• Krema za hemoroide - hemoroidi- hemoroid
  • Krema za hemoroide - hemoroidi- hemoroid
  • Nemoj propustiti priliku!

Krema za hemoroide - hemoroidi- hemoroid

Cijena
209 kn ~ 29 €
Šifra oglasa: 30711416

Osnovne informacije

Lokacija
Bosna i Hercegovina
Stanje
novo

Opis oglasa

Od 10.12.2019.god. aktivan je i naš web shop preko kojeg možete pogledati i naručiti naše proizvode online, ili putem telefona.
https://kremazazdravlje.ba/
Liječenje vanjskih i unutarnjih hemoroida

Objavljeno 28.02.2018.Janoš Horvat, dr. med., specijalist opće kirurgije

Hemoroidi predstavljaju bolne i neugodno otečene krvne žile u i oko anusa. Hemoroidi mogu biti vanjski i unutarnji a različiti su i simptomi i liječenje. Ne radi se o opasnom ili životno ugrožavajućem stanju, ali ponekad hemoroidi mogu ozbiljno krvariti. Točan uzrok bolesti hemoroida nije poznat, a postoperativna bol nakon klasične operacije jedna je od najgorih.
Hemoroidi kao učestali problem

Patite li od hemoroida, onda najčešće patite pritajeno dok se može izdržati, ali budite sigurni da niste sami. Svaka druga osoba do 50 godina starosti već ima određene probleme s hemoroidima. I tako dok hodate i u tišini razmišljate o svom problemu, sigurno ćete biti okruženi mnogim "istomišljenicima". Hemoroidi zasigurno nisu omiljena tema za razgovor uz kavicu, jedino ako nemate iste simptome kao i vaš sugovornik, a i onda je to više šapćući razgovor. Simpatičan izraz "pain in the ass" sasvim dovoljno govori o kakvoj se muci radi.
Sama pomisao na prvi pregled baca u očaj i one najhrabrije, a tek prst u stražnjici i guranje različitih instrumenata. Nažalost, takav je pregled i od toga se ne može pobjeći. Ozbiljnost simptoma hemoroida koja često može prikriti daleko ozbiljniju bolest ne dozvoljava odgađanje odluke za pregledom i da se učini nešto, a o besmislenoj izjavi "to su sigurno samo hemoroidi" ne treba posebno govoriti. Ista često biva izrečena i od liječnika opće medicine, a u dobroj namjeri da utješi svog zabrinutog pacijenta.
Imamo li hemoroide je najčešće pitanje koje si postavljamo kod ovakvih tegoba. Pravi odgovor je da svi imamo hemoroide (kao što i svi imamo vene), no pitanje je imamo li probleme sa hemoroidima koji su po svojoj strukturi arterijsko-venski kavernozni spletovi u obliku spužvastih jastučića različite veličine i tipične lokalizacije. Nadalje, zbog toga što poodmakla faza bolesti može pobuditi sumnju na rak debelog crijeva (koji je ionako u porastu) zbog vrlo sličnih simptoma, pristup ovom stanju mora biti ozbiljan i stručan.

Vanjski i unutarnji hemoroidi

Po staroj podjeli hemoroidi mogu biti vanjski i unutarnji, no zabluda je da su unutarnji postali vanjski – oni su, naime, počeli izlaziti van. Samo unutarnji se dijele na četiri stupnja ovisno o tome ispadaju li ili se sami vraćaju. Nisu bolni, ali krvare, i upravo to je najčešći simptom unutarnjih hemoroida. Vanjski su od početka vanjski, a kada počnu smetati zbog tromboze i upale bivaju jako bolni, često uz svrab i pečenje, pokriveni su kožom, a unutarnji sluznicom. To je zbog toga jer se embriološki čmarni kanal razvio od dva različita dijela – endoderma i ektoderma. Unutarnji dio nije pod našom voljom i nema osjetne živce, zato ne boli, dok je vanjski dio pod našom kontrolom i dobro je inerviran te su zato zbivanja u tom dijelu bolna.
Zato vam prestavljamo nesto novo na nasem trzistu krema je amerckog porijekla i dobro se pokazala u svijetu..Krema je veoma ucinkovita i americkog je porijekla na biljnoj je bazi i nije stetna po zdravlje..

Kream za Hemoroide veoma ucinkovita i djelotvorna samo je dovoljno da nanesete direktno na hemoroide i imacete rezultate u roku 4 do 6 sati.U roku 24 sata otklanja ih potpuno sve info na broj 387/61498407ili putem vibera ili whats up-a.
NAPOMENA AKO NISTE ZADOVOLJNI SA ARTIKLOM NOVAC VRACAMO U ROKU 24 SATA..
VI PLACATE POSTARINU...

schwimmbadbau

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Bosnia and Herzegovina
Oglas objavljen
11.02.2020. u 11:24
Do isteka još
Oglas prikazan
320 puta

schwimmbadbau

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Bosnia and Herzegovina