Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Native Instruments Traktor Scratch A6 DJ komplet

Native Instruments Traktor Scratch A6 DJ komplet

Cijena
322,38 €
Šifra oglasa: 22011087

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Varaždin, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Od A do Ž, Native Instrumentsov Traktor Scratch A6 digitalni sistem Vam daje mnogo više za Vaš novac nego neki jedan obični DJ komplet u nizu. Traktor Scratch A6 bundle dolazi sa svime što Vam je potrebno: kopijom Native Instruments Traktor Pro 2.5 softvera, zadivljujućim Traktor audio 6 USB audio interfejsom i potpunim setom Traktor Scratch Mk2 timecode ploča. Sve što Vam je potrebno je set gramofona, računalo, par pjesama, nešto talenta... i Vi ste glavna atrakcija!!! :) Budite ispred ostalih, budite kreativni - priuštite si Native Instruments Traktor Scratch A6 bundle.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.699,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.429,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje do 36 rata bez kamata (karticama, ali i bez njih), čak i direktno putem webshopa www.loop.hr. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Web trgovina prodavača

Karta

Oglas objavljen
26.09.2022. u 13:08
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1649 puta