Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • OLYMPIA EX900 Karbo Sport (Pike) - sa najjačom baterijom (900 Wh)
  • OLYMPIA EX900 Karbo Sport (Pike) - sa najjačom baterijom (900 Wh)
  • OLYMPIA EX900 Karbo Sport (Pike) - sa najjačom baterijom (900 Wh)

OLYMPIA EX900 Karbo Sport (Pike) - sa najjačom baterijom (900 Wh)

Cijena
6.637 €
Šifra oglasa: 36173702

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Najjača baterija (900Wh) na HR tržištu. Domet: do 290 km

Specifikacije:
http://www.olympiacicli.it/en/e-bike/carbon-mtb/full-suspended/ex900-karbo-sport--29--

DUŽE VRIJEME KORIŠTENJA.
Prema provedenim testovima, životni vijek baterije PowerNine 900Wh je jasno iznad prosjeka u usporedbi s baterijama prethodne generacije. Olympia tvrdi da biciklist od 70 kilograma, s jednim ciklusom punjenja može postići domet od oko 290 kilometara na ravnom terenu, u standardnim atmosferskim uvjetima. Na brdovitim rutama, jedno puno punjenje omogućuje prelazak otprilike 120 kilometara s nagibima visine do 2400 metara. Kada vozite bicikl u planinama, možete svladati visinske nagibe od 4000 metara, koristeći srednje-niske razine asistencije 1-2-3, i prijeći ukupno oko 85 kilometara.

BRZO PUNJENJE.
Vrijeme punjenja baterije PowerNine 900Wh je samo šest sati, vrlo malo ako uzmete u obzir snagu i domet koji ova baterija može isporučiti; to se postiže zahvaljujući posebnom punjaču od 4A koji se isporučuje kao standard.

VEĆI KAPACITET, ISTE DIMENZIJE.
Baterija PowerNine 900Wh ne utječe na ukupnu težinu bicikla: njezina težina je ista kao i baterija od 630Wh proizvedena prema ranijoj tehnologiji. Za postizanje izvanrednog kapaciteta od 900Wh, zahvaljujući kojem se ovaj proizvod rangira daleko iznad prosjeka, korišteno je 50 ćelija proizvedenih iz automobilskih ćelija; unatoč ovim poboljšanim specifikacijama, baterija zauzima gotovo isti prostor kao i svaka druga integrirana baterija.

VITAK I URAVNOTEŽEN.
Dizajn koji je Olympia prilagodila svojim vlastitim e-biciklima omogućuje bateriji PowerNine 900Wh da se savršeno uklopi u obris okvira. Prednost nije samo estetska: pozicioniranje baterije osmišljeno je kako bi se postigla najbolja ravnoteža za vozilo, bez stvaranja neravnoteže u upravljanju.

POSEBNO DIZAJNIRANA ELEKTRONIKA.
PowerNine 900Wh ne bi mogao izraziti svoj puni potencijal bez elektronike dizajnirane da posebno poboljša njegove karakteristike. Proizvođači električnih motora Oli razradili su specifičnu razinu asistencije za Olympia e-bicikle opremljene baterijom PowerNine 900Wh. Izvanredan kapacitet ove baterije omogućio je Oliju da proširi potencijal Olympia prilagođenog motora s razinom "R": više okretnog momenta, više snage i reaktivnosti, uz kraće vrijeme odziva. Izvanredna izvedba pogonske jedinice ide ruku pod ruku s glatkijim osjećajem vožnje. I pri sporijem i bržem tempu, asistencija motora će biti savršeno prilagođena jačini pritiska noge na pedalu. Olympia super-baterija PowerNine 900Wh, optimizirana je u svim svojim aspektima.

PLAĆANJE: internet bankarstvom, općom uplatnicom, gotovinom…
Moram provjeriti dostupnost, zato ne čekajte.

Za pravne osobe, obrte, udruge i klubove mogućnost nabavke putem leasinga od 12 do 60 rata.

Mjesečna rata već od 847 Kn +PDV.

Brza realizacija, bez učešća, uključeno osiguranje od loma i krađe, rata fiksno u kunama bez valutne klauzule. Cijena: 39.999 Kn +PDV

Idealno za iznajmljivače i agencije koje se bave ciklo turizmom.
RAČUN, GARANCIJA.

Molim zvati radnim danom do 16h, poslije toga i vikendom sam na biciklu ili planinarenju. Na mailove i poruke odgovaram čim stignem.

Hvala!

POGLEDAJETE I OSTALE NAŠE OGLASE

Karta

Oglas objavljen
15.02.2022. u 10:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
751 puta