Maldivi

  • Cijena: 10.990kn
  • Približno: 1.457
  • Šifra oglasa: 4953940
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o turističkom programu
Termin: svakodnevni polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 dana / 6 noćenja
Cijena: 10.990 kn

Sadržaji:

  • Daleka putovanja

Mjesta polaska:

  • Grad Zagreb

Vrste prijevoza:

  • Zrakoplov
Maldivi su pravi raj na Zemlji koji ne smijete propustiti. 26 koraljnih atola koji se protežu na 820 metara oko Ekvatora, 1192 otočića naslonjenih na Indijski ocean i samo manji dio njih naseljenih od strane domaćeg stanovništva ili namjenjenih turistima. Neki su veliki i prekriveni gustom vegetacijom kokosovih palmi, mangrova, banana, krušnih drva, banyan stabala, a drugi su jednostavno prostranstva koraljnoga pijeska, bijelog, neopipljivog, svježeg, idealnoga za duge šetnje bosim nogama. Ono što posebno fascinira na Maldivima je cijela paleta boja pejzaža. Sve moguće nijanse plave i zelene boje izmijenjuju se stvarajući uz kristalno čisto more nestvaran prizor. Istražite ovaj svijet za sebe, pravi prirodni akvarij gdje je svaki susret poseban doživljaj: koralji od tisuću boja, ribe najrazličitijih oblika koje kruže znatiželjno oko Vas, morske kornjače i bezopasni morski psi koji Vas dodiruju...sve su to Maldivi.

Ovjekovječite Vaš život putovanjem u tropske rajske otoke – Maldive. Čeka Vas 9 dana odmaranja i uživanja u suncu, kristalnom čistom moru i prekrasnim bijelim plažama.
Jednostavno se odlučite i prepustite...
Opširnije
Okvirni program putovanja... 1. dan Zagreb - Male Let na relaciji Zagreb – Male s pripadajućim prejedanjima. 2. dan Male Dolazak u Male u jutarnjim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Večera. Noćenje. 3.-7. dan Maldivi Slobodni dani za uživanje u suncu, moru i rajskim plažama Maldivskog otočja. 5 noćenja na osnovi polupansiona. 8. dan Male – Zagreb Doručak. Transfer do zračne luke u Maleu te polazak na let za Zagreb s pripadjućim presjedanjima. 9. dan Zagreb Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Cijena aranžmana uključuje: * povratni zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Male - Zagreb s pripadajućim presjedanjima * zrakoplovne pristojbe za navedene letove * smještaj u hotelu 4* na Maldivskom otočju u standard dvokrevetnoj sobi na bazi 6 polupansiona * povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku * jamčevinu i troškove organizacije putovanja Cijena aranžmana ne uključuje: * fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju * usluge i obroci koji nisu navedeni u programu * zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
Pošalji upit