Ovaj oglas nije dostupan

Pogledaj oglase iz kategorije "Glodavci, dvojezupci, tvorovi".

  • Foto

Patuljasti mini kunići crni i crni silver - Zagreb

Cijena
80 kn ~ 11 €
Šifra oglasa: 27280753

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Ravnice

Opis oglasa

Patuljaste mini kuniće stare 16 tjedana, pomno odabranih uzgojnih linija, od oca-mužjaka patuljasto obojanog (boje havana silver-uvezen iz Njemačke) i žutobijele patuljaste ženke iz mojeg uzgoja (4.generacija). Boje su: crni jednobojni i crni s bijelim šapicama, te crni silver (sa srebrim dlačicama po crnom plaštu). Zdravi su i njegovani, te početno socijalizirani. Slobodne su još 2 ženkice (po 80kn).
U ponudi je i jedna crna silver ženkica također stara 16 tjedana, od istog mužjaka i crnobijele ženke (isto 80kn).
Bebe kunići su iz kvalitetnog kontroliranog uzgoja (registriranog pri Ministarstvu), pa možete kod nas vidjeti i njihove roditelje, te ostale pretke (do 4.generacije unatrag).

Uz kunića dobijete mailom pisane upute o njezi i pravilnoj prehrani, datum rođenja i po želji imena, težine i boje roditelja. Kod nas možete odmah kupiti i "zeko start paket" koji sadrži planinsko sijeno, sušeno ljekovito bilje, grančice, hranu i stelju - sve što Vam je potrebno za prvih mjesec dana zekinog boravka u novom domu. Uz to imate trajnu mail podršku za sva pitanja i nedoumice, te sms ili telef.podršku za ono što vam se učini hitno.

Tel.092/2988-085, od 10 do 20h.
Oglas objavljen
12.07.2019. u 20:11
Do isteka još
Oglas prikazan
1878 puta

Povezani oglasi