• GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM
 • Nemoj propustiti priliku!

 • Dostupno odmah

GENERATOR OZONA 220V 20g/h STERILIZATOR ZRAKA SA HLAĐENJEM I TAJMEROM

Cijena
1.290 kn ~ 173 €
Šifra oglasa: 27843314

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Gajnice
Stanje
novo
Raspoloživost
Dostupno odmah

Opis oglasa

*NOVO* SVI artikli se steriliziraju Ozonom O3 pomoću generatora ozona.
Generator ozona 220 V ubija viruse i bakterije, visoke kvalitete i učinkovitost, vrlo velike količine proizvodnje ozona 20 grama na sat, sa keramičkim pločama Long Life Style, dugovječne, 4 ploče za proizvodnju ozona.
Služi za sterilizacju zraka i prostora te uklanjanje neželjenih mirisa, uništavanje virusa i bakterija.
U vlastitom kućištu sa vlastitom cirkulacijom zraka za hlađenje i miješanje zraka u prostoru.
Pogodan za uklanjanje neželjenih mirisa u sobama, apartmanima, automobilima, brodovima
Pogodno za hladnjače namirnica, hladnjake, hladne komore, sobe, kupaonice, sanitarne čvorove, špajze, ostave, automobile, prostorima gdje se drže umjetnine za zaštitu o raspadanja zbog mnogih bakterija i napasnika u umjetninama (namještaju i slikama) i za ostale namjene.
Mjere: Visina 15,5cm, širina: 15,5cm, dubina: 26,5cm
Naziv marke: warmtoo
Broj modela: SKU313602HH
Type:Ozon Generator
Volumen zraka max: 90-110m³/h
Primjena za površinu: 30-90㎡
Style:Oxygen Bar
Ozon Izlaz: 20g / h
Ulazni napon: AC 220V ± 10%
Prekidač za startanje ima u sebi osigurač i rezervni osigurač
Vremenski prekidač sa ručnim uključivanjem i isključivanje ili po želji sa vremenskom peroidom do 120minuta.
Visoki napon: 3.1kv-3.5kv
Potrošnja energije:-120 W/h
Anion Gustoća: 1000000pcs / m³
Upotreba zraka iz prostora: suhi zrak ili kisik
Proizvodnja ozona metodom: Corona Discharge
Način hlađenja: ventilator sa hladnjacima
Uz generator dajem korisnički priručnik na Hrvatskom.

