Super Vau -50%

NJUŠIM SUPER-VAU AKCIJU!

Zgrabi popust od 50% i istakni oglas na naslovnici!
Iskoristi Njuškalovu akciju i Super Vau istaknuta oglasna pozicija na Njuškalovoj naslovnici će biti tvoja u pola cijene.

Nije teško nanjušiti dobru akciju!

Njuškalovu naslovnicu dnevno pregleda oko 350.000 ljudi. Među njima se skoro pa sigurno nalazi upravo tvoj kupac.
Akcija traje od 15. do 28.03. 2021. Ne moraš žuriti, zalihe nisu ograničene, samo pazi da ne propustiš rok!Zgrabi popust

Pravila i uvjeti promotivne akcije „Super Vau - 50%“

Do kada traje promotivna akcija?

Promotivna akcija „Super Vau -50%“ traje u periodu od 15.-28.03.2021. i odnosi se na sve naručene i plaćene Super Vau pozicije u svim Njuškalovim kategorijama u navedenom promotivnom razdoblju.

Narudžbe napravljene prije početka promotivne akcije, a plaćene za vrijeme akcije ne ostvaruju pravo na promotivne cijene, kao i narudžbe napravljene nakon isteka promotivne akcije.

Što je Super Vau pozicija?

Super Vau istaknuta pozicija osigurava tvom oglasu mjesto na Njuškalovoj naslovnici i na naslovnici tematske kategorija u kojoj je oglas predan! Tvoj oglas će biti prikazan jako velikom broju potencijalnih kupaca, jer Njuškalova naslovnica dnevno broji više od 350.000 posjetitelja. (izvor:Gemius)

Za koji oglas mogu iskoristiti Super Vau poziciju?

Super Vau poziciju možeš iskoristiti za bilo koji svoj oglas koji mora sadržavati fotografiju, jer samo oglasi sa fotografijom mogu biti na naslovnici Njuškala.

Da li se promotivna cijena odnosi na sve oblike plaćanja?

Da. Pravo na promotivnu cijenu ostvaruješ za sve vrste plaćanja koje podržava njuskalo.hr (kreditne kartice, opće uplatnice, internet bankarstvo, paysafe bonovi te sms uplate).

Tko ostvaruje pravo na promotivnu cijenu?

Promotivna akcija „Super Vau -50%“ odnosi se na sve fizičke osobe registrirane na Njuškalu prema pravilima i uvjetima korištenja Njuškala. Više o tome možete pročitati ovdje.

Na koga se akcija ne odnosi?

Promotivna akcija „Super Vau – 50%“ se ne odnosi na pravne osobe, obrtnike, udruge i agencije, odnosno Njuškalove trgovine i oglašavanje u Turističkim uslugama prema pravilima i uvjetima korištenja Njuškala. Već postojeći popusti i akcije se ne zbrajaju.

Svakom uplatom na Saldo ili plaćanjem proizvoda na Njuškalu tijekom promotivnog razdoblja, korisnik prihvaća Pravila i uvjete korištenja Njuškalo oglašavanja.

Imaš drugih pitanja?

Slobodno kontaktiraj Njuškalovu korisničku podršku:

Trebaš pomoć?