Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • OLIMPIJSKA TRAP ŠIPKA- konačno u ponudi!

OLIMPIJSKA TRAP ŠIPKA- konačno u ponudi!

Cijena
157,94 €
Šifra oglasa: 3825110

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska
Stanje
novo

Opis oglasa

Trap šipka osmišljena je kako bi se omogućilo izvođenje vježbe slijeganja ramenima tzv. "shrug" i "mrtvog dizanja" s većim težinama utega i s manje zakretnog momenta usmjerenog na kralježnicu. Kako stojimo unutar šipke, točke opterećenja su s obje strane tijela, a težina ostaje u blizini kukova tijekom cijelog pokreta. Okomiti razmak od točke hvatišta šipke i osi okretanja u lumbalnom dijelu kralježnice je manji. Stoga je i stres na taj najosjetljiviji dio daleko manji nego kod konvencionalnog "mrtvog dizanja" s ravnom šipkom.

Najnovija istraživanja dokazuju da je s Trap šipkom i kod većih težina utega moment sile u skočnom zglobu i zglobu kuka daleko manji u usporedbi s ravnom šipkom. Zaključak? S Trap šipkom možete trenirati s većim opterećenjima i ubrzati napredak s manje rizika od ozljeda.

Trap šipka ima podignute ručke, što će doprinjeti pravilnom izvođenju pokreta, naročito sportašima smanjene gibljivosti zadnje lože.


Posjetite našu trgovinu http://blue-gym.com/shop/index.php i biti ćete ugodno iznenađeni akcijskim cijenama i obiljem dobrih ideja za idealni poklon!

PLAĆATE POUZEĆEM (dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke) naznačenu cijenu u oglasu.
DOSTAVA U RH JE BESPLATNA!
EXPRESS Isporuka na vašu adresu 2-3 dana.

KAKO NARUČITI?
NARUDŽBU MOŽETE POSLATI SMS-om (098/206-713) ili na "KONTAKTIRAJ OGLAŠIVAČA"
Uz narudžbu pošaljite ime, prezime, adresu i broj mobitela., odmah šaljemo.
Oglas objavljen
23.02.2020. u 21:29
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
5228 puta