• DOLINA KOSTIJU Michael Gruber
  • Nemoj propustiti priliku!

DOLINA KOSTIJU Michael Gruber

Cijena
7,96 €
Šifra oglasa: 33737924

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

DOLINA KOSTIJU
Michael Gruber

Tvrde korice
Algoritam(prvo izdanje)
2007 godina
438 strana
Očuvano

Jimmy Paz, junak Gruberova prvog romana Obratnica noći, naići će na još jedan slučaj koji će u kušnju dovesti njegov zdravi razum i vjeru u realnost kako je ostali ljudi poimaju. U hotelskoj sobi s čijeg je balkona netom izletio navodni arapski trgovac naftom Jabir ai-Muwalid, detektiv Paz zateći će izvjesnu Emmylou Dideroff kako ugodno čavrlja sa Svetom Katarinom Sienskom. Emmylou je postulantica Družbe sestara njegovateljica Krvi Kristove, netom pristigla iz Pribora, ratom poharane pokrajine u Sudanu. Jabir al-Muwalid je pukovnik u sudanskoj vojsci, odgovoran za brojne masakre u Priboru. Što se Paza tiče, slučaj je zaključen. Motiv, oružje, žrtva i počinitelj su identificirani.
Nakon što smjesti Emmylou u ludnicu, Paz će pokušati zaboraviti cijeli slučaj, ali naravno da mu neke beznačajne sitnice neće dati mira pa će i protiv svoje volje pokušati sastaviti fragmente života neobične žene koju je uhitio. Ono što će on i psihologinja Lorna Wise otkriti nadilazi vjerojatno, ali Paz koji se već suočio s nepojmljivim spreman je prihvatiti i takvu mogućnost.
Michael Gruber je svojim drugim romanom Dolina kostiju potvrdio da mu je mjesto među majstorima trilera pripadalo i ranije dok je kao "pisac-duh" pisao pod tuđim imenom.

+poštarina

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Knjigoria planet j.d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
31.03.2024. u 19:57
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
134 puta

Knjigoria planet j.d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska