Remington IPL IPL3500 E51 Compact Control HPL

  • Cijena: 1.499kn
  • Približno: 202
  • Šifra oglasa: 25004644
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Varaždinska
Stanje: novo
Mogućnost dostave:

Ovaj predmet može biti dostavljen
na tvoju kućnu adresu.

Cijena dostave: Uključena u cijenu

Opširnije:

S el. kablom
350,000 bljeskova
3.5 džula snage
Između 1 i 3,5 sekunde
Smanjenje dlačica do 92%*
Napredna tehnologija bez aktivacije
5 razina energije
Krpica za čišćenje
Vrhunski kovčežić
Korisnički priručnik
Ostanite svilenkasto glatki i slobodni od dlačica gdje god putovali uz Remington Compact Control Home Pulse Light (HPL) uređaj, koji koristi inovativnu naprednu tehnologiju bez aktivacije. Nedvojbeno će postati vaš najbolji suputnik, Compact Control HPL uređaj će vam omogućiti postizanje glatke kože kao iz salona svaki dan, zauvijek. Skladnog i kompaktnog dizajna s pet postavki razine energije, možete postići smanjenje dlačica do 92%*. Kako ga ne biste zamijenili s laserskim sustavom uklanjanja dlačica, HPL radi pružajući 3,5 džula svjetlosne energije. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji bez aktivacije, vi jednostavno dodirnete uređajem kožu i on će isporučiti bljesak, bez potrebe za držanjem ili pritiskivanjem tipke. Pogodan i za muškarce i za žene, Remington Compact Control HPL je nježan prema koži i jednostavno se koristi dok ste u pokretu. Kako je malen i napravljen za držanje u ruci, uređaj lako stane u kozmetičku torbicu, za slučaj da vam zatreba za uređivanje tijekom putovanja. Vrhunski kovčežić omogućuje jednostavno pakiranje, a kako bi vaš Compact Control HPL bio svjež kod svakog korištenja, očistite ga praktičnom krpicom.

Jamstvo 24 mjeseca

*Nakon tri seanse u šest tjedana i prateći korisničke upute koje vas vode na put bez dlačica, možete ostvariti smanjenje dlačica do 92%*.

*INDIVIDUALNI REZULTATI MOGU SE RAZLIKOVATI. U KLINIČKIM ISTRAŽIVANJIMA KOD UKLANJANJA DLAČICA NA TIJELU, NA TRETIRANIM PODRUČJIMA SE BILJEŽI DO 92% SMANJENJE DLAČICA NAKON MJESEC DANA I U PROSJEKU 54% NAKON TRI MJESECA I ŠEST TRETMANA

PULS BEZ AKTIVACIJE I PET RAZINA ENERGIJE
Potrebno vam je samo 20 minuta za tretman cijelog tijela; sustav bez aktivacije pritiskom na tipku omogućuje vam uklanjanje dlačica bez upornog pritiskivanja tipke svaki put, što je idealno za osviještene korisnike. Pet energetskih postavki omogućuju vam da tretman prilagodite vašoj koži i jamče ugodne i učinkovite rezultate.

Kontakt

Dobrestvari.hr - praktično i povoljno za svako domaćinstvo
Grad i poštanski broj
42220 Novi Marof
Županija
Varaždinska
Hrvatska
E-mail
info@dobrestvari.hr