PROČITAJTE OVAJ TEKST O UČINKOVITOSTI OZONA
Ozon i zdravlje
Pozitivan utjecaj ozona na ljudsko zdravlje nije nova stvar. Ozon je na različite načine korišten još od polovice 19 st. u medicinske ili higijenske svrhe. Prvo spominjanje ozona u terapijama u medicinskim časopisima seže još u 1920. godinu u britanskom medicinskom časopisu The Lancet. Znanstveni radovi koji potvrđuju njegov učinak na cijeli spektar bolesti, od obične prehlade preko raznih drugih virusnih i malignih oboljenja, u današnje vrijeme se broje u tisućama.
Ozon potiče proizvodnju crvenih krvnih stanica
Znanstvena podloga koja objašnjava utjecaj biooksidativnih terapija u koje spadaju terapija ozonom i vodikovim peroksidom je relativno jednostavna. Veliki broj bolesti nastaje naime zbog
nakupljanja toksina u tijelu, koje su u normalnim uvjetima oksidirane kisikom. Uz dovoljnu količinu kisika organske tvari razgrađuju se do ugljikovog dioksida i vode, molekula koje organizam bez problema izbacuje iz tijela. Međutim, u stanju hipoksije, nedovoljne opskrbljenosti tkiva kisikom (zbog pušenja, loše ishrane, konzumacije alkoholnih pića, bolesti, stresa, nepravilnog disanja itd.) toksini se nakupljaju u tkivu i ometaju normalan rad organizma. Dodatnim uzimanjem aktivnog kisika u organizam čiste se nakupine toksina i omogućava normalan rad organizma. Stanje hipoksije također podržava rast anaerobnih patogenih organizama koji u toj okolini imaju povoljno okruženje za život i rast.
Jednom kad uđe u organizam, ozon u obliku aktivnog kisika i nusprodukata svog raspada u organizmu(O3, H2O2, O-) dolazi u kontakt s anaerobnim organizmima i zaraženim stanicama, te
ih uništava ne škodeći pritom zdravim ljudskim stanicama. Bakterija naime ima oko sedamnaest puta slabiji metabolički potencijal od čovjeka. Kao takva ne može producirati dovoljni antioksidativnih enzima kao što su npr. katalaza i drugi, koji su u stanju reducirati aktivne vrste kisika na kontrolirani način i time umanjiti štetnost po stanicu. Granulociti, stanice koje se pojavljuju na mjestima infekcija, koriste vodikov peroksid (jedan od produkata raspada ozona u tijelu) kao prvu liniju obrane od zaraze.
Ozon je jako fungicidno sredstvo
Ove tvrdnje o djelovanju ozona možemo sažeti u nekoliko glavnih točaka na sljedeći način:
Ozon potiče proizvodnju crvenih krvnih stanica čime omogućuje veliku koncentraciju kisika u krvi dugo vremena po završetku terapije.
Povisuje razinu interferona do 9 puta.
Potiče stvaranje TNF-a (tumor necrosis factor).
Potiče izlučivanje IL-2, jednog od glavnih faktora imunološkog odgovora.
Ozon je izuzetno jak baktericid. Metabolizam većine bakterija nema ni približno takav antioksidativni potencijal kao ljudska stanica, što ih čini izuzetno ranjivima na čak i niske koncentracije
ozona. Tek nekolicina bakterija može preživjeti u okolini s iznad 2% ozona.
Ozon je antivirusno sredstvo. Napada viruse direktno, ciljajući njihovu "reproduktivnu" strukturu. Ujedno napada i zaražene stanice koje pod teretom bolesti nemaju toliki antioksidativni
potencijal, te ih tako uništava.
Ozon pomaže kod prevencija nastanka karcinoma. Stanice koje se brzo dijele, poput stanica karcinoma izuzetno su osjetljive na prisutnost ozona zbog toga što većinu svoje aktivnosti za
vrijeme dijeljenja ne mogu usmjeriti na obranu stanice od oksidansa.
Ozon može očistiti arterije te ublažiti i izliječiti bolesti srca i krvnih žila razlažući naslage u žilama.
Ozon povećava fleksibilnost i broj krvnih stanica čime se poboljšava oksigenacija tkiva i do nekoliko tjedana nakon terapije.
Ozon ubrzava ciklus limunske kiseline (Krebsov ciklus) poboljšavajući glikolizu i samim tim pospješujući uporabu energije u organizmu.
Ozon pojačava antioksidativni enzimski mehanizam.
Ozon razgrađuje otrove i produkte raspada nafte čime se otvara mogućnost uporabe ove tehnologije u ekologiji.
