Neem - Nim Himalaya (Azadirachta indica) 60 tableta

 • Cijena: 70kn
 • Približno: 9
 • Šifra oglasa: 6180939
 • Objavljen:
 • Do isteka je još:
 • Oglas prikazan: puta
Snažno detoksificira organizam, pomlađuju , regenerira tkivo čisti kožu, štiti jetru od toksičnog djelovanja lijekova.

Čisti kožu
Efikasan je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica
Jača imunitet
Uništava masno tkivo i žudnju za slatkišima i prejedanjem
Čisti krv i tako doprinosi lijepoj i zdravoj koži
Posjeduje antidijabetska svojstva
Snažno djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija

Djelovanje: gorki tonik, protiv groznice, poboljšava metabolizam, antiparazitno, antiseptičko, protiv povraćanja, čisti kožu, jača imunitet. Učinkovit je kod kožnih infekcija, osipa i akni. Uništava masno tkivo i žudnju za slatkišima i prejedanjem. Čisti krv i tako doprinosi lijepoj i zdravoj koži Posjeduje antidijabetska svojstva. Hladi organizam iznutra. Snažno djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija. Pojačava funkciju bubrega.

Opis: (Azadirachta indica) Neem je jedno od najjačih čistača krvi i detoksicirujućih ajurvedskih sredstava. U vedskim tekstovima Neem je poznat kao SARVA ROGA NIVARINS - to jest lijek protiv svih bolesti. Neem se također spominje u knjizi Kaya-Kalap i preporučuje kao snažno sredstvo za pročišćenje i pomlađivanje. Sposobnost ovog drveta je da uništava bakterije, viruse i gljivice i da smiruje upale.

Zahvaljujući protuupalnom djelovanju uspješno se primjenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice. Smanjuje vrućinu i uklanja toksine. Neem je efikasan za liječenje malarije i drugih bolesti kod kojih se pojavljuje groznica (u tom slučaju ona se obično koristi zajedno sa crnim paparom i Katukom). Koristi se u svim slučajevima kad je preporučena terapija čišćenjem ili kad treba smanjiti tjelesnu težinu.

Uklanja strano tkivo, višak tkiva i pomaže zarastanju rana. Kod jakog umora ili prekomjerne mršavosti Neem treba pažljivo koristiti. Ljekovito ulje s Neemom je jedno od najboljih sredstava za dezinfekciju i zarastanje rana te protuupalno sredstvo, koje pomaže kod bolova u mišićima i zglobovima, te kod kožnih bolesti.

Korištenje kod: kožne bolesti (koprivnjača, ekcema, lišaj na vlasištu), paraziti, groznica, malarija, kašalj, žeđ, mučnina, povraćanje, dijabetes, tumor, gojaznost, artritis, reumatizam, žutica.

Upozorenje: trebaju ga izbjegavati trudnice i žene koje žele zatrudnijeti.

Elipso

 • SMS46KI01E Bosch

  Ušteda: 690,00 kn

  SMS46KI01E Bosch

  Perilica, posuđa, 60 cm, A++, 13komp,

  • 3.199,00 kn
  • 3.889,00 kn

  Akcija traje od 24.11.2017. do 31.12.2017.