• ČIP za skidanje blokade motora OLI (SpeedBox 3.0)
  • ČIP za skidanje blokade motora OLI (SpeedBox 3.0)
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora OLI (SpeedBox 3.0)

Cijena
189 €
Šifra oglasa: 38086187

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate upute i video uputu o ugradnji (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 4 eura) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

GLAVNE ZNAČAJKE

Aktivacija: kratkim ulaskom u WALK assist mod | ↓ ↑↓ ↑
Maksimalna brzina: neograničena
Zaslon pokazuje: stvarne vrijednosti
Postavka ograničenja brzine: DA

Kompatibilan sa:
motorima OLI

Nije kompatibilan sa:
Aplikacijom SpeedBox

Pametni čip za podešavanje treće generacije za e-bicikle s Oli motorima. Čip za podešavanje SpeedBox 3.0 omogućuje odabir ograničenja brzine po vlastitom izboru. Nakon što je čip instaliran, zaslon vašeg e-bicikla će prikazati stvarne podatke, kao što su najveća i prosječna brzina, dnevna kilometraža i domet putovanja.

KAKO RADI SPEEDBOX 3.0?
Komplet za podešavanje može se aktivirati izravno na zaslonu vašeg bicikla. Kako biste aktivirali ugađanje, nakratko uđite u pomoćni mod WALK. Na displeju će se ubrzo pojaviti vrijednost od 9,9 km/h (6,2 mph), a od sada ćete se moći voziti neograničenom brzinom. Kako biste deaktivirali ugađanje, ponovno nakratko uđite u pomoćni mod WALK. Prikazuje se vrijednost od 2,5 km/h (1,6 mph) i ograničenje brzine će se vratiti na originalnih 25 km/h. Vaš e-bicikl će tada raditi isto kao i prije instalacije čipa.

Drugi način aktiviranja podešavanja je pritiskom na tipke ↓↑ ↓ ↑. Na isti način možete jednostavno deaktivirati SpeedBox.

Možete postaviti maksimalno ograničenje brzine prebacivanjem između načina pomoći - tri razine dolje i zatim tri razine gore (na primjer 4->3->2->1->2->3->4). Nakon toga će se prikazati stvarno ograničenje brzine. Vrijednost od 1,5 km/h na displeju odgovara ograničenju od 15 km/h, 2,0 km/h odgovara ograničenju od 20 km/h, 2,5 odgovara ograničenju od 25 km/h, 3, 0 odgovara 30 km/h itd. Maksimalna brzina električne pomoći može se podesiti ulaskom u način rada WALK assist više puta ili okretanjem stražnjeg kotača za 360°. Zadnje prikazano ograničenje bit će spremljeno nakon 5 sekundi neaktivnosti.

MONTAŽA
Kada spajate SpeedBox čip na e-bicikl, pronaći ćete konektore obojene kako bi instalacija bila vrlo jednostavna. Pripremili smo detaljne upute i videozapise kako bismo vam olakšali instalaciju. Rastavljanje čipa za ugađanje jednako je jednostavno.

Planirate li instalirati SpeedBox na potpuno novi bicikl, svakako prijeđite barem 1 km prije nego što se čip aktivira.

DOŽIVOTNO JAMSTVO
SpeedBox čipovi su temeljito testirani i mi stojimo iza njihove kvalitete.
Za sve naše proizvode dajemo doživotno jamstvo.

NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

Karta

Objekti u blizini

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2023. u 10:03
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
202 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi