Sigurnost na Njuškalu

U potpunosti smo posvećeni zadatku da tvoje iskustvo na Njuškalu bude pozitivno, jednostavno i ugodno.

Donosimo ti pregled stvari koje je ekipa iz Njuškala napravila za tvoju sigurnost.

Naši svakodnevni napori usmjereni su prema tome da svim našim korisnicima osiguramo visoki stupanj vjerodostojnosti sadržaja, sigurnu trgovinu te jednostavno i ugodno korištenje naše platforme.

Brinemo se o konstantnom poboljšanju naše tehnologije koja danas zadovoljava visoke standarde. Korisnička podrška Njuškala svakodnevno se bavi nizom djelatnosti od kojih su najvažniji slijedeći radni procesi i zadaci:

  • pregled postojećih i novoregistriranih korisnika,
  • nadzor objavljenog sadržaja (oglasa),
  • provjera sumnjivih oglasa i korisnika koje su prijavili drugi korisnici,
  • pojačana kontrola korisnika registriranih izvan RH te njihovih oglasa,
  • praćenje sumnjivih korisnika,
  • vrlo brza reakcija na ikakva upozorenja o sumnjivim oglasima ili korisnicima,
  • održavanje visokog stupnja relevantnosti i legitimnosti objavljenog sadržaja,
  • izuzetno dobra suradnja s policijom i ostalim državnim institucijama za provedbu zakona.

U skladu s našim pravilima o čuvanju i zaštiti osobnih podataka te po Općoj uredbi o zaštiti podataka, pružit ćemo sve raspoložive dokaze samo nadležnom državnom tijelu u provedbi zakona, nikako nekom drugom.

Varalice koji se oslanjaju na internetsku anonimnost predstavljaju veliki problem online zajednici, ali uvjereni smo da se prijevare mogu smanjiti ili potpuno izbjeći na razne načine. Dok mi radimo naš dio posla i neprestano poboljšavamo tehnologiju kako bismo doskočili takvim varalicama, pripremili smo za naše korisnike savjete o sigurnoj kupnji i prodaji koji su zapravo najučinkovitiji oblik zaštite.

Ako se kod kupnje određenog proizvoda ili usluge na Njuškalu vodiš svojim zdravim razumom, to znači da nećeš nasjedati na neodoljivo niske ponude te slati unaprijed novac nekome bez provjere onoga što kupuješ. U tom slučaju, svaka kupovina će biti uspješna. Čak i kad nisi u mogućnosti sastati se s prodavateljem, uvijek možeš tražiti da ti predmet dostavi putem usluge PayProtect koja štiti od prijevare!

Razvili smo i napisali posebne stranice s detaljnim savjetima za sigurno trgovanje na Njuškalu, ne bismo li ti pružili što je moguće više informacija koje će ti pomoći u donošenju odluke kod kupnje ili korištenja Njuškala.

Prije odluke o prodaji ili kupnji, pročitaj sve naše savjete.

Trebaš pomoć?