnost od čak 0.3 % °C. Softver analizira podatke iz kamere te signalizira ukoliko neka osoba ima povišenu tjelesnu temperaturu. Kako bi Vam olakšali poslovanje uređaj ima IP adresu te je isti moguće spojiti na vaše postojeće mreže i spojiti s ostalim računalima koje koristite. Na taj način ćete u svakom trenutku biti obaviješteni ukoliko u Vašu ordinaciju ulazi osoba s povišenom tjelesnom temperaturom. Prednost ovog uređaja je što se isti povezuje na Internet te koristi android sustav pa se osim za bez kontaktno mjerenje temperature može koristiti, uz instaliranje potrebnih aplikacija, kao uređaj koji će Vam znatno olakšati i posložiti poslovanje. Jedan od načina je instaliranje iLobby sustava koji se koristi kao zamjena za recepcionara.
Korištenje sustava iLobby unosi novi i moderan pristup prijema Vaših pacijenata i evidencije njihovih dolazaka.
Vodeći računa o promjenama koje je za poslovanje unijela pojava korona virusa te kako bi povećali povjerenje kako Vaših zaposlenika tako i pacijenata, stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja za dostavu i ugradnju gore navedenog uređaja.

Dostava

Ovaj predmet može biti dostavljen na tvoju kućnu adresu.
Dostava

VISUALPROJECT

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
23.05.2020. u 20:42
Do isteka još
Oglas prikazan
9 puta

VISUALPROJECT

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska