Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • AKCIJA: NATRIJEV ASKORBAT + L-LIZIN + L-PROLIN, 260 kn!!!

AKCIJA: NATRIJEV ASKORBAT + L-LIZIN + L-PROLIN, 260 kn!!!

Cijena
34,51 €
Šifra oglasa: 14025966

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik

Opis oglasa

AKCIJA:

NATRIJEV ASKORBAT + L-LYSINE + L-PROLINE

=260,00 kn !!!!


Natrijev askorbat, Nutrimedica:

200g

Redovna cijena: 99,00 kn

Natrijev askorbat je nekiseli oblik vitamina C, našem organizmu dostupniji od askorbinske kiseline, a jednako blagotvoran. Vitamin C doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, doprinosi regeneraciji reducirane forme vitamina E, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kostiju, kože, krvnih žila, zubi, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.



L-Lysine, Twinlab:

100cps x 500mg

Redovna cijena: 107,25 kn

Lizin je jedna od esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog podrijetla. Naše ih tijelo nije u stanju samo proizvoditi, pa ih je nužno unositi hranom ili dodacima prehrani. Lizin je nužan za stvaranje antitijela, enzima, hormona i vezivnih tkiva. Potreban je za pravilan rast i razvoj kostiju kod djece. Ima ključnu ulogu u proizvodnji karnitina, pomaže apsorpciju kalcija i formiranje kolagena. Također je dobar kao pomoć pri oporavku nakon operacija i sportskih ozljeda. Važan je faktor u procesu stvaranja mišićne mase jer s drugim aminokiselinama predstavlja gradivni blok za sve proteine u tijelu. Može pomoći i kod jačanja imuniteta, pomaže smanjenje umora i povećanje koncentracije. (((Manjak u organizmu ove iznimno bitne aminokiseline najviše pogađa stariju populaciju, naročito muškarce. Nedostatak lizina može uzrokovati anemiju, razdražljivost, gubitak apetita i energije, vrtoglavicu, mučninu, gubitak težine, otežanu koncentraciju, opadanje kose, upalu očiju, enzimske poremećaje.))
Swanson Premium L-Proline
100cps x 500mg

Redovna cijena: 119,00 kn

Prolin je nesencijalna aminokiselina i spada u 20 aminokliselina od kojih su izgrađeni naši proteini. Njegovi prehrambeni izvori su prvenstveno među hranom životinjskog podrijetla. Vrlo je važan za zdravlje tkiva i kože jer potiče stvaranje kolagena te na takav način spriječava njegov gubitak izazvan starenjem. Prolin je prekursor hidroksiprolina koji je dio kolagena. Pomaže zacjeljivanje i obnavljaju tkiva kod različith ozljeda tipa otvorenih rana, opeklina i sl. Brojna istraživanja pokazala su da kod osoba sa opeklinama koje uzimaju prolin u obliku dodataka prehrani rane brže i kvalitetnije zacjeljuju i ostaju manje vidljivi ožiljci. Važan je i za zdravlje zglobova , tetiva, mišića i krvnih žila. Može imati blagotvoran učinak na stijenke krvnih žila i tako sprječiti razvoj krvožilnih bolesti. Zbog svoje uloge u stvaranju kolagena prolin ima pozitivan utjecaj na zdravlje i izgled kože usporavajući njezino starenje izazvano štetnim utjecajem slobodnih radikala, stresa i sl. Prolin u obliku dodataka prehrani svakako može doprijenjeti čvrstoći kože i mladenačkom izgledu. Za najbolji učinak na stvaranje kolagena preporuča ga se uzimati sa dodacima vitamina C.



Ova akcija uključuje:

1x Natrijev askorbat, Nutrimedica, 200g

1x L-Lysine, Twinlab, 100cps x 500mg

1x Swanson Premium L-Proline 100cps x 500mg

cijena paketa: 260,00 kn

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
07.10.2017. u 13:57
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3488 puta