ANTIKANCER.,ALKALIZACIJA ,ČIŠČENJE ORGANIZMA,čir,gastrisits,dekubitusi

  • Cijena: 220kn
  • Približno: 30
  • Šifra oglasa: 7277866
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Vukovarsko-srijemska

Opširnije:

Liquid Chlorophyll (473 ml) -vrijeme je čiščenja organizma

AKO STE KISELI U VAŠEM ORGANIZMU DOLAZI DO PROCESA TRULJENJA,A TO JE POGODNO TLO ZA RAZVOJ RAZNIH VRSTA BOLESTI,od bakterija,virusa,gljivica,kiseline u želucu,čestih prehlada,glavobolja,problema s probavom i dr.

Preporučujemo proizvod za:
DETOKSIKACIJA-čišćenje organizma od štetnih tvari
Premorenost-Malaksalost
AFTE - gnojne ranice u ustima
ARTRITIS-upala zglobova
GASTRITIS-upala sluznice želuca
Kod problema sa Čirom
Loš zadah iz usta
Kod pijeska i kamenaca u žuči
Kod ulceroznog kolitisa

Prva linija obrane od mnogobrojnih karcinogena u ljudskoj prehrani i okolišu su tvari koje sprečavaju mutaciju gena. Mnoge antimutagene tvari su do sada pronađene u voću i povrću, a od svih do sada poznatih tvari iz riznice prirode, najsnažnije antikancerogeno svojstvo ima klorofilin. Klorofilin koristimo i kao antioksidans, pH regulator te prirodno sredstvo za iscjeljivanje rana.Cijena 220 kn ,dostava brzom poštanskom službom za 24 do 72h h,poštarina 15kn

Sastojci:15mg klorofilin

Upotreba:

1 žlica dnevno ili prema savjetu stručnjakaCaliVita Klorofilin je vodotopljivi oblik klorofila, zelenog pigmenta iz biljaka u kojem je atom magnezija zamijenjen atomom bakra koji ga čini sposobnim vezati kisik poput hemoglobina u našim crvenim krvnim stanicama čime se povećava količina kisika u krvi. Za razliku od klorofila koji je topiv u ulju, klorofilin prolazi sve membrane, te dospijeva u stanice gdje djeluje antioksidativno. Zato se klorofilin danas smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta. Sposoban je tvoriti čvrste molekularne komplekse s određenim tvarima koje se smatraju potencijalnim karcinogenima uključujući poliaromatske ugljikohidrate iz cigaretnog dima, heterocikličke amine iz prženog i dimljenog mesa, te aflatoksine plijesni (mikotoksine) koji se smatraju jednim od najmutagenijih tvari u prirodi. Gotovo svi mikotoksini, kao i ostali mutageni, su citotoksični i uništavaju stanične strukture kao što su membrane, te interferiraju s vitalnim staničnim procesima kao što je sinteza proteina, RNA i DNA.

Nadopunjavajući prehranu klorofilinom, bitno smanjujemo količinu štetnih kemikalija koje ulaze u krvotok iz želučano-crijevnog trakta. Neke kemikalije, tijekom metaboličkih procesa detoksikacije u jetri, pod utjecajem enzima citokrom P450 postaju aktivni karcinogeni.

Studije in vitro pokazuju da klorofilin može smanjiti aktivnost enzima p450, a istodobno povećati aktivnost enzima II faze detoksikacije (kinon reduktaze) koji potiču eliminaciju štetnih tvari iz tijela. Klorofilin spada među najbolje prirodne iscjelitelje vanjskih i unutarnjih oštećenja i rana (čir, gastritis, žuljevi, ranice, dekubitus), a regulira i kiselost tijela (pH tjelesnih tekućina) te se na taj način stvara zdrava podloga za odvijanje biokemijskih i fizioloških procesa u tijelu.

Klorofilin se može koristiti i kao prirodni unutarnji deodorans za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa (deodoriranje urina i stolice kod inkontinentnih pacijenata, uklanjanje neugodnog mirisa znoja, nogu i zadaha).

Ukoliko vas zanima više o ovom proizvodu pogledajte video liječničko predavanje u oglasu

Kod naruđbe naših proizvoda u iznosu od preko 300 kn proizvoda poštarina gratis.
Moguća naruđba i za inozemstvo ,sve informacije putem E-mail-a u oglasu

Podaci o korisniku

Županija
Vukovarsko-srijemska
Država
Hrvatska