Jasno je da ozon kao takav ima učinak na vrlo širok spektar bolesti i da djeluje na više načina. Preko stvaranja nepovoljne atmosfere za razvoj patogenih organizama, jačanjem imunološkog odgovora, te direktnim utjecajem na patogene organizme koji se zateknu u tkivu. Teško je nabrojati sve bolesti kod kojih se ozon pokazao učinkovit. Terapija ozonom u ovom trenu priznata
je u preko 15 zemalja i od svih pacijenata koji su prošli neku vrstu terapije ozonom nije zabilježena niti jedna smrt ili iole teža posljedica kao nuspojava terapije. Primjena je raznovrsna i kreće se od bakterijskih i virusnih bolesti, pa do regeneracije tkiva kod slučajeva discus hernie u ortopediji.
Popis samo nekih bolesti kod kojih biooksidativna terapija ozonom pokazujue utjecaj: kardiovaskularne bolesti i problemi s cirkulacijom, artritis, maligni tumori, rak, limfomi, leukemija, hepatitis, Epstein-Barr virus, herpes, akne, upale, gljivice, rane i opekotine, alergije, reuma, gangrena, dermatološke bolesti itd.
Istraživanje o učincima aktivnog kisika na stanicu možemo podijeliti na glavna područja djelovanja.
Inaktivacija bakterija, virusa, gljivica i protozoa.
O učincima smo već govorili. Ozon je jedan od najjačih poznatih baktericida.
Poboljšavanje cirkulacije
Kod bolesti vezanih za cirkulaciju, agregacija eritrocita sprječava normalan protok krvi kroz kapilare i onemogućava apsorbciju kisika zbog smanjene površine djelovanja. Ozon reducira ili onemogućava agregaciju i vraća fleksibilnost crvenih krvnih stanica. Oksigenacija tkiva povećava lokalni parcijalni tlak kisika i smanjuje vi
Prirodno, vrlo ekonomično i potpuno ekološki.
Najjači prirodni dezinfekt
Ozon (aktivni kisik) je najjači poznati prirodni dezinfekt, kojeg priroda stvara kako bi pročistila zrak i vode našeg planeta. Najpoznatiji proces prirodnog stvaranja ozona je grmljavinsko nevrijeme. Ozon efikasno uklanja molekule neugodnih mirisa, bakterije, viruse, gljivice, plijesan i spore plijesni, alergene, te ostale mikroorganizme.
Visoka razina efikasnosti dezinfekcije potvrđena je od strane mjerodavnih institucija, npr. FDA (Američke administracije za hranu i lijekove) i nezavisnih laboratorija, među kojima je i svjetski poznati švicarski laboratorij Societe Generale de Surveillance (SGS).
Učinkovitost ozona
Između ostalog, aktivni kisik (ozon) uništava slijedeće:
Bakterije – Bacillus atrophaeus, Bacillus anthracis (Anthrax), Escherichia coli, Salmonella choleraesuis, Methicilin resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Tubercle bacillus, Streptococcus pyogenes, Listeria monocytogenes.
Virusi – virus gripe tip A, virus ptičje gripe H5N1, virus svinjske gripe H1N1, virus herpesa, vaccinia virus, adenovirus.
Plijesan – Aspergillus niger, Stachybotrys chartarum (crna plijesan).
Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) smatra da je plijesan uzrok 60% svih alergija.
Ozonatori zraka
Osim što se stvara na prirodan način ozon je moguće i proizvesti.
Ozon na najučinkovitiji način, potpuno prirodno i neškodljivo pročišćava i dezinficira zatvorene prostore. Naime, ozon nije efikasan samo za dezinfekciju zraka, već djeluje i u porama svih materijala, npr. zavjesa, tepiha, zidova, prekrivača, itd.
Prijepis sa stranice: https://www.scribd.com/doc/54450346/Ozon-i-zdravlje
Dajte tijelu ozona!
Ozonoterapijom u vlastitoj kupaonici možete dubinski očistiti pore kože, poboljšati perifernu cirkulaciju, izliječiti popucale kapilare, ublažiti brojne bolesti... I povrh svega, ugodno ćete se opustiti!
Moderna kupaonica pretvara se u pravi hram za uživanje u toplim kupkama, hram zdravlja i ljepote u kojem se sigurno rado opuštate nakon naporna treninga, uživate, vježbate, slušate glazbu... Uz vrlo popularnu terapiju bojama, aromaterapiju te terapiju glazbom velik su trend trenutačno masažne kade s ugrađenim ozonatorom. I to ne samo zbog relaksirajućih nego i zbog zdravstvenih blagodati.
