Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Svjetleća plastična karika Ugo Carp System
  • Svjetleća plastična karika Ugo Carp System

Svjetleća plastična karika Ugo Carp System

Cijena
2,65 €
Šifra oglasa: 27440328

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska, Slavonski Brod, Centar
Stanje
novo
Interna šifra
0347

Opis oglasa

Ugo Carp System je linija šaranaških sitnica (end tackle) proizvedena u Hrvatskoj u tvornici Ugoplast d.o.o. iz Vukojevaca pokraj Našica. Tvornica koja osmišljava i proizvodi proizvode u kombinaciji metala i plastike. Njihovi ribolovni proizvodi imaju naglasak na visokoj kvaliteti zadržavajući umjerenu cijenu.

Ugo Carp System svjetleća karika - izrađena od plastike koja apsorbira svjetlost (prirodnu ili umjetnu) i svijetli u mraku. Može se koristiti neograničeno puta, dovoljno je samo osvijetliti ju naglavnom lampom kako bi satima bila vidljiva i u mrklom mraku.
Plastična karika tradicionalni je indikator ugriza koji se rastavlja i postavlja na najlon između zadnjih vodilica zabačenog štapa a može ih se koristiti u kombinaciji sa elektronskim signalizatorima umjesto swingera ili hangera. Cijena: 19,99 kn.


------------------------------------------------------------------------------------------
Moj ribolov je specijalizirana trgovina za sportske ribolovce locirana u Slavonskom Brodu na adresi Šetalište braće Radić 18, na obali rijeke Save. Pregledajte naše oglase, posjetite našu trgovinu ili nas kontaktirajte (preko Njuškalo poruka, e-maila, telefona, Facebooka ili Vibera. Uvjerite se u dobru ponudu, konkurentne cijene i kvalitetnu uslugu prema kupcu. Robu šaljemo na Vašu adresu, plaćate pouzećem (dostavljaču gotovinom) ili uplatom na račun. Sva naša roba je nova, u originalnom pakiranju, isporučena uz fiskalni račun. Minimalni iznos narudžbe je 80,00 kn. Cijene dostave: paket do 2 kg - 35,00 kn; paket do 5 kg - 40,00 kn; paket do 10 kg - 45,00 kn. Za narudžbe veće od 350,00 kn dostava je besplatna.

Karta

Oglas objavljen
10.06.2022. u 18:11
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1061 puta