Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ROSE MADDER Stephen King

ROSE MADDER Stephen King

Cijena
40 kn ~ 6 €
Šifra oglasa: 35494246

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Sesvete
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

ROSE MADDER
Stephen King

Kapljica krvi na plahti njezina bračnog kreveta probudit će Rosie Daniels iz četrnaestogodišnje noćne more. Njezin suprug Norman – odjednom je postala sasvim sigurna u to – jednog će je dana ubiti. Ili, što je još gore, možda i neće.

Rosie će pokupiti Normanovu kreditnu karticu i bez ikakvih drugih priprema pobjeći u novi život, što dalje od svog brutalnog muža. U novoj sredini Rosie će sresti nove prijatelje, naći novi posao, pa čak i mali stan, ali jedna neobična slika na zidu staretinarnice zaokupit će njezinu pažnju više od svega ostalog. Slika na čijoj poleđini piše “Rose Madder” sigurno je sudbinski namijenjena njoj i možda je u stanju promijeniti tijek njezina života na najneobičniji način, ako se samo na trenutak ohrabri i prestane drhtati od straha kako joj je njezin muž na tragu.

"Rose Madder" je mračna pripovijest o sudbini žene u braku sa surovim, lukavim i pokvarenim policajcem i njezinoj borbi za dostojniji život, ispletena od napetih niti trilera i protkana biserjem predivne ljubavne priče.

+pt

Karta

Oglas objavljen
01.12.2021. u 18:24
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
28 puta