- Ozon je izuzetno važan za ljudsko zdravlje i ima velike terapeutske vrijednosti. Ljudsko ga tijelo konzumira preko dišnih organa i kože. Poboljšava perifernu cirkulaciju krvi, oksidira kožu i površinske slojeve derme, odnosno kožnog tkiva, stimulirajući time dubinsko čišćenje pora i odgovarajuće uklanjanje mrtvih ljuskavih stanica. Ozon ublažava i spriječava opasnost od dermatitisa, infekcije i upale kože, kako površinske, tako i dubinske. Zbog zacjeljujućeg djelovanja ozona mogu se liječiti ekcemi, psorijaza, različiti čirevi, opekline i brojne druge bolesti – objašnjava Kristina Žilavčić, direktorica tvrtke KMS-PROM iz Zaprešića.
Primjena hidromasaže s ozonom prikladna je kod smetnji s cirkulacijom. Trkače će zasigurno razveseliti podatak da ozonoterapijom u vlastitoj kupaonici mogu ublažiti probleme proširenja vena i razgranatosti kapilara.
- Ozonoterapija se vrlo uspjelo primjenjuje kod različitih postoperativnih bolesti kao što su edemi i lokalizirane otekline, neuralgije, upale i slične indikacije koje se često javljuju nekoliko dana nakon kirurškog zahvata – napominje Kristina Žilavčić.
Ozonski generatori idealni su za dezinfekciju vode u masažnim kadama. U vodi ozon deaktivira viruse, bakterije i gljivice, različite ciste, uklanja klor, teške metale i sedimente. Također, oksidira ulja i masnoće kože koje se talože u kadi te povećanom oksidacijom održava vodu čistom i bistrom.
Zbog opuštajućih i zdravstvenih učinaka kade s ugrađenim ozonatorom tek što su se pojavile postale su trend. Uz već gotovo obvezan jacuzzi i ine masažne sustave, aroma i kromoterapiju te terapiju glazbom, sve je više onih koji se odlučuju i za terapiju ozonom.
Ozon je prirodno sredstvo za čišćenje
U prirodi se stvara spajanjem slobodnog kisika i UV-zraka. Nakon oluje ima miris svježeg zraka i otud uzrečica koju mnogi izgovaraju poslije grmljavine: "Nadiši se ozona!"
Ozon je najmoćniji oksidans u prirodi, koji se lako primjenjuje i koristi.
U hidromasažnim kadama ozon:
1. Ne mijenja pH vode
2. Ne ostavlja neugodne mirise i okuse u vodi
3. Ne nadražuje oči, kožu niti sluznicu nosa
4. Ne ostavlja kemijske proizvode na koži
5. Ne mijenja boju kose
6. Ne ostavlja u vodi kemijske proizvode koji nastaju pri razgradnji
7. Uklanja iz vode sve patogene mikroorganizme
8. Uništava bakterije, viruse, plijesni, uklanja spore i gljivice
9. Oksidira ulja i masnoće kože što se talože u kadi
10. Održava vodu čistom, bistrom i bockavom zahvaljujući povećanoj oksidaciji
I eto : je li ozon dobar ili loš?
Sve ovisi s koje se strane gleda. Ozon u visokim slojevima atmosfere, stratosferi, štiti nas od pogubnog djelovanja ultraljubičastog zračenja, no onaj u donjim slojevima, troposferi, sve je prije negoli dobar. Za razliku od znanstvenika prije dva stoljeća stoljeća koji su smatrali kako je ozon čistač prirode, prirodan i nužan sastojak zraka koji u najmanju ruku pomaže održavanju biljnog i životinjskog svijeta, danas znamo da je riječ o opasnom, otrovom plinu koji šteti u svakoj koncentraciji. Neki je moj nadobudni kolega čak pokušao dokazati kako šetnja po zagrebačkom Sljemenu šteti plućima jer na Medvednici, razumije se, ima više ozona negoli u gradu što leži u njezinom podnožju. No to su već pretjerivanja.
I NA KRAJU: postupajte sa korištenjem ozona veoma pažljivo.
POGLEDAJTE: Svi oglasi ovog oglašivača. U prostoru PODACI O KORISNIKU.
Kontaktirati me možete od 00 do 24 za bilo koje informacija na navedeni kontakt telefon.
Šaljem HP PAKET 24 otkupnina.
Troškovi slanja Kn 75
Pošta može zaračunatu primatelju povrat novca pošiljatelju za otkupninu u iznosu 3,66% najmanje 8,90 Kn. Pošiljatelj ne može to platiti kod slanja pošiljke.

Karta

IVANSTASNI

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
02.05.2021. u 08:41
Do isteka još
Oglas prikazan
2727 puta

IVANSTASNI

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska