Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ER-5 Eflow električni bicikl
  • ER-5 Eflow električni bicikl
  • ER-5 Eflow električni bicikl

ER-5 Eflow električni bicikl

Cijena
2.520,41 €
Šifra oglasa: 25420384

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Čakovec - Okolica, Mihovljan
Stanje
novo

Opis oglasa

ER-5 Eflow električni bicikl

Eflow ER-5 pokreće motor snage od 500 W te razvija maksimalnu brzinu od 45 km/h. Sa ER-5 električnim biciklom osobito ste brzi na urbanoj cesti a za sportski stil vožnje pažljivo su odabrane vrhunske komponente tipične za filozofiju Eflow-a. Brzi e-bicikl potpuno je opremljen blatobranima, rasvjetnim sustavom i prtljažnikom. Eflow ER-5 provozat će vas vrlo brzo kroz grad, na putu za posao, u kupnju ili na piknik u slobodno vrijeme a da niti kiša niti tama ne ograničavaju vaš užitak u vožnji, instalirana je kompletna oprema visoke kvalitete. Naravno, električni bicikl ER-5 ima odobrenje StVZO (njemačka regulativa za sigurnost bicikla) i ispunjava sve zahtjeve koji su pravno postavljeni za S-Pedelec tip električnog bicikla. Njegova tehnička oprema može se lako nositi s zahtjevima za veće brzine. Eflow ER-5 električni bicikl spada u S-Pedelec klasu električnih bicikla i u klasu vozila AM (moped), te je za njega potrebna registracija i odgovarajuća vozačka dozvola. Čvrst, robustan i pouzdan električni bicikl proizveden u Njemačkoj garancija je beskompromisne kvalitete i dugotrajnosti!

POGON
Elektromotor bez četkica ima široki raspon brzine i karakterizira ga besprijekorna stabilnost kod velike brzine. Motor ER-5 Eflow bicikla ima snagu od 500 W te litij-ionsku bateriju od 550 Wh i 11,6 Ah koja mu osigurava potrebnu energiju. Pouzdan, štedljiv i moćan pogon donosi snagu direktno na asfalt bez lančanog prijenosa. Izuzetno jak pogon stražnjeg kotača ER-5 gotovo je nečujan i daje e-bike-u optimalnu vuču za sportski stil vožnje do brzine od 45 km/h. Pouzdan i izdržljiv bicikl posjeduje sve zahtjeve moderne mobilnosti. Elektronički senzor okretnog momenta pri padu momenta obavještava upravljački sistem kolika je snaga na vozačevom pedalu, a motor tada pruža odgovarajuću podršku vozaču što je precizno učinkovito i homogeno povezano sa stražnjim pogonom tako da motor radi glatko i bez trzavica.

KOMPONENTE
S-Pedelec ER-5 električni bicikl postavlja osobito visoke zahtjeve na dijelove koji su ugrađeni na njega. Na ER-5 koriste se samo visoko kvalitetne komponente koje nude trajno sigurnu funkciju kao Shimano mjenjač, Magura snažne disk kočnice, Schwalbe vrhunske gume i Racktime lagan a čvrst paktreger. Visokokvalitetni sustav osvjetljenja Supernova čisto vam pokazuje put i čini vas lako vidljivim drugim korisnicima ceste. Dinamičan, šik i super brz - Eflow ER-5 je najfiniji S-pedelec električni bicikl.

DIZAJN
Najbrži eBike u programu Eflow pokazuje svoju moć po dinamičnom obliku čak i u mirovanju. Sjedište cijevi ER-5 s integriranom baterijom voluminozna je i tipična za e-bicikle Eflow-a, povećava stabilnost okvira a time i sigurnost cjelokupnog e-bicikla. Ugrađena baterija sa kabelima usmjerenim u okvir također pridonosi skladnom izgledu ER-5. Stražnji motor integriran skladno u kotač, stalak za prtljagu, blatobrani i svjetla savršeno se uklapaju u moderne linije ovog brzog električnog bicikla.

VELIČINE I GEOMETRIJA
Eflow ER-5 dolazi u tri visine okvira: 17 inča, 19 inča i 21 inča. To odgovara duljini cijevi sjedala od 432, 483 ili 534 milimetara - tako da vam je zajamčeno da ćete pronaći pravu veličinu okvira. Geometrija okvira osigurava uravnotežen, ali sportski položaj sjedenja, koji odgovara dinamičkim zahtjevima ovog eBike-a. Kut upravljanja od 70 stupnjeva predstavlja savršenu mješavinu glatkoće i agilnosti. ER-5 je opremljen kotačima od 26 inča, veličine koja idealno podržava agilnost i dinamiku snažnog S-pedeleca.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

brzina max. 45 km/h
boja Matt Brushed Titan
okvir eflow PM1 Aluminium
viljuška eflow Aluminium
motor TDCM Nabenmotor Hinterrad
snaga motora 500 Watt
pogon lanac
baterija Lithium Ionen 550 Wh, 11.6 Ah
diplej eflow LCD Display & Remote Control
prednji pogon FSA Gossamer
ručica mjenjača Shimano SLX
mjenjač Shimano XT
stražnji zupčanik - kazeta Shimano Deore
kočnice Shimano Deore Hydraulik
felge Alex ER-30
prednja osovina eflow
stražnja osovina eflow
prednj/stražnje svjetlo Supernova E3 Pure / E3
gume Schwalbe Big Ben 28 x 2.35
nosač prtljage Racktime Light it / Curana
dostupne veličine okvira 17/19/21 inča
ukupna težina oko 24,5 kg
dopuštena ukupna težina oko 150 kg
proizvođač Eflow GMBH
zemlja porijekla Njemačka

Novo s računom.
Cijena: 18.990,00 kn za gotovinsko plaćanje - internet bankarstvom ili uplatom u banci.
Dostava za cijelu Hrvatsku i Sloveniju dostavnom službom Lagermax AED !
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem kontakt telefona ili naše e-mail adrese: info@trgovina-ekstra.hr
Klikom na "Posjetite ovu Njuškalo trgovinu" ili na www.trgovina-ekstra.hr pogledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda.

RADNO VRIJEME:
Pon - Pet: 08:00 – 16:00h
ADRESA:
Trgovina Ekstra
Prvomajska 140, Mihovljan
40000 Čakovec

KONTAKT:
Tel: +385 40 500 166
Mob: +385 95 5069 785

Email: info@trgovina-ekstra.hr
Web: www.trgovina-ekstra.hr

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
20.11.2019. u 17:06
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2424 puta