Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Patuljasti mini kunići crni i crni silver - Zagreb
  • Patuljasti mini kunići crni i crni silver - Zagreb
  • Patuljasti mini kunići crni i crni silver - Zagreb
  • Patuljasti mini kunići crni i crni silver - Zagreb

Patuljasti mini kunići crni i crni silver - Zagreb

Cijena
19,91 €
Šifra oglasa: 27280753

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Ravnice

Opis oglasa

Patuljaste mini kuniće stare 8 tjedana, pomno odabranih uzgojnih linija, od oca-mužjaka patuljasto obojanog (boje havana silver-uvezen iz Njemačke) i plavobijele patuljaste ženke. Boje su: crni jednobojni i crni s bijelim šapicama, te crni silver (sa srebrim dlačicama po crnom plaštu). Zdravi su i njegovani, te početno socijalizirani.
Bebe kunići su iz kvalitetnog kontroliranog uzgoja (registriranog pri Ministarstvu), kod nas se nalaze njihovi roditelji koje vam na zahtjev mogu pokazati.
Životinjice je potrebno preuzeti kod mene (Zagreb, kvart Maksimir), ne šaljem ih niti ne dostavljam, pa Vas molim da sami dođete po njih. Preuzimanje u popodnevnim satima, uz preth.telef.dogovor, "na vratima" tj u dvorištu ispred moje kuće,radi minimiziranja kontakta, uz adekvatnu zaštitu (maska, rukavice).

Uz kunića dobijete mailom pisane upute o njezi i pravilnoj prehrani, datum rođenja i po želji imena, težine i boje roditelja. Kod nas možete odmah kupiti i "zeko start paket" koji sadrži planinsko sijeno, sušeno ljekovito bilje, grančice, hranu i stelju - sve što Vam je potrebno za prvih mjesec dana zekinog boravka u novom domu. Uz to imate trajnu mail podršku za sva pitanja i nedoumice, te sms ili telef.podršku za ono što vam se učini hitno.

Tel.092/2988-085, od 10 do 20h.
Oglas objavljen
01.06.2020. u 18:30
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3179